سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
چه انفجار انرژی مثبتی در انجمن روی داده است. خوشبختانه ترکشش همه عزیزان را در برگرفته است .
اقاي يوسفي سلام ، ازته دل شروع به كار شما را در قالب تشكيل تعاوني تبريك ميگم ، از همينجا آمادگي ام را در ارتباط با همكاري با حضرت عالي در مورد محصولات مختص گيلان اعلان مي كنم ، اميد آن را دارم كه اين ارتباط تداوم يابد ،نماينده صندوق گيلان : قاصدي 09112307359
موفقیت روز افزون شما ،آرزوی قلبی ماست.

تبریکات خالصانه گروه برتر را پذیرا باشید10_00410_004
چقدر خوشحال میشم وقتی از این خبرا میشنوم

خدا رو شکر

آقای یوسفی بهتون تبریک میگم ، و آرزوی موفقیت هر چه بیشتر براتون دارم

اعضای انجمن توی دنیا تک هستند

واقعا هم میلیاردرهای آینده ایران هستند

کامیار جان ازت ممنونیم بابت فراهم کردن بستر این محیط

ما موفق هستیم و خواهیم بود
مبارک باشه آقای یوسفی چه خبره این ماه تو انجمن
انگاری همه پشت خط دو و میدانی منتظر شنیدن شلیک شروع بودن
موفق و پیروز باشید
(01-21-2013 01:54 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]من از زمان حضورم در انجمن فعالیت عمیق شما را بررسی می کردم. خیلی بر روی کار ها دقت نظر داشتید. فعالیت های مختلفی را هم تا انتهای آن تحقیق و جست و جو کردید. بنابراین شناختی ک دارم ب قول استاد قربانیان موفقیت شما حتمی است Yosef.gif شمالیا پلو کباب می دن همدانیا چی میدن؟ Yosef.gif
ممنون استاد، ما تلاشمون رو می کنیم هر چی خدا بخواد. شما دعا کنید کار ما رو ریل بیفته ما هم چلو کباب می دیم هم پلو کباب.

(01-21-2013 02:46 PM)mohajer.my نوشته شده توسط: [ -> ]
درود
سعید جان تبریک میگم
در بحث مواد غذایی سعی کن اقلامی رو بیاری که یک ویژگی نسبت به محصولات موجود در بازار همدان ، داشته باشه که بتونه با محصولات دیگه رقابت کنه.
هر کمکی از دست من بر میاد که تو کرمانشاه بتونم واست انجام بدم با من حتماً در میان بگذار
خیلی خوشحال شدم
حق نگهدارت موفقتر باشی
ممنون آقا یزدان، چشم حتما ،توصیه شما همیشه تو ذهنم می مونه. به کمک شما و دوستانی که تو پخش هستند که واقعا احتیاج دارم و روش خیلی حساب کردم.
(01-21-2013 03:24 PM)zoofanoon نوشته شده توسط: [ -> ]اقاي يوسفي سلام ، ازته دل شروع به كار شما را در قالب تشكيل تعاوني تبريك ميگم ، از همينجا آمادگي ام را در ارتباط با همكاري با حضرت عالي در مورد محصولات مختص گيلان اعلان مي كنم ، اميد آن را دارم كه اين ارتباط تداوم يابد ،نماينده صندوق گيلان : قاصدي 09112307359
تشکر آقای قاصدی عزیز، حتما و حتما رو کمک شما حساب ویژه ای باز کردم.
از تک تک دوستانی که به بنده اظهار لطف کردند بی نهایت ممنونم،امیدوارم همه دوستان در کاری که شروع کردند یا شروع خواهند کرد، بهترین و موفقترین باشند.
با سلام و سپاس

برادر بزرگوارم جناب یوسفی عزیز،از صمیم قلب برایتان آرزوی موفقیت میکنم.

با تلاشها و همتهای شما عزیزان و سایر دوستان،پیش بینی بنده این است که اگر به همین منوال یعنی باهدف و بابرنامه عزیزان پیش بروند ظرف 5 سال آینده در زمینه مواد غذایی ،غولهای بزرگی شکل خواهد گرفت.

گروه برتر
گروه آریان تندیس هگمتان
جناب خالدی عزیز
جناب سلمان پور عزیز
شرکت عرشیا

باید موفق ترین ها باشیم
اقا من چطوری تا به امروز این تاپیک را ندیدم.

جناب سعید یوسفی عزیز تبریک من و شرکت عرشیا پیشگام را پذیرا باشید.(کپی از فرهاد قربانی)

حتما" و به امید خدا موفق میشوید.

خدا را شکر که زنجیره کشوری داره تکمیل میشود.

حتما" در آینده نزدیک با شما همکاری زیادی خواهیم کرد.

یا علی
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع