سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: موفقيت‌هاي من بعد از پيوستن به انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
این هفته انگار قراره فقط خبر خوش بشنویم.

منم پس خبر موفقیت بچه های انجمن برای تولید اولین محصول رو بدم که ناگفته نمونده باشه.
(08-23-2011 03:46 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-23-2011 02:56 PM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط: [ -> ]احسنت .. اینجایی که شما هستید همون نقطه ایه که من میخوام باشم. خیلی دوست دارم ارشدمو در رشته تجارت الکترونیک بگیرم چندماه دیگه کنکوره ومن با اینکه کلی کتاب تست خربدم بی علاقه شدم ... انگار به خودم اعتماد ندارم
میشه در مورد دانشگاهتون و مباحث درسی این رشته که باهاش میشه کسب درآمد کرد برام توضیح بدید...
موفق و سربلند باشید.

دوست عزیز برای عزیزی که در این انجمن ثبت نام کرده این جمله شما قابل قبول نیست . افرادی در این انجمن ثبت نام میکنند می دانند که می توانند هر کاری را انجام دهند.
هدف شما قبولی در ارشد است.
باور میکنی که به آن می رسی.
ایمان داری که رسیدن به این هدف برای شما ساده است.
دیوار ذهنی که میگوید اعتماد بنفس نداری و نمی توانی را خرد کن.
خودت را دانشجوی ارشد در کلاس درس مجسم کن.
جمله تاکیدی : من می توانم درس بخوانم. من در امتحان ارشد قبول می شوم.

اگر اعتماد بنفس نداشتی بجای این سایت در سایتهای دیگری وقتت را صرف میکردی.

درستهShy ممونم ..دوباره شروع میکنم و قبولیمو ار حالا جشن میگیرم..
تبریک میگم استاد شیرینی شو کی میخوریم
(08-23-2011 03:53 PM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-23-2011 03:46 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-23-2011 02:56 PM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط: [ -> ]احسنت .. اینجایی که شما هستید همون نقطه ایه که من میخوام باشم. خیلی دوست دارم ارشدمو در رشته تجارت الکترونیک بگیرم چندماه دیگه کنکوره ومن با اینکه کلی کتاب تست خربدم بی علاقه شدم ... انگار به خودم اعتماد ندارم
میشه در مورد دانشگاهتون و مباحث درسی این رشته که باهاش میشه کسب درآمد کرد برام توضیح بدید...
موفق و سربلند باشید.

دوست عزیز برای عزیزی که در این انجمن ثبت نام کرده این جمله شما قابل قبول نیست . افرادی در این انجمن ثبت نام میکنند می دانند که می توانند هر کاری را انجام دهند.
هدف شما قبولی در ارشد است.
باور میکنی که به آن می رسی.
ایمان داری که رسیدن به این هدف برای شما ساده است.
دیوار ذهنی که میگوید اعتماد بنفس نداری و نمی توانی را خرد کن.
خودت را دانشجوی ارشد در کلاس درس مجسم کن.
جمله تاکیدی : من می توانم درس بخوانم. من در امتحان ارشد قبول می شوم.

اگر اعتماد بنفس نداشتی بجای این سایت در سایتهای دیگری وقتت را صرف میکردی.

درستهShy ممونم ..دوباره شروع میکنم و قبولیمو ار حالا جشن میگیرم..

زنگ تفریح:

آقای مهدی پور شیرینی چی قراره بدی.من بچه پرخوری هستما.باید منو یجوری ساپورت کنی.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مریم خانوم ، خواهر بزرگ منی ، ولی یه نصیحت بمت میکنم که یه استاد تمام حدود 80 ساله بهم کرد که تو کانادا زندگی میکنن .
اگه با تو عرصه استادی و علم پا گذاشتی ، زبان فرانسه تون خیلی باید خوب باشه .مثل اینکه استاد کمکی هایی که تو مقالاتتون ازشون برای مجلات علمی استفاده میکنید ، رو این مبحث کلید کردن Big Grin
آقای مهدی پور عزیز خوشحالم به این باور رسیدی. دخترم 4 سال قبل کنکور داشت. علاقه زیادی به رشته عمران داشت.ولی دائم تکرار میکرد من قبول نمی شوم. همان مطالب را برایش تکرار کردم و روی برگه ای نوشتم ......قربانیان دانشجوی رشته عمران.به او دادم و همان جمله تاکیدی را هم برایش نوشتم. که هر روز تکرار کند.و دیوار ذهنیش را خراب کرد و دائم تکرار میکرد من قبول می شوم. می دانم قبول می شوم.با علاقه شروع به مرور کتابها کرد .در کنکور شرکت کرد . قبول شد و 3سال و نیمه فارغ التحصیل شد. افرادی که قبول می شوند فکر میکنی از شما معلوماتشان بالاتر است؟از شما اعتماد بنفس زیادتری دارند؟ انگیزه قبول شدنشان از شما بیشتر است؟باور کنید : نه.هنوز دخترم اون دو یادداشت را دارد. موفق هستی , موفقتر باشی.
خدا شما روهم از آقایی کم نکنه ولی من خانم مهدی پورم" البته اگه حرف بدی نزدم"
(08-23-2011 05:44 PM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط: [ -> ]خدا شما روهم از آقایی کم نکنه ولی من خانم مهدی پورم" البته اگه حرف بدی نزدم"

شرمنده ام.ممنونم که بمن اطلاع دادید. بسیار کار شایسته ای کردید.
به به ، من عاشق اینجور جو های تحصیلی هستم . دستتون درد نکنه که استاد شدین و پی استادی این تاپیک رو زدید .
خیلی از اعضای این انجمن ، محصل و دانشجو هستند و یه همچین جایی نیاز بود تا کمی بحث ثروت رو با علم قاطی کنیم تا بفهمیم هم ثروت خوبه و هم علم .
منم تبریک می گم وبه قول اقای قربانیان موفقتر باشید
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع