سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی در مورد شغل واسه یه دانشجو ....
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام خدمت اساتید محترم
من یه دانشجو هستم و 22 سال سن دارم میخوام در مورد یه شغل درست حسابی راهنماییم کنید من خودم حدود 6 میلیون سرمایه دارم ....
اساتید محترم کسی نبود پاسخگو باشه ؟؟؟؟؟
دوست عزیز یک کم از خودتون و موقعیتتون و علایق کاریتون و تخصصتون و محل زندگیتون بفرمایید مطمئنا دوستان نظرات سازنده ای ارائه خواهند کرد.
(01-12-2013 12:27 AM)mehdiseven نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت اساتید محترم
من یه دانشجو هستم و 22 سال سن دارم میخوام در مورد یه شغل درست حسابی راهنماییم کنید من خودم حدود 6 میلیون سرمایه دارم ....

آقا مهدی جان قبل از دست بکار شدن مدتی تایپیکهای مختلف را مطالعه فرمائید.خصوصا مطالبی در ارتباط با تغییر نگرش .نوشتن اهداف.ایمان و باور به موفقیت . شکستن دیوارهای ذهنی .
(01-12-2013 10:50 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]

آقا مهدی جان قبل از دست بکار شدن مدتی تایپیکهای مختلف را مطالعه فرمائید.خصوصا مطالبی در ارتباط با تغییر نگرش .نوشتن اهداف.ایمان و باور به موفقیت . شکستن دیوارهای ذهنی .

سلام استاد بزرگ
اگه میشه ادرس تایپیکهارو واسم بزارید ممنون
(01-12-2013 11:02 PM)mehdiseven نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-12-2013 10:50 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]

سلام استاد بزرگ
اگه میشه ادرس تایپیکهارو واسم بزارید ممنون

تایپیکهای این بخش را مطالعه فرمائید:
http://forum.unc-co.ir/forumdisplay.php?fid=37
اقا مهدی عزیز مطالبی که جناب قربانیان گفتن رو حتما مطالعه کنید و مطمئن باشید تاثیرش رو میبینید

در ضمن شهر محل سکونت و علائقتون رو حتما ذکر کنید تا دوستان راحت تر بتونن بهتون کمک کنن
شهر محل سکونتم مهاباد .. دوس دارم کاری باشه که بتونم با اون کار درسامو هم بخونم و بتونم درامد داشته باشم و کاری که وقت ازاد هم داشته باشم ..
تو مهاباد لباس دسته دو با قیمت کم خیلی گیر میاد

بازار این لباسا تو شهرای دیگه خیلی خوبه... حداقل میدونم تو رشت خیلی توپه...

اگه بتونین لباس بگیرید و تو شهرای دیگه با قیمت خوب به دست فروشنده برسونید می تونه سود خوبی داشته باشه

اولاش شاید یه کم سخت باشه ولی جا که بیفتی در امدت خیلی خوب میشه
(01-13-2013 12:48 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]تو مهاباد لباس دسته دو با قیمت کم خیلی گیر میاد

بازار این لباسا تو شهرای دیگه خیلی خوبه... حداقل میدونم تو رشت خیلی توپه...

اگه بتونین لباس بگیرید و تو شهرای دیگه با قیمت خوب به دست فروشنده برسونید می تونه سود خوبی داشته باشه

اولاش شاید یه کم سخت باشه ولی جا که بیفتی در امدت خیلی خوب میشه
مهیار جان لباسهای تاناکورائی هستند . بصورت بسته ای است و متفرقه است و باید جنسهای خوب را جدا کند. البته اگر از بازار تاناکورا از مغازه ها بتواند تهیه کند بهتر است ولی قیمتش کمی بالا است.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع