01-13-2013, 12:59 AM
ممنون دوست عزیز اگه بخوام همچین کاری بکنم باید درسم و ول کنم در ضمن اینجا همه این کار و بلدن ..لازم به ذکره که الان قیمت همین لباسایی که میگی دوبل شده و زیاد به صرفه نیست .....
(01-13-2013 12:55 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ](01-13-2013 12:48 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]تو مهاباد لباس دسته دو با قیمت کم خیلی گیر میادمهیار جان لباسهای تاناکورائی هستند . بصورت بسته ای است و متفرقه است و باید جنسهای خوب را جدا کند. البته اگر از بازار تاناکورا از مغازه ها بتواند تهیه کند بهتر است ولی قیمتش کمی بالا است.
بازار این لباسا تو شهرای دیگه خیلی خوبه... حداقل میدونم تو رشت خیلی توپه...
اگه بتونین لباس بگیرید و تو شهرای دیگه با قیمت خوب به دست فروشنده برسونید می تونه سود خوبی داشته باشه
اولاش شاید یه کم سخت باشه ولی جا که بیفتی در امدت خیلی خوب میشه
(01-13-2013 01:11 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]من رشتم حسابداری و ایده خاصی ندارم ؟؟ موضوع و اینجا مطرح کردم که راهنماییم کنید .ممنون .(01-13-2013 12:55 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ](01-13-2013 12:48 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]تو مهاباد لباس دسته دو با قیمت کم خیلی گیر میادمهیار جان لباسهای تاناکورائی هستند . بصورت بسته ای است و متفرقه است و باید جنسهای خوب را جدا کند. البته اگر از بازار تاناکورا از مغازه ها بتواند تهیه کند بهتر است ولی قیمتش کمی بالا است.
بازار این لباسا تو شهرای دیگه خیلی خوبه... حداقل میدونم تو رشت خیلی توپه...
اگه بتونین لباس بگیرید و تو شهرای دیگه با قیمت خوب به دست فروشنده برسونید می تونه سود خوبی داشته باشه
اولاش شاید یه کم سخت باشه ولی جا که بیفتی در امدت خیلی خوب میشه
بله تاناکورایی...
اینجا مدتیه که بازار این لباسا خیلی خوب شده... از اونجایی که قیمتا گرون و جنسا بی کیفیت شده مردم رو اوردن به این لباسا که ارزون تره و جنسش بهتره
مهدی جان میشه رشته تونم بگین؟
اگه بگین چه ایده هایی هم تو ذهن خودتون هست خیلی عالی میشه
(01-13-2013 11:54 AM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: [ -> ]میتونی از نمایندگی های ایرانسل و همراه اول شارژ عمده بگیری و با یک دستگاه موتور سطح شهر بچرخی و قیمت مناسب به مغازه دارها بدیممنون از راهنماییتون امروز پرسیدم تو این کار دست زیاده و بیشتر مغازه ها از خود نمایندگی ها میخرن بعدش من خودم 6 تومن سرمایه دارم ....
حتی اگه از هر شارژ 20 تومن هم سود کنی با فروش 1000 عدد مینونی با 2ساعت فروش 20 هزار تومن سود کنی
(01-13-2013 06:08 PM)mehdiseven نوشته شده توسط: [ -> ](01-13-2013 11:54 AM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: [ -> ]میتونی از نمایندگی های ایرانسل و همراه اول شارژ عمده بگیری و با یک دستگاه موتور سطح شهر بچرخی و قیمت مناسب به مغازه دارها بدیممنون از راهنماییتون امروز پرسیدم تو این کار دست زیاده و بیشتر مغازه ها از خود نمایندگی ها میخرن بعدش من خودم 6 تومن سرمایه دارم ....
حتی اگه از هر شارژ 20 تومن هم سود کنی با فروش 1000 عدد مینونی با 2ساعت فروش 20 هزار تومن سود کنی
(01-14-2013 09:04 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]با درود
با شرایط شما بهترین حالت اینه که برید و یک جا به صورت نیمه وقت مشغول بشید ، هر چند ممکنه حقوقش پایین باشه ولی به تجربه اش می ارزه
دفاتر فنی ، سوپرمارکت ها ، تاکسی تلفنی ها علی الخصوص برای شیفت شب (مسئول تلفن ) پول خوبی پرداخت می کنند ، پیک موتوری ، ساندویچی ، بوفه دانشگاه ، واحد تکثیر دانشگاه و ...
پولتون را هم فعلا در یکی از این موسسات سپرده گذاری کنید که چند ماه آینده بتوانید باهاش وام بگیرید
ایجاد شغل بدون تجربه ، کار صحیحی نیست .