04-23-2013, 12:19 AM
05-17-2013, 04:00 PM
سلام
دوستان اگه کسی تو مهاباد آشنایی فامیلی داره که تو کار تاناکورا باشه لطفا معرفیش کنه.
یکی از آشنایان میخواد مغازه تاناکورا باز کنه نیاز به یک منبع تأمین جنس مطمئن داره.
ممنون
09384579367
دوستان اگه کسی تو مهاباد آشنایی فامیلی داره که تو کار تاناکورا باشه لطفا معرفیش کنه.
یکی از آشنایان میخواد مغازه تاناکورا باز کنه نیاز به یک منبع تأمین جنس مطمئن داره.
ممنون
09384579367
05-17-2013, 04:09 PM
(05-17-2013 04:00 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
ممنون
09384579367
جناب بابائی عزیز در رابطه با این مسئله پخش راهکار افراد قابل اطمینان و با تجربه ای دارد که بتوانند اجناس تاناکورا را به راحتی در محل تهیه نمایند.
این اجناس به دو صورت است:
1- فله ای که ارزانتر است.
2- انتخابی که قیمت بالاتری دارند.
یکشنبه ساعت 11 الی 12 ظهر تماس حاصل فرمائید.
09127804639
05-17-2013, 08:01 PM
(05-17-2013 04:09 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ](05-17-2013 04:00 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
ممنون
09384579367
جناب بابائی عزیز در رابطه با این مسئله پخش راهکار افراد قابل اطمینان و با تجربه ای دارد که بتوانند اجناس تاناکورا را به راحتی در محل تهیه نمایند.
09127804639
سلام متشکرم ولی کمی عجله دارم. یکی از بستگان میخواد تو شهرستان این کار رو انجام بده و میخواست بره جنوب . رو این حساب که تو بچه های انجمن خیلی از این موضوع حرف زده شده بود تشویقش کردم که نره و من براش جنس رو تأمین کنم. به تموم گروه های استانی پست زدم ولی هیچکدوم جواب نهایی بهم ندادن ولی باز ادامه دادم.
تو اینترنت یک نفر رو از مهاباد پیدا کردم که آگهی زده بود به اسم "بایزیدی" تلفنی باهاش صحبت کردم. میگفت آگهیش قدیمیه وایشون رفته تو کار عروسک تاناکورا.
پس از اون یک نفر رو پیدا کردم تو تهران که میگه جنس میاره و تو تهران پخش میکنه.
فردا قراره بریم ببینیم جنس هاش چطوریه.
اگر بتونم روز شنبه به فامیلمون جواب نهایی رو بدم خیلی عالی خواهد بود. بنابراین درخواستم اینه که فردا تعیین تکلیف بشه.
ما که میخواهیم خرید کنیم چه بهتر که از منابع مورد تأیید استادمون باشه.
اگر هم بحث همکاری با پخش راهکار باشه که عالیه.
از آسمان طلا می بارد.
اینم بگم که به فامیلمون قول دادم کمکش کنم و بنابراین بنده نیز در این کار سرمایه گذاری میکنم. سرمایه تقریبا 50-50 و کار خرید با من و فروش با ایشون
بعد از این حرکت ان شاء الله برنامه توسعه نیز داریم. که به موقع در این انجمن گزارش میدهم.
05-18-2013, 01:21 AM
09127804639
[/quote]
سلام متشکرم ولی کمی عجله دارم. یکی از بستگان میخواد تو شهرستان این کار رو انجام بده و میخواست بره جنوب . رو این حساب که تو بچه های انجمن خیلی از این موضوع حرف زده شده بود تشویقش کردم که نره و من براش جنس رو تأمین کنم. به تموم گروه های استانی پست زدم ولی هیچکدوم جواب نهایی بهم ندادن ولی باز ادامه دادم.
تو اینترنت یک نفر رو از مهاباد پیدا کردم که آگهی زده بود به اسم "بایزیدی" تلفنی باهاش صحبت کردم. میگفت آگهیش قدیمیه وایشون رفته تو کار عروسک تاناکورا.
اگر بتونم روز شنبه به فامیلمون جواب نهایی رو بدم خیلی عالی خواهد بود. بنابراین درخواستم اینه که فردا تعیین تکلیف بشه.
از آسمان طلا می بارد.
اینم بگم که به فامیلمون قول دادم کمکش کنم و بنابراین بنده نیز در این کار سرمایه گذاری میکنم. سرمایه تقریبا 50-50 و کار خرید با من و فروش با ایشون
بعد از این حرکت ان شاء الله برنامه توسعه نیز داریم. که به موقع در این انجمن گزارش میدهم.
[/quote]
جناب بابائی عزیز من فردا کلا درگیر برنامه ای هستم که سخت است تماس گرفتن. اگر عجله دارید همان کاری را که فکر میکنید درست است را انجام دهید. من فردا باید تماس بگیرم و مقدمات کار را آماده کنم .موفقتر باشید.
09127804639
[/quote]
از آسمان طلا می بارد.
[/quote]
جناب بابائی عزیز من فردا کلا درگیر برنامه ای هستم که سخت است تماس گرفتن. اگر عجله دارید همان کاری را که فکر میکنید درست است را انجام دهید. من فردا باید تماس بگیرم و مقدمات کار را آماده کنم .موفقتر باشید.
05-18-2013, 08:36 AM
سلام
جریان پیشنهاد کمک جنابعالی را به ایشان انتقال دادم. ایشان استقبال کردند.
پیشنهاد ایشون این بود که از هر دو استعلام میگیریم .
جریان پیشنهاد کمک جنابعالی را به ایشان انتقال دادم. ایشان استقبال کردند.
پیشنهاد ایشون این بود که از هر دو استعلام میگیریم .
05-19-2013, 11:56 AM
سلاو
خوشحالم از اینکه به شما ملحق شدم.بی شک اینجا میتونه گنجینه ایده ها باشه.
کسی از دوستان راجع به پرواربندی بز یا گوسفند تجربه داره؟چه سنتی چه صنعتی,مرتعی یا غیر مرتعی
لطفا کمک کنید
خوشحالم از اینکه به شما ملحق شدم.بی شک اینجا میتونه گنجینه ایده ها باشه.
کسی از دوستان راجع به پرواربندی بز یا گوسفند تجربه داره؟چه سنتی چه صنعتی,مرتعی یا غیر مرتعی
لطفا کمک کنید
06-02-2013, 08:19 PM
درود بر دوستان گرامي من ماردين هستم ساكن سقز. يكي از فرصتهاي عالي در كردستان بازار پررونق مصرف در عراق ميباشد.
شماره تماس: 09183760830
شماره تماس: 09183760830
06-07-2013, 12:01 AM
دوستان سلام من تازه واردم اما همه پست های انجمن رو زیرو رو کردم این چند روزه اول از همه باید بگم اینطوری فایده نداره اگه می خوایم یه کاری بکنیم از همین الان شروع کنیم . من یه ایده دارم .خودم یکی هیچی سرمایه ندارم اما فکری که در ذهن دارم اینه که یه گروه تشکیل بدیم سفارش تایپ بگیریم کسایی که می تونن سریع تایپ کنن میان تو گروه و سفارش می گیریم هر درآمدی از این کار داشتیم جم می کنیم مطمئنم بعد از یه سال یه درآمد قابل توجه می شه بعدشم شروع می کنیم به فعالیت های بزرگ تر واسه اون موقع زمان خودش تصمیم می گیریم مطمئنم موفق می شیم پس اونایی که مثله من هیچ سرمایه ای ندارن وتایپیست هم هستن به من ایمیل بزن کار رو شروع کنیم البته اگه تایپیست هم نبودین عیبی نداره رفته رفته یاد می گیرین کار رو کافیه همت کنین من یه متن آماده کردم که واسه شرکت ها امیل می کنم بهتون می دم مطالعه کنید بهم ایمیل بزنین و نظر بدین منتظرتون هستم.
همه کردها بیاین کنار هم و پشت هم باشیم .
((بسم الله الرحمن الرحیم ))
به : شرکت -------------
از : تایپ گستر نیما
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیرشرکت ------------
از آنجا که نوشته ها یا نامه هایی که نیازمند تایپ می باشند برای هرشرکت یا موسسه ای بر حسب شرایط ، مورد نیاز است. و چون برای افراد مبتدی یا پر مشغله بسیار وقت گیر است. از این رو اقدام به تاسیس گروهی با نام تایپ گستر نیما نمودیم تا خدمت گزار مردم به ویژه نیازمندان به این امر باشیم
نحوه ی کار با تایپ گستر نیما:
این امر بسیار سهل و آسان است و نیازی به ملاقات حضوری و اقدامات وقت گیر رایج نمی باشد .کافیست از نوشته هایی که نیازمند تایپ هستند اسکن گرفته و به همین ایمیل ارسال نمایید تا ما در اسرع وقت کار را آماده و برای شما ارسال نماییم . برای شروع کار می توانید مدارک خود را به ما ارسال کنید تا ما کار را انجام دهیم و بعد مبلغ لازم را به حساب واریز کنید. اسناد و مدارک دریافت شده از شما در امنیت کامل بوده، تکرار و تداوم در کار موجب ایجاد اعتماد دو طرفه می شود .
هزینه خدمات :
جهت رعایت حال مشتریان عزیز تایپ گستر نیما سعی بر آن دارد تا کمترین مبالغ را جهت ارائه خدمات ، با بالا ترین کیفیت ممکن را دریافت کند که به شرح زیر می باشد :
تایپ هر برگه :200 تومان
ارائه برگه تصیح شده و بدون غلط املایی 250 تومان . (نکته: چون سرعت تایپیست ها بسیار بالاست ممکن است در نوشته ها غلط های تایپی به ندرت دیده شود .تصیح و بازبینی آنها وقت گیر بوده موجب کمبود وقت می شود از این رو جهت تشویق کردن تایپیستها به ارئه کار با بهترین کیفیت بر آن شدیم تا مبلغی مازاد بر قیمت اصلی پرداخت کنیم(
متن انگلیسی هر برگه 300 تومان
قیمت های مذکور کمترین مبلغ در بازار بوده پرسش شما از همکاران ما بهترین تبلیغ برای ما خواهد بود .
تمام این فعالیت های ارائه شده جهت راحتی حال شما مشتریان گرامی می باشد .
ایمیل :nima_kamangar_67@yahoo.com
. جهت تسهیل در ارتباط با شماره های زیر تماس ، حاصل فرمایید :
09185923670
09336187810
با تشکر( نیما کمانگر)
همه کردها بیاین کنار هم و پشت هم باشیم .
((بسم الله الرحمن الرحیم ))
به : شرکت -------------
از : تایپ گستر نیما
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیرشرکت ------------
از آنجا که نوشته ها یا نامه هایی که نیازمند تایپ می باشند برای هرشرکت یا موسسه ای بر حسب شرایط ، مورد نیاز است. و چون برای افراد مبتدی یا پر مشغله بسیار وقت گیر است. از این رو اقدام به تاسیس گروهی با نام تایپ گستر نیما نمودیم تا خدمت گزار مردم به ویژه نیازمندان به این امر باشیم
نحوه ی کار با تایپ گستر نیما:
این امر بسیار سهل و آسان است و نیازی به ملاقات حضوری و اقدامات وقت گیر رایج نمی باشد .کافیست از نوشته هایی که نیازمند تایپ هستند اسکن گرفته و به همین ایمیل ارسال نمایید تا ما در اسرع وقت کار را آماده و برای شما ارسال نماییم . برای شروع کار می توانید مدارک خود را به ما ارسال کنید تا ما کار را انجام دهیم و بعد مبلغ لازم را به حساب واریز کنید. اسناد و مدارک دریافت شده از شما در امنیت کامل بوده، تکرار و تداوم در کار موجب ایجاد اعتماد دو طرفه می شود .
هزینه خدمات :
جهت رعایت حال مشتریان عزیز تایپ گستر نیما سعی بر آن دارد تا کمترین مبالغ را جهت ارائه خدمات ، با بالا ترین کیفیت ممکن را دریافت کند که به شرح زیر می باشد :
تایپ هر برگه :200 تومان
ارائه برگه تصیح شده و بدون غلط املایی 250 تومان . (نکته: چون سرعت تایپیست ها بسیار بالاست ممکن است در نوشته ها غلط های تایپی به ندرت دیده شود .تصیح و بازبینی آنها وقت گیر بوده موجب کمبود وقت می شود از این رو جهت تشویق کردن تایپیستها به ارئه کار با بهترین کیفیت بر آن شدیم تا مبلغی مازاد بر قیمت اصلی پرداخت کنیم(
متن انگلیسی هر برگه 300 تومان
قیمت های مذکور کمترین مبلغ در بازار بوده پرسش شما از همکاران ما بهترین تبلیغ برای ما خواهد بود .
تمام این فعالیت های ارائه شده جهت راحتی حال شما مشتریان گرامی می باشد .
ایمیل :nima_kamangar_67@yahoo.com
. جهت تسهیل در ارتباط با شماره های زیر تماس ، حاصل فرمایید :
09185923670
09336187810
با تشکر( نیما کمانگر)
06-17-2013, 12:06 PM
(01-23-2013 09:13 PM)کوروش بزرگ نوشته شده توسط: [ -> ]کردهای عزیز بیان اینجا ببینیم چند نفرین؟!
می خوایم دست بدست هم بدیم و اقتصاد کردستان متحول کنیم موافقین؟ هرکی موافقه نظر بده...
سلام منم هستم از سنندج