سلام دوستان.
کسانی که مغازه دار هستند و نیاز به تبلیغات دارند توصیه میکنم از تابلوهای ال ای دی استفاده کنند.
این تابلوها بسیار چشمگیر و جذب کننده هستند.
آنها را میتوان جابجا کرد و در هر جایی نصب نمود.
بنده آمادگی دارم به سفارش شما این تابلوها را تولید کرده و با تخفیف ویژه خدمت تان تقدیم نمایم.
همچنین اگر در این زمینه بازار یابی نمایید هم پورسانت خوبی تقدیمتان خواهد شد.
اگر سوالی هست بفرمایید. بنده آماده ارائه مشاوره در این زمینه هستم.
در پستهای آتی فیلم و عکسهایی هم از تابلوهای تولید شده قرار خواهم داد.
تلفن تماس: 03125464881 صابری - 8 تا 11/30 --- 16 تا 21

سلام خدمت شما دوست عزیز
بنده یه درخواست از شما داشتم و این احتمال رو میدم که شما نخواید به درخواست من توجهی کنید.
من میخواستم در رابطه با نحوه شروع و امکانات این شغل از شما کمک بگیرم و اگر بشه حضورا بیام خدمتتون و آموزش ببینم...
اگر هزینه ای داره بنده پرداخت میکنم...
چون قراره برای چند نفر در تهران کار ایجاد کنیم به همین خاطر گفتم
منتظر پاسختون هستم.
سلام آقای گل محمدی.
شما اشتباه فکر کرده اید!
بنده با کمال میل حاضرم هر کمکی که از دستم بر بیاید برای شما انجام دهم.
هر گونه آموزشی که لازم باشد را بنده در اختیار شما قرار خواهم داد.
اگر هم حضورا شما را زیارت کنم که خوشحال خواهم شد اما در همین سایت هم میتوانم در خدمت باشم و تاپیک آموزشی (در حد توان خودم) ایجاد کنم!
من عذر خواهی میکنم بابت اینگونه شروع کردنم.
داداشی راسیتش رو بخوای من تو زمینه کاری خودم(همین شغل چاپ)تا جایی که عقلم میرسید به هرکسی هرچی میخواست یاد میدادم.
الان هم میخوایم روی تابلوهای ال ای دی کار کنیم(ثابت) به هرکسی رو انداختم یه جور منو دور زد و گفت که نمیتونم...
در هر صورت ممنون از لطفت.
شما اصفهان تشریف دارید؟؟؟؟
من اگر بشه یه دوروزی تشریف بیارم محضر شما تا در رابطه با این موضوع پیشتون شاگردی کنم
سلام آقای گل محمدی. میگویند زکات علم نشر آن است.
بنده در سایتی که آدرسش در امضا هست فعالیت میکنم و در آنجا همه دوستان هر چه دارند بی چشم داشتی عرضه میکنند و بنده هم همینطور.
حتی آموزشهایی برای تابلو ال ای دی ثابت و تابلو روان هم هست.
البته در این دوره و رمانه کسی این کار را نمیکند که مثل شما درزمینه فعالیت خود دست دیگرا ن را هم بگیرید و زکات علمش را بدهد.
بنده در خدمت شما و بقیه دوستان هستم.
در اطراف اصفهان ساکن هستم و مغازه دارم.
البته سرم خیلی شلوغ هست ولی هماهنگی کنید تا در خدمت باشم.
ممنونم دوست عزیز
ما همه هدفمون در این انجمن همین هست...
به انجمن زیباتون هم سر زدم و واقعا لذت بردم از اینکه از جون و دل برا بچه های این مملکت وقت میگذارید...
(01-01-2013 09:22 AM)iman21 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقای گل محمدی.
شما اشتباه فکر کرده اید!
اگر هم حضورا شما را زیارت کنم که خوشحال خواهم شد اما در همین سایت هم میتوانم در خدمت باشم و تاپیک آموزشی (در حد توان خودم) ایجاد کنم!
بینهایت ممنون از این همه محبت.
منتظر تایپیک آموزشی شما هستیم.موفقتر باشی.
(01-01-2013 09:22 AM)iman21 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقای گل محمدی.
شما اشتباه فکر کرده اید!
سلام آقا ایمان
از اینکه میبینم با مهر و سخاوت اعلام میفرمائید که داشته ها و دانسته های علمی خود را در اختیار دوستان قرار میدهید بسیار خوشحالم و مطمئنم با این نگرشی که دارید در حال گام برداشتن در راه ثروت و توانگری هستید.
بینهایت از شما ممنونم و بیشتر ممنون خواهم بود اگر آموزشی که فرمودید را هر چه زودتر شروع کنید.
موفق و پاینده باشید.
سلام به همه شما بزرگواران عزیز.
وقتی انسان کاری که بلد هست به دیگران هم آموزش دهد خداوند راههای کسب روزی بیشتری در مسیرش قرار میدهد و این را به عینه تجربه نموده ام.
اما در این سایت وقتی همکاری و همدلی شما را دیدم شاید بیشتر تشویق شدم که اطلاعات ناقص خود را با
شما عزیزان به اشتراک بگذارم.
اما خدمت آقای گل محمدی هم عرض نمودم که سرم خیلی شلوغ است ووقت آزادم کم هست.
اما حتما آموزش ساخت تابلو ال ای دی را قرار خواهم داد البته به مرور و در فرصتهایی که دست خواهد داد به امید پروردگار.
خوش باشید...
سلام بر دوستان
من هم از بزرگواری آقای صابری بی نهایت تشکر میکنم.
ممنون اقای صابری