سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی کردستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
چطور میشه وارد بازار کار شد تو کرمانشاه یا کردستان میخوام کار کنم از گول زدن بسرا خسته شدم کار میخوام
سلام خدمت همه کردهای عزیز
من کرد نیستم اهل استان فارس هستم در کویت زندگی میکنم چند بار امدم سنندج خیلی شهر محرومی هست نسبت به مراکز استانهای دیگر
چون من بعد از این در سنندج زندگی می کنم دوست دارم در گروه شما ها باشم
[quote='کوروش بزرگ' pid='66336' dateline='1358959419']
کردهای عزیز بیان اینجا ببینیم چند نفرین؟!
می خوایم دست بدست هم بدیم و اقتصاد کردستان متحول کنیم موافقین؟ هرکی موافقه نظر بده...
[/quote
سلام، با کمال میل مشتاقم که با این انجمن همکاری کنم.
منم میخوام کمکی تو بهترشدن اقتصاد کردستان بکنم
سلام دوستان من جد و آبادم کرده مادرم کرد سنندج پدرم کرد مهاباد من ساکن ارومیه هستم خوشحال میشم بتوونم با شما همکاری کنم تو ارومیه مردم به لباس و ظاهرشون خیلی اهمیت میدن اگه شغلی در این زمینه باشه بازار خوبی خواهد داشت اگه بانه ایهای عزیز تو تاپیک بیان خوشحال میشم باهاشون آشنا شم و به من جنس و وسایل زنونه بدن به قیمت عمده اینجا حتما واسشون درآمد زا میشه خوشوقتم از آشناییتون
دوستان عزیزم بیاین کنار هم یه گروه تشکیل بدیم
زمانی رو مشخص کنیم و آنلاین با هم بیشتر آشنا شیم همه دنبال موفقیت هستیم و موفقیت با همکاری و مشارکته که می تونه بیشتر عملی باشه
سلام دوستان
من اهل استان یزدم
اگه کسی از مایل به همکاری هست من در خدمتم
در ضمن من میخوام از بانه جنس بیارم یزد اگه کسی از بانه هست مایل به همکاری هستم
09137288898
سلام دوستان
من اهل تبریزم و دو ماهیه که آشخور شدم
دیروز آموزشی رو عجبشیر تموم کردم و یگان افتادم سنندج
الان 10 روز مرخصی هستم.
کسی در مورد پادگان سنندج اطلاعی داره؟
الان گروهبان یکم هستم. اونجا به گروهبان ها برگه تردد شهری میدن؟ بنظرتون چی از تبریز برای فروش در سنندج بیارم؟ خوب حالا که قراره 16 ماه مهمون سنندجی ها باشیم بهتره بیزینسم باهاشون داشته باشیم. شاید تو سنندج موندنی شدیم.
از راهنمایی دوستان ممنونم
(01-23-2013 09:13 PM)کوروش بزرگ نوشته شده توسط: [ -> ]کردهای عزیز بیان اینجا ببینیم چند نفرین؟!
می خوایم دست بدست هم بدیم و اقتصاد کردستان متحول کنیم موافقین؟ هرکی موافقه نظر بده...

با سلام خدمت تمامی دوستان
من هم امشب آمدم
خالد غریبی از سنندج
تمام تولیدات این ساین کار خودم است
حتما این سایت رو ببینید
www.pardise-shop.blogsky.com
(11-15-2014 11:43 PM)pardise-shop نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-23-2013 09:13 PM)کوروش بزرگ نوشته شده توسط: [ -> ]کردهای عزیز بیان اینجا ببینیم چند نفرین؟!

با سلام خدمت تمامی دوستان
من هم امشب آمدم
خالد غریبی از سنندج
تمام تولیدات این ساین کار خودم است
حتما این سایت رو ببینید
www.pardise-shop.blogsky.com

ضمن خوش آمد

این گل را ما مصرف داریم می تونید زحمتش را بکشید

[تصویر: 06381388537462284545.jpg]

[تصویر: 36625657838195521336.jpg]
ریزی زور تایبه تی بو ئه ندامانی کوردی ئه م مالپه رمان هه یه.
به هیوام پیکه وه بتوانین به چاکترین ریگا بو ئامانجه کانمان چاره سه ر بدوزینه وه.
10_004
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع