سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده ای جالب کارا و خنده دار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
الاغ پیر مجانی هست و دیگر الاغ ها هم از 25000 تمن تا 150000 تمن
قیمتش متفاوته
در ضمن گوشت الاغ سرده و اگه حیوون های باغ وحش بخورن میمیرن
ولی الان پرورش سگ گله
اونم نژاد افغانیش بسیار به صرفه هست
طوری که قیمت یه سگ گله نژاد افغان که اماده ی گله داری هست
پنج میلیونه
. آدرس بده شاید به کارمون بیاد ولی دوستمون ایده جالبی دارن و میتونه پولساز باشه
البته اگه کاربردش فقط در باغ وحش باشه فکر نکنم اونقدر مشتری داشته باشه شما حساب کن مگه ما چند تا باغ وحش در سطح کشور داریم.
(08-26-2011 12:30 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-26-2011 08:44 AM)mas نوشته شده توسط: [ -> ]الاغ یکی از پرکاربرد ترین حیوانات در مزرعه و باغ ها است به نوعی به جرات می شه گفت دست راست کشاورز و باغ دار و دامدار است.البته باغ وحش ها پیر هاشو می خرن که ارزونتره .ایده خیلی عالی هستش چون مرکز خرید تخصصی الاغ من تا حالا ندیدم و می شه سگ گله هم پرورش داد

اره دقیقا
حقیقتش این مسئله رو برای این عنوان کردم که براش یه تصمیمی بگیریم.
پدرم 10 هکتار زمین 80 کیلومتری شهر کرمان داره
یه منطقه بسیار وسیع که تو عمق 3 متری از سطح خود روستا که 8 حلقه چاه قنات داره که به دلیل خشک سالی خشک شدن ولی درست تو همین عمق و داخل همین زمین یه رودخانه با ابی قابل توجه که از چند چشمه گرفته شده رد میشه.
هر جای زمین که چاه بزنید تو عمق 3 متری چاه به اب میرسیم.
خاک این زمین چند نمونه است و املاح خاک تو هر قسمت متفاوت.
منطقه اونجا سرد و خشک
ولی حیف که مال من نیست و به من نمیده ولی میفروشه
برای زنبورداری/پرورش گوسفند/قارچ/کارخانه شیرین بیان/پرورش الاغ/پسته/درخت هایی مثل سیب.به.انگور.و.../و تهیه علوفه/مزرعه ذرت/مزرعه افتاب گردان/و حتی ساخت باغ گردشگری و... بسیار عالیه ولی به دلیل اینکه پدر کارمنده و نمیتونه هر روز بره و بیاد و یکی دائم اونجا نیاز داره انچنان پیشرفتی نکرده.
کاش میشد با هم این زمین رو خرید و روش کار کرد و این ایده هارو به نتیجه رسوند.
مطمئنم که این زمین قابلیت اینو داره که چند نفر رو ملیاردر کنه اگر درایت و تلاش و کوشش باشهRolleyes

سلام .. منم اصالتا استان کرمانی هستم .. اون مقدار زمین که گفتید به راحتی میشه برد زیر کشت پسته و با سیستم ابیاری قطری ای ظرف مدت چند سال میلیاردر شوید ..
سلام
من هم با ایده کشت پسته بیشتر موافقم،ولی خوب فکر میکنم که سود ده ست ولی زود ده نیست...
چند سال طول میکشه تا درخت پسته بار بده؟؟؟؟
دوستان توضیحات دینی، سیاسی و اعتقادی مربوط به این تاپیک و انجمن نیست.
بارها و بارها تذکر داده شده است.
تمام پست های نامربوط حذف شد.
(05-12-2012 10:58 PM)R i c h M a n نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من هم با ایده کشت پسته بیشتر موافقم،ولی خوب فکر میکنم که سود ده ست ولی زود ده نیست...
چند سال طول میکشه تا درخت پسته بار بده؟؟؟؟

بعد از 10 سال به صورت تجاری می شه روش حساب کرد

توی چند سال اول اطراف درخت معمولا خربزه می کارند تا زحمتی که بابت آبیاری و .. می کشند یک ثمری هم داشته باشه ، فکر کنم از 5 سالگی هم بار می ده ولی معمولا پوک یا کم بار هست
حسن پسته اینه که در برابر آب شور مقاوم هست اگر زمینی آب شیرین داشته باشه کشت های بهتر از پسته می شه توش کرد
پسته رو میشه بصورت بیژه فروخت!!!!
یعنی بجای اینکه شما 5 یا 7 سال صبر کنی بهتر بیژه های بسته را بصورت گل بری شده در بیارید و بفروشید نه زمین زیادی میخواهد نه اب زیادی و نه هزینه و نه زمین زیادی خلاصه بهترین و با صرفه ترین کار ممکن تو کاشت پسته
سلام دوست عزیز بفرمائید پسته بصورت بیژه چگونه می باشد؟ ممنون از حسن توجه شما
(08-27-2011 08:13 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز
دوستان شنیدم در بعضی از کشور ها ذائقه مردم خیلی عجیب غریبه مثلا گوشت بعضی از حیوانات زبان بسته خورده می شود یک از این حیوانات زبان بسته در ایران بسیار زیاد و فراوان می باشد و تولید مثل آن هم بسیار زیاد و ارزان هم می باشد .
چیه ؟؟
شاید خودتان حدس زده باشید گربه .
سوال آیا می شود این حیوانات را از کوچه وبازار جمع کرد وبه چین و ماچین فرستاد دوستان اگر در ارتباط با صادارات کالا به چین اطلاعاتی داشته باشند بفرمایند . با ارادت طاعات قبول

با سلام و سپاس
(08-26-2012 01:21 PM)mosafer bedar نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز بفرمائید پسته بصورت بیژه چگونه می باشد؟ ممنون از حسن توجه شما
بیژه :
شما نیاز به یسری بذر اصلاخ شده دارید و مقداری کود که بهترین زمان برای کاشت زمستان بصورت بسته هایی که جهاد میده البته با طرز پرورش هر نوع محصولی که تو منطقه جهاد اونو ساپورت کنه از لحاظ اطلاعات کاشت و تکنیک های روز (مثلا برای بعضی مناطق این اموزش ها در زمینه گیاهان دارویی یا برای جهرم لیمو یا برای جیرفت پرتغال نارنگی و...کرمان بیشتر پسته)خلاصه طرز کار ه این شکل به شما بسته هایی شبیه پلاستیک های زباله میدهند به اندازه تقریبا یک گلدان کوچیک که به ترتیب یه لایه خاک یه لایه مواد شیمیایی و یه لایه بذر و یه لایه خاک و این بسته هارو در شرایط مناسب اب و هوایی(معمولا بستگی به منطقه داره گرمسیر باشه یا سرد سیر )و شرایط سختی نیست میتونید فقط بگزارید جایی که کمتر در وزش باد و یا سرمایی شدید باشه بعد هر 3 روز اب به اندازه تقریبا 100سی سی بعد از 12 روز هر 8 روز ابیاری میکنید
به عنوان تجربه میگم ما چون اینجا با کمبود اب مواجه هستیم بیشتر سعی میکنیم محصول از همون اول با مقدار اب کم و بصورت بهینه عادت بدهیم که وقتی برای کاشت در زمین میخواهد اماده بشه مقاومت لازم داشته باشه و البته چون بعضی کشاورزان اب مزرعه شان کمی شور هست بهتر که بذر با همان شرایط ابیاری بشه تا راند مان محصول بالا بره این جزئیات جهاد به شما نمیگه و باید بصورت تجربی کسب کنید و البته گیاه یک موجودی ببینید که قرار یک عمر با شما زندگی کنه پس بهتر از همین اول بذر را با شرایطی که می خواهید بار بیارید واگه محصولی نتونست طاقت بیار بهتر همین الان از دور خارج بشه هیچ وقت در کشاورزی کیفیت فدای کمیت نکنید شاید در چند سال اول محصول مناسبی بدست بیارید ولی با ادامه روند درخت جز هزینه اضافی برای شما و زمین چیزی عایدتان نمیکنه
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع