(01-28-2013 03:06 AM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]آقای یوسفی عزیز بنده هم الان این تاپیک را دیدم
واقعاً خوشحال شدم و برایتان آرزوی موفقیت دارم و انشالله در آینده همکاری هایی با هم خواهیم داشت.
ممنون حمزه جان، خیلی دوست دارم با شخصیت آرام ، دوست داشتنی و با صداقتی مثل شما همکاری کنم.
چشم. ما هم بزودی گزارش کار خواهیم داد.
(01-28-2013 07:41 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]آقای یوسفی ، عزیز همه انجمن سلام و تبریک و ابراز شادمانی .
شروع حرکت بزرگ شما مبارک باشه ، انشاءالله توفان بپا کنی و کلی عضو بگیری و سرمایه های افراد جذب شرکتت بشوند .
خوبی شرکت تعاونی اینه که محدود به کالای خاصی نیست و گسترش اعضای آن بی نهایت است .
اول راهه ولی امیدوارم تو همین اول راهی افراد بزرگی جذب کنی که شروع کارت با دست پر باشه .
ما را از مراحل کاری باخبر کن .
پشتوانه کمکهای غیبی ، پشت تو و همه دوستان انجمن باشد.
موفق و موید باشی .
ممنون از لطف شما، بله تعاونی خوبیهای خودش رو داره اما خوب کار گروهی دردسرهای خودش رو هم داره. تا ببینم خدا چی می خواد.
(01-28-2013 10:00 AM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و احترام
تبریک میگم آقا یوسفی عزیز . ان شاالله که روز به روز کارتون پربار تر از دیروز باشه.
و اینکه در ابتدا استان همدان را ساپورت کنید و با یک برنامه ریزی دقیق استان های اطراف را هم پوشش بدهید.
هر کمکی از دست ما برمیاد درخدمتیم.
ممنون مهندس، منم برای عرشیا آرزوی موفقیت دارم، امیدوارم همینطوری که طوفانی شروع کردین، طوفانی هم ادامه بدین.
(01-28-2013 10:27 AM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: [ -> ]آقا تبریک ما منتظر خبر های خوش شما در آینده ای نزدیک هستیم.
ممنون آقای صادقی، منم همینطور
(01-28-2013 11:41 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]راست میگن بچه ها منهم این تاپیک رو ندیده بودم...جالبه!!!!
منتظر شنیدن همچین خبری از این بزرگ مرد بودم....خوشبختانه انتظار به پایان رسید...
تبریک میگم اقا سعید ان شالله روز به روز موفق تر از قبل باشید....
تبریک من از طرف بچه های مجموعه ی راکا(منو سعید کرمی) بود......(کپی برداری از فرهاد قربانی و حامد کرمی
)
ممنون آقای گل محمدی گل، بله شروع کردیم ولی راه طولانی و ناهموار هست ولی ما چشم به قله داریم. منم برای گروه پر افتخار شما آرزوی موفقیت دارم.
درود
دوست عزيز
اگر از مباحث تعين نام و سهام اعضا و ميزان سرمايه و تعين مديريت و چگونگي تقسيم كار و استراژي كوتاه و بلند مدت و ...
گذشتيد و واقعا وارد فعاليت اقتصادي شديد.
من هم به شما تبريك ميگم و در صورت امكان اعلام آمادگي براي همكاري با شركت شما
(01-28-2013 10:22 PM)faramarzeparsi نوشته شده توسط: [ -> ]درود
دوست عزيز
اگر از مباحث تعين نام و سهام اعضا و ميزان سرمايه و تعين مديريت و چگونگي تقسيم كار و استراژي كوتاه و بلند مدت و ...
گذشتيد و واقعا وارد فعاليت اقتصادي شديد.
من هم به شما تبريك ميگم و در صورت امكان اعلام آمادگي براي همكاري با شركت شما
هنوز خیلی از این مراحل رو نگذروندیم ولی استراتژی کوتاه مدت و بلند مدت تا حدودی تعیین شده، انشاالله این مراحل که طی شد و کار کمی جلو رفت، تو همین تاپیک اعلام می کنم.