07-24-2012, 12:31 AM
07-24-2012, 02:05 PM
سلام دوستان نمیدونم جای پستم اینجاست یا نه ولی با عرض معذرت اگه اشتباه شده
من حداقل هر ماه با همسرم سفر ترکیه داریم و اونجا آشنا زیاد دارم
کلی خرید با قیمت های پایین هم انجام دادم در حال حاضر هم لباس اسپورت دخترونه و کیف دارم اگر دوستان مغازه دارند یا برای خودشون نیاز دارند لطفا با من مکاتبه کنند.
ممنونم
من حداقل هر ماه با همسرم سفر ترکیه داریم و اونجا آشنا زیاد دارم
کلی خرید با قیمت های پایین هم انجام دادم در حال حاضر هم لباس اسپورت دخترونه و کیف دارم اگر دوستان مغازه دارند یا برای خودشون نیاز دارند لطفا با من مکاتبه کنند.
ممنونم
07-24-2012, 02:36 PM
سلام . این که میتونید جعبه کادویی و وسایل تزیینی درست کنید خیلی عالیه .
مثلا میتونید جعبه های شانسی درست کنید و هر دفعه یک محصول جالب درون جعبه بزارید و از طریق آنلاین بفروشید.
مثلا میتونید جعبه های شانسی درست کنید و هر دفعه یک محصول جالب درون جعبه بزارید و از طریق آنلاین بفروشید.
11-03-2013, 10:45 PM
سلام
این طرح خیلی جالبه .
اگر گروه راهکار بتونه راهی برای این موضوع پیدا کنه ، خیلی عالی میشه .
ممنون
این طرح خیلی جالبه .
اگر گروه راهکار بتونه راهی برای این موضوع پیدا کنه ، خیلی عالی میشه .
ممنون
09-24-2014, 11:59 AM
باسلام من ظروف میناکاری درست میکنم مثل گلدان و بشقاب و ... کارام خیلی خوشگلن اگه ببینید عاشقشون میشید اما نمیدونم چطوری میتونم بفروشمشون
من بالش شیردهی هم میتونم تهیه کنم آماده همکاری با کسانی که تو در فروش دستی دارند هستم
باسلام من ظروف میناکاری درست میکنم مثل گلدان و بشقاب و ... کارام خیلی خوشگلن اگه ببینید عاشقشون میشید اما نمیدونم چطوری میتونم بفروشمشون
من بالش شیردهی هم میتونم تهیه کنم آماده همکاری با کسانی که در فروش دستی دارند هستم
من بالش شیردهی هم میتونم تهیه کنم آماده همکاری با کسانی که تو در فروش دستی دارند هستم
من بالش شیردهی هم میتونم تهیه کنم آماده همکاری با کسانی که در فروش دستی دارند هستم