بسم الله....اگر در حال حاضر هنر-کاردستی خاص و یا سرگرمی منحصربفردی دارید تبلیغ و در فروشگاه اینترنتی اینجا با مسئولیت خود و دریافت کل هزینه ها برای خود کسب و کاری را شروع کنید....
دوستان میلیاردر آینده من پیشنهاد میکنم-باعنایت به اینکه در این انجمن هدف درامدزایی حلال وعدم تبلیغات سایتهای شخصی است-اگر مدییت موافت کنند اعضا خود را در اینجا محک بزنند و اگر کاردستی یا محصول خاص منحصربفردی دارند اینجا تبلیغ کنند و با مسئولیت خود به فروش برسانند.....فقط خواهشا دوستان راهنمایی کنند و ایده بدهند که چطور کار را معرفی و سپس بفروشیم بهتره؟مثلا من می توانم در زمانهای فراغت "گل سر"درست کنم و خیلی دوست دارم بتونم اونا رو عرضه کنم اما نمی دونم چطوری می شه کار را گسترش داد می تونید راهنماییم کنین؟
طرح خیلی جالبی است.میتوان قوانینی برای این بخش در نظر گرفت که اعضا تنها ساخته های دست ساز خود را مثلا درمورد صنایع دستی و غیره و هرچه با یک ایده و فکر خود تولید کرده اند در اینجا قرار داده و راه ارتباطی نیز برای ارتباط اعضا و خرید آن محصول قرار دهند.
من هم کیف های دست دوز چرم درست می کنم که البته الان در مغازه ها اما خیلی کم می فروشم اگر کسی علاقه مند به دیدن این کارها بود می تونم عکس کارهام رو ارسال کنم.
(08-29-2011 06:53 PM)arshad نوشته شده توسط: [ -> ]من هم کیف های دست دوز چرم درست می کنم که البته الان در مغازه ها اما خیلی کم می فروشم اگر کسی علاقه مند به دیدن این کارها بود می تونم عکس کارهام رو ارسال کنم.
دوست عزیز خوش آمدید.این تایپیک تنها بخش انجمن است که اعضا اجازه تبلیغ کارهای دست ساز خود را دارند.
لطفا تصویر و مبلغ و سایر مشخصات کالای خود را بفرمائیید.
لطفا در صورت امکان تصویر ساخته های خود را در این بخش همراه با اعلام قیمت قرار دهید. ممکن است عزیزان غیر از خرید خود بازاریابی هم داشته باشند و تولیدات را در سطح محل سکونت خود توزیع کنند.
سلام من یه نرم افزار ساختم با سی شارپ نرم افزار ثبت اطلاعات دانشجویی و مهارت های فردی
امکانات نرم افزار شامل :
ثبت کامل اطلاعات پرسنلی اعضا
ثبت کامل اطلاعات مهارت های فردی اعضا
بیش از 30 مهارت علمی- فر هنگی و ورزشی به صورت پیش فرض در پایگاه داده
جستجو و لیست خودکار اعضا بر اساس مهارت های فردی خاص
ثبت تصویر و عکس پرسنلی
امکان جستجو و مشاهده اطلاعات بر اساس شماره پرسنلی و دانشجویی با یک کلید
جستجو پیشرفته بر اساس اطلاعات پرونده
مشاهده و پرینت نتایج جستجو در محیط نرم افزار
امکان ثبت اطلاعات تا بینهایت عضو
تهیه نسخه پشتیبان اطلاعات و دیتابیس
امکان حذف یا اصلاح اطلاعات
امنیت بسیار بالا پایگاه داده
امکان تعریف چندکاربر نرم افزار به همراه نام کاربری و رمز ورود به سیستم خاص
مدیریت کاربران نرم افزار
اجرای کامل در محیط ویندوز
محیط کاملا گرافیکی
اگرم عکس خاستید بگید تا بزار از دوستان بازریاب میخام تا برای این محصول که مال خودم هس و واقعا در حد خودش منحصر بفرده بازاریابی کنند از خجالتشون در میام
لطفا بفرمائید در کجا مورد استفاده قرار میگیرد چون دانشگاه ها خود نرم افزار دارند.
دوستان میلیاردر برای فروش بیشترمحصولات دستی اتان بشکل تک فروشی و باقیمت حداقل!چه باید کرد؟فروش بشکل اینترنتی وسپس پستی با یک عدد که صرفه اقتصادی ندارد!می شه پیشنهاد دهید؟
(08-29-2011 11:56 PM)melina نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان میلیاردر برای فروش بیشترمحصولات دستی اتان بشکل تک فروشی و باقیمت حداقل!چه باید کرد؟فروش بشکل اینترنتی وسپس پستی با یک عدد که صرفه اقتصادی ندارد!می شه پیشنهاد دهید؟
وقتی عکس محصول در انجمن قرار داده شود به جز تک فروشی , اعضای انجمن هم در محل سکونت خود بازاریابی خواهند کرد.
امیدوارم اولین نفر سریعا محصول دست ساز خود را ارائه دهد.