تو ایران زندگی میکنم ولی چون به طبیعت علاقه ی زیادی دارم تو منطقه شمالی کشور یه خونه ی چوبی با تمام امکانات میسازم و واسه تفریح میرم اونجا!
دوست دارم خیلی از کشورهارو واسه تفریح بگردم. مخصوصا مناطق جنگلی و بکر!

دوس دارم سمت دماوند برای خودم و همسرم یه باغچه کوچیک درست کنم و برم توش زندگی کنم
اونوقت با یه ماشین سرحال کل ایران رو بگردم و هر از چند گاهی هم بریم مسافرت خارجه

ایران. اما صد در صد توی یزد نمی مونم. مثل همه میلیاردرهای یزدی که بجای خونه شون در بقیه شهرها سرمایه گذاری کردند.

منم احتمالا شمال رو انتخاب میکنم. دوستان خودمونیم شمال شد پاتوق میلیاردرا!

البته عزیزانی که فرمودند وقتی میلیاردر شدند میرن روستا! الانم میتونن برنا!

میلیاردر که شدم تو همین شهر کوچیک که هستم یه خونه استثنایی درست میکردم.بعدش فصلهامو تقسیم میکردم.بهمن ماه کیش و قشم -تیرماه سواحل شمال-پاییز کشورهای خارجی با اولویت فرانسه و شهر پاریس.وبهاریه سفر تا مشهد مقدس و مکانهای زیارتی وصرف کارهای خیر
سلام قطعا ایران
چون وقتی اولین میلیارد رو داشتم تازه کارم برای ساختن کشورمون شروع میشه
ایران خیلی کمی و کاستی داره که ما باید درستشون کنیم
ولی خیلی مسافرت رفتن رو دوست دارم و قطعا دور دنیا رو می چرخم.
یه روستای سرسبز دورافتاده و دستکاری نشده با فرهنگ و آدمای درست که سر سفره هم میشینن بدون خجالت و بی چشم داشت و جایی که چشم و هم چشمی نباشه و چند صباحی هم در آنجا به فرصتهای از دست رفته ای که برای میلیاردر شدن فدا شدند، میرسم و آن منطقه را خودکفا میکنم و غزیبه هم راه نمیدیم دیگه(من آخریش بودم).
یه تونل هم به بیرون میزنم هر وقت خوشی زد زیر دلم برم عبرت بگیرم برگردم اما با تهران و غیره فقط ارتباط اینترنتی برقرار میکنم اونم یواشکی!
اصلا یه جزیره خوشگل میخرم آدماش هم گلچین میکنم هر چقدر هم یکنواخت بشه طوری نیست اینم فوق 10 ساله دیگه بعدش میرم بهشت انشااله اگه خلافش ثابت نشه!
من تا وقتی نشستم کاری نمیکنم فقط سرگرم این خیال بافی ها هستم میلیاردر نمیشم..
سلام
من خودم دوست دارم وقتی میلیاردر شدم تو شهر خودم می موندم و واسه خودم و همسرم کلی امکانات رفاهی جور می کردم.
البته از گرفتن اقامت چند کشور واسه مسافرت نباید غافل شد
تا دو سه سال قبل تهران زندگی می کردم و به دلیل مشکلات شدید مالی مجبور شدم به نزدیکی های شیراز مهاجرت کنم.
اگر ملیاردر شوم که حتما می شوم به تهران بازخواهم گشت. تهران از همه لحاظ عالی است. البته یک ملکی هم در خارج از کشور و به احتمال زیاد در ریودوژانیرو خواهم خرید!
سلام:
من اگر میلیاردر بشم(انشا الله)توی ساری کماکان زندگی می کنم دوست دارم توی قم ومشهد هم منزل ویلایی داشته باشم که برای زیارت خودم و دوستانم راحت باشم
برای رفتن به خارج هم ترجیح میدهم به کشورهای پیشرفته گرمسیر و آفتابی سفر کنم که هم به دینم و هم به ملیتم احترام بگذارند مثل مالزی یا سنگاپور ،برونئی و....
موفق باشید شادزی مهر افزون