سلام
نوعی از این مصالح در بازار موجود هست که معمولا برای نمای داخلی به کار میره و مواد اولیه اون گچ و رزین هستش و در طرحهای مختلف تولید میشه .
اگر دوستان اطلاعاتی در این مورد دارند لطفا ارائه کنند
با سلام به همه
پکیج کامل آموزش تولید سنگ مصنوعی آماده است.
کاربر گرامی
طبق بند 18مرامنامه انجمن:پاسخگویی به سوالات اعضا در تاپیک ها انجام میشود.دعوت به پاسخگویی از طریق ایمیل،پیام خصوصی ،تلفن،قرار دادن لینک از سایتهای دیگر و غیره ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد
پس پست شما ویرایش شد.
ما در پاکدشت 2700 متر کارخونه داریم این کار چطور است و در آمدش هم توضیح دهید..
(08-16-2013 02:17 PM)خ- ایمانپور نوشته شده توسط: [ -> ]ما در پاکدشت 2700 متر کارخونه داریم این کار چطور است و در آمدش هم توضیح دهید..
جزوه آموزش سمنت پلاست رو میتونی با یه سری فیلم
تو این آدرس گیربیاری
(08-25-2013 09:40 PM)esayyah نوشته شده توسط: [ -> ] (08-16-2013 02:17 PM)خ- ایمانپور نوشته شده توسط: [ -> ]ما در پاکدشت 2700 متر کارخونه داریم این کار چطور است و در آمدش هم توضیح دهید..
جزوه آموزش سمنت پلاست رو میتونی با یه سری فیلم تو این آدرس گیربیاری
24 صفحه 40 هزار تومان
خسته نباشید
دوستان توجه به مکان تولید هم داشته باشند.مثلا اصفهان منطقه ما تولید کننده سنگ هستند.یه کارخونه دار معروف دستگاهش را وارد کرد و تبلیغ زیاد و هزینه زیاد و تولید زیاد دوام نیاورد.
به دلیل اینکه کیفیت نداشت نسبت به سنگ
بازار نداشت
البته من زیاد از این رشته سر در نمیارم.و اینا همش شنیده بود که فلانی داره و رشکست میشه
سلام
بنده تولید کننده سمنت پلاست هستم و حدود روزی 200 متر تولید دارم
این محصولات به نسبت موزاییک معمولی مقاومت و دوام فوق العاده ای دارند
اگر در این زمینه سوالی دارید بفرمایید
(05-06-2013 06:07 PM)hamid23f نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
نوعی از این مصالح در بازار موجود هست که معمولا برای نمای داخلی به کار میره و مواد اولیه اون گچ و رزین هستش و در طرحهای مختلف تولید میشه .
اگر دوستان اطلاعاتی در این مورد دارند لطفا ارائه کنند
این محصولات جز سمنت پلاست طبقه بندی نمیشوند
سمنت پلاست محدودیت در استفاده در محیط بیرون و داخل ندارد
سلام
دوستان با سابقه که در این زمینه فعالیت می کنند لطفا اطلاعات بیشتری بزارن
آقا سجاد اگر اون فایل وردی که آماده کردی رو بزاری توی انجمن خیلی خوب میشه