(02-15-2013 11:57 PM)ast0300 نوشته شده توسط: [ -> ]من چه میلیاردر بشم چه نشم میرم سئول.هر وقت ایران، ایران شد برمیگردم به زادگاهم
ایران رو من و شما باید بسازیم اگر نخبه هایی مثل شما از کشورشون برن پس کی میمونه برای ساختن؟ پس بساز و بسوز بخاطر وطنت و همه ی این موانع رو از سر راه بردار تا کسی نخواد بسازه و بسوزه بلکه فقط بسازه.
من اگر میلیاردر بشم یه موسسه ی خیریه میزنم به نام خیریه ی کار آفرینی میلیاردرهای آینده ی ایران و به همه ی اونایی که میخوان راه و چاه موفقیت رو یاد بگیرن آموزش میدم.
هيچ جا ايران نميشه
همه فصلها رو داره همه گونه هاي آب و هوايي
ديگه چي ميخوايد؟
اگر ثروتمند باشيد هم كه ديگه همه چيه خوبه
با سلام
اگر میلیاردر شوم برم و تو بهترین شهرهای دنیا تفریح کنم سعی میکنم یه شهر زیبا و دیدنی درست کنم که افرادی که پول ندارن خانواده هاشون رو جاهای دیدنی ببرن رو بیارم اونجا تا با هم زندگی کنیم و شاد باشیم و اسم اون شهر رو هم میذارم شهر ندارها
درود بر دوستان
من تبریز و یزد رو خیلی دوست دارم زندگی کنم البته تا حالا به این دوجا سفر نکردم
اما تو رویاهام دوست دارم جایی زندگی کنم که دزد نداشته باشه و زندانی وجود نداشته باشه اصلاً دادگاهی وجود نداشته باشه و انسانیت و مرام و معرفت حکمفرمای اونجا باشه
مردم انسان باشن درک داشته باشن گذشت داشته باشن
یا حق
عید نوروز تهران ، بهار گرگان پاریس، ،تابستون نیویورک-برادوی ، پاییز تهران ، زمستان شیراز هاوایی
دوست دارم همين جايي زندگي كنم كه الان دارم زندگي ميكنم .
واسه زندگی همه جا رو به ایران ترجیح میدم و استرالیا در صدر قرار داره .
واسه تفریح هم عاشق طبیعت بکر هستم . کانادا ، برزیل ، استرالیا
ایران - سنندج اما سالی چند بار مسافرت خارج از کشور
برای اینکه یه نفر بتونه تو یه کشور دیگه زندگی کنه باید فرهنگ و ارزشهای اون کشور رو بپذیره وگرنه نمیتونه از زندگی لذت ببره .
"هیچ جا خونه آدم نمیشه" اونایی که غربت کشیدن این جمله رو خوب درک میکنن.
من الان قم زندگی میکنم ولی همیشه آرزو داشتم اصفهان زندگی کنم البته هم مادرم اهل اونجاس هم نامزدم واسه همین خیلی خیلی نزدیکه
برای سفر هم لندن ، اسپانیا و ایتالیا و آلمان همشونم به خاطر فوتبالشون