دوستان سلام
از نظر خودم خیلی جالب نیست بدون عضویت طولانی و مطالعه و شناخت کافی در مورد موضوعات مورد علاقه دوستان نظر بدهم .اما این مطلب رو بگذارید به حساب نگرانی و کمک به عزیزان .
ظاهرا مسکن در حال وارد شدن به دوران رکود هست و بدلایلی این رکود عمیقتر از دوره های قبل میباشد بنابراین برای ورود به این حوزه لطفا تمامی جوانب رو در نظر بگیرید .
موفق باشید
(06-26-2013 11:28 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (06-26-2013 11:21 PM)somayeee نوشته شده توسط: [ -> ] (06-26-2013 10:09 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]یا توجه به فعالیت گروه راهکار و توان اجرای پروژه های بزرگتر به امید خدا از راه شگفت خدا این پروژه هم با همکاری و اعتماد شما عزیزان اجرا خواهد شد.
سلام.
استاد این طرح چی هست
یه کوچولو راهنمایی می کنید

انشالله اگر زمان عمل برسد دقیقا عرض خواهد شد.
در رابطه با ساختمان سازی است.
سلام استاد منم هستما.
طرحتون رو بگید بعد مبلغ رو میگم.
خودمم تا چند سال دیگه میخوام یه کمپانی ساختمان سازی نوین و فوق پیشرفته تو ایران راه بندازم.واقعا ساختمون سازای ما از دنیا عقبن.
از 3 تا 130 میلیون متغیره با توجه به زمان بازده و مکان و سایر چیزا.
(06-27-2013 05:07 PM)alma نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان سلام
از نظر خودم خیلی جالب نیست بدون عضویت طولانی و مطالعه و شناخت کافی در مورد موضوعات مورد علاقه دوستان نظر بدهم .اما این مطلب رو بگذارید به حساب نگرانی و کمک به عزیزان .
ظاهرا مسکن در حال وارد شدن به دوران رکود هست و بدلایلی این رکود عمیقتر از دوره های قبل میباشد بنابراین برای ورود به این حوزه لطفا تمامی جوانب رو در نظر بگیرید .
موفق باشید
ساخت و ساز مطمئن ترین سرمایه گذاری در ایران است .
رکود قیمتها در ایران کاملاً روند احساسی دارد و هیچ منطقی برای ثبات در رکود قیمت ها مشهود نیست .
الان اگه بخوام باز کنم بحث... می شه .