سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: معرفی میلیاردرهای ایرانی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
منبع مصاحبهHeart

من نکات ریز این مصاحبه را در اینجا بیان میکنم.

- نام این فرد "بهروز نادري نژاد" است.
- "بورس ايران پول سازترين بازار دنيا مي داند، در عين حال از انتقاد به برخي نارسايي‌ها نيز چشم پوشي نمي كند."
- از 19 - 18 سالگی با 8 - 7 میلیون پول وارد بورس شد.
-"اگر كسي به صورت اصولي وارد بورس شود مي‌تواند بخت و اقبال مناسبي براي سرمايه‌گذاري داشته باشد."
-" آرام آرام با حدس و خطا و مطالعه سايت‌ها و روزنامه‌ها سعي كردم بورس را ياد بگيرم"
-"چـون با شركت‌هاي وابسته به رشـته كاري‌ام مانند پتروشيمي ها، پالايشگاه‌ها، نفت و مواد شيميايي و شوينده‌ها مرتبط بودم ، اطلاعات سود و زيانشان را پيگيري كردم و وارد بازار شدم."
-"هر روز بدون استثنا از 20ساعت تا 24 بازار را تحليل مي‌كنم."
- "از طريق سايت‌هاي آموزشي و تالارهاي گفت‌وگو آخرين وضعيت بازار و شركت‌ها را رصد مي‌كردم. اين را هم بگويم كه تا حال يكبار هم تالار حافظ نرفته‌ام و حضور فيزيكي نداشته‌ام. نمي‌دانم اين تالار چگونه است."
- "روش كارم اين طوري است كه با توجه به ترس اكثر مردم از بازار سرمايه ابتدا پيشنهاد سرمايه‌گذاري با يك ميليون تومان را مي‌دهم. با آن يك ميليون تومان 10 سهم 100 هزار توماني را با ديدگاه كوتاه مدت و بدون حضور در مجمع سالانه خريداري كرده و در عرض كمتر از يكسال اقدام به خريد و فروش سهام مي‌كنم"
- "اعتقاد دارم در بدترين شرايط بورس هم مي‌توان سالي40 درصد سود كرد، اما به شرطي كه چند نكته رعايت شود.نبايد طمع كار بود؛ بدون اطلاع نبايد خريدي كرد؛ بايد سبد سهام تشكيل داد و تنوع سهام را در سبد رعايت كرد. اينگونه هست كه فرد سرمايه‌گذار با كسب درآمد و آشنا شدن با بازار سرمايه اعتمادش را بيشتر مي‌كند و پول بيشتري را وارد بازار مي‌كند"
-"بورس مي‌گويد زماني كار سهامداران حرفه ايي است كه تنوع سهام رعايت شده باشد. بنابراين من 100 مدل سهم را در يك سال چرخش داشته‌ام و سهام آنها را خريد و فروش كرده‌ام."
-"در يك سبدگرداني مناسب ، سرمايه را بايد به 4 قسمت كرد .مثلا اگر10 ميليون تومان سرمايه در دست باشد بايد يك چهارم سرمايه براي ديدگاه بسيار بلند مدت و مثلا 3 ساله كنار گذاشت و اقدام به خريد به اصطلاح سهام مرده اي كرد كه الان در برابر ارزش دارايي‌هايي مثلا 300 توماني هر سهم داراي قيمت 50 توماني در تابلو هستند. يك چهارم ديگر را براي سرمايه‌گذاري ميان مدت و بخش ديگر را هم براي شركت‌هايي كه تازه از مجمع آمده و با كاهش قيمت مواجه شده‌اند. يك چهارم آخر هم براي كوتاه مدت و دوره يكماه بايد كنار ‌گذاشت. "
- "بايد ارزش ذاتي سهام را با استفاده روش بنيادي مدنظر داشت. ضمن اينكه ممكن است سهامي با تحليل بنيادي سهام بسيار خوب باشد اما بازار تحت تاثير جريانات سياسي قرار داشته باشد. "
-"متاسفانه آفت بازار همين شايعات هستند كه دو حالت دارند. يا درست‌اند يا اينكه به هيچ وجه صحت ندارند. اگر شايعه اي درست باشد براي تصميم‌گيري دير است چون زودتر از بازار، دارندگان اطلاعات واقعي اقدام به خريد و فروش كرده‌اند. بنابراين اگر بر اساس شايعاتي همه در حال خريد باشند من اقدام به فروش مي‌كنم. چون قبل از آن سهم را تحليل كرده‌ام. يعني يك سهامدار حرفه‌اي بايد برعكس بازار حركت كند. چون بازار اكثر مواقع تابع احساسات است و اغلب شركت‌ها با صف‌هاي خريد و فروش واهي مواجه‌اند."
-"من ديگر بورس‌ها را هم بررسي كرده‌ام اما بورس خودمان را پول‌ساز‌ترين و بهترين بورس دنيا مي‌دانم."
این جماه اش خیلی مهمه
اعتقاد دارم در بدترين شرايط بورس هم مي‌توان سالي40 درصد سود كرد
اما سهمش را چگونه انتخاب می کند؟
نام کیا جورابچیان طی این سال‌ها، بارها در رسانه‌های ایرانی تکرار شده و هر مرتبه که مورد پردازش قرار گرفته، تداعی کننده مفاهیمی مثل تجارت، نفت، ثروت و البته فوتبال بوده است. بااین همه اما، سخنی به گزافه نگفته‌ایم اگر مدعی شویم بیشتر آن‌هایی که در مورد کیا حرف زدند، نوشتند و حتی با او مصاحبه کردند هم هنوز از ماهیت دقیق و روشن این مولتی میلیونر ایرانی‌الاصل فرنگ‌نشین مطلع نیستند.

[تصویر: 76b6e328208e6e3d812c36e443fa6a13.jpg]

به گزارش آخرین نیوز به نقل از گروه مجلات همشهری زندگی کیا جورابچیان ابهامات بسیار جدی و زیادی دارد و حیرت‌آور است که این مجهولات، حتی شامل تاریخ تولد، زمان مهاجرت و حتی اسم کامل او هم می‌شود!

یک مرد، ۲تاریخ تولد و ۴هویت!

آنچه مسلم است این‌که کیاجورابچیان یک نفر است(!) و فعلا شخص دیگری با چنین اسامی و چنین شرایطی اعلام موجودیت نکرده. با این‌حال همین‌ مرد ثروتمند ایرانی، خودش به اندازه یک گروهان اسم و هویت دارد! در مورد او ۲تاریخ تولد ۱۴ جولای ۱۹۷۱ و ۱۴ جولای ۱۹۷۰ ذکر می‌شود، گرچه خرده‌تاریخ‌های دیگری هم در این باب وجود دارند که از مرورشان صرف نظر می‌کنیم. با این حال ۲هویت قطعی کیا، چیزی است که بسیاری از رسانه‌های دنیا را گیج کرده. برخی او را با نام کیا جورابچیان می‌شناسند و برخی دیگر کیاوش جورابچیان و جالب این‌جاست که تاجر ایرانی در حال حاضر به هر ۲نام شناسنامه دارد؛ یکی با تابعیت انگلیسی و دیگری با ملیت کانادایی!

موضوع وقتی عجیب‌تر می‌شود که بدانیم بعد از افشاگری روزنامه سان در مورد این ۲شناسنامه جورابچیان، رقیب جنجالی‌اش در انگلستان یعنی دیلی میل گزارش داد‌ که مرد ایرانی، ۴ هویت با چهار آدرس در انگلستان و کانادا دارد و در گزارشش‌، یکی از نام‌های وی را «کیا کیاوش»، تابعه کانادا ذکر کرد‌! به رغم این همه ابهام در مورد زندگی جورابچیان و با وجود این‌که هنوز کسی نمی‌داند او در ۶سالگی به همراه پدرش- که کارگزار مرسدس بنز در تهران بود- به آمریکا رفته یا در ۱۰‌سالگی، نکات روشن‌تری هم در سوابق آقای کیا به چشم می‌خورد. از جمله این که وی تحصیلاتش در رشته شیمی را در کالج کویین مری دانشگاه لندن نیمه‌تمام گذاشته، وارد تجارت شده و‌ یک شرکت نفتی در آمریکا تاسیس کرده است!

مثلثی که بوی نفت می‌دهد!

چرا و چگونه‌اش چندان معلوم نیست، اما کیا جورابچیان در بدو ‌ورودش به دنیای بیزینس با ۲میلیاردر سرشناس و متنفذ نفتی روسی آشنا می‌شود که یکی از یکی مشهورترند؛ بوریس برژوفسکی و رومن آبراموویچ! اولی دوست نزدیک بوریس ‌یلتسین بود که نفوذ زیادی در دولت روسیه داشت و از او به عنوان «عالی‌جناب خاکستری کرملین» یاد می‌شد و ‌دومی هم که نیاز به معرفی ندارد، گرچه باید در موردش حتما به این نکته اشاره کرد که زیر پروبال او را هم همین آقای برژوفسکی، یعنی سلطان نفت روسیه گرفت! به هر حال شرکت نفتی کیا در آمریکا به ثمر می‌نشیند، چنان‌که او سال‌ها بعد می‌تواند آن را به قیمت قابل توجه ۵۰‌میلیون دلار بفروشد.

بعدها نوبت انجام ماموریت‌های دیگری توسط کیا، برای بوریس می‌رسد که در یکی از معروف‌ترین آن‌ها، جورابچیان به شکل نامحسوسی مامور خرید بزرگ‌ترین روزنامه اقتصادی روسیه به نام «کامرسانت» برای برژوفسکی می‌شود؛ نشریه‌ای که مشکلات مالی فراوانی داشت، اما مسئولانش تحت هیچ شرایطی حاضر نبودند آن را به بوریس بفروشند.

بنابراین راه مناسب این بود که کیا با ظاهر جذابش وارد عمل شود، کامرسانت را بخرد و سه ماه بعد به رئیسش بفروشد! به تدریج اما، نوبت به سرگرمی اصلی روس‌ها هم رسید؛ فوتبال! کیا با توجه به حمایتی که از طرف دوستان پرنفوذش شامل او می‌شد، شرکت بزرگی با نام مخفف MSI در انگلستان تاسیس کرد که اسم کامل آن «مدیان اسپورتس اینوسمنت» یا «شرکت سرمایه‌گذاری ورزش رسانه‌‌ای» بود. این شرکت که ماموریت انجام سرمایه‌گذاری‌های گوناگون روی فوتبال را داشت و البته از مساله متداول نقل و انتقال بازیکنان هم غافل نبود، زمانی برای خودش نامی جهانی دست و پا کرد که توانست باشگاه مشهور کورینتیانس برزیل را بخرد!

مالک ۱۰ساله غول برزیلی!

خبر تصاحب ۵۱‌درصد سهام باشگاه بسیار مشهور کورینتیانس برزیل توسط کیاجورابچیان و شرکت MSI توجه همه جهانیان را به خودش جلب کرد، چرا که با توجه به اعتبار این غول برزیلی، به نظر نمی‌رسید کسی حاضر به واگذاری آن باشد. با این وجود، مشکلات مالی کورینتیانس، به علاوه پیشنهاد وسوسه‌انگیز کیا، در نهایت باعث شد او در سال۲۰۰۴، به مدت ۱۰ سال مالک این باشگاه شود. سروصداهای جورابچیان اما، بلافاصله اوج گرفت.

خرید ستاره‌های بزرگ، پرداخت بدهی و تزریق روحیه به تیم باعث شد

کورینتیانس در سال ۲۰۰۵ قهرمان لیگ سراسری برزیل شود. با این حال سیر نزولی‌‌ پس از همین قهرمانی آغاز شد. پلیس برزیل، جوان ایرانی مرموز را رها نمی‌کرد و هر روز از وی توضیح می‌خواست، تیم وارد بحران شده بود و طی ۱۸‌ماه، ۷‌مربی را روی نیمکت خودش می‌دید و در مجموع به نظر می‌رسید ماموریت کیا در «ریو» به پایان رسیده باشد. به همین راحتی هم بود که وقتی حکم بازداشت وی توسط یک قاضی برزیلی صادر می‌شد، جورابچیان از این کشور خارج شده بود و در کمال شگفتی، داشت در کنار ته‌وس و ماسکرانو با پیراهن وستهام عکس یادگاری می‌انداخت!

خریدار وستهام، طرفدار آرسنال، دشمن چلسی!

هرگز نمی‌توان روی پایداری معادلات قدرت، برای مدت زمانی طولانی حساب باز کرد. درست به همین خاطر هم بود که وقتی روابط برژوفسکی و آبراموویچ «شکر آب شد»‌و مثلث روسی- ایرانی از هم پاشید، بوریس به کیا ماموریتی در جزیره داد تا شاید بتواند مچ جاه‌طلبی‌های رومان را در چلسی به زمین بخواباند.

کیا جورابچیان که همواره طرفدار آرسنال بوده و شاید بسیاری از خرید این باشگاه به عنوان بزرگ‌ترین آرزوی وی یاد کنند، ماموریت یافت با انتقال عجیب ماسکوانو و ته‌وس به وستهام از طریق MSI، مقدمات خرید این تیم فوتبال را فراهم کند. ۲انتقال کذایی با سروصدای زیاد و بهت و حیرت جهانیان، اندکی پس از جام جهانی انجام شد، اما همه چیز مطابق انتظار پیش نرفت تا مذاکرات بر سر تصاحب وستهام به بن بست بخورد و همه چیز بلاتکلیف باقی بماند.

کیا؛ بمبی که هر لحظه ممکن است منفجر شود

شاید بسیاری از مسائل در گذشته کیاجورابچیان مبهم باشد، اما به طور قطع می‌توان ادعا کرد آینده این مرد ۴۰‌ساله ایرانی، حتی از گذشته او نیز مجهول‌تر و معمایی‌تر به نظر می‌رسد. تردید نداشته باشید که طی سال‌های آینده، باز هم نام مالک MSI و شریک نفتی برژوفسکی بر سر زبا‌ها خواهد افتاد. او بمبی است که هر لحظه می‌تواند منفجر شود. شاید روزی در ورزشگاه خانگی آرسنال، یا در لیورپول و شاید حتی همین‌جا، در ایران، جایی که کیا ۳۰ سال است آن را ترک کرده، اما از یاد نبرده است!
دوستان لطفا استفاده کننده محض نباشند و در ارائه مطالب مشارکت کنند!
(01-16-2011 11:49 AM)123456 نوشته شده توسط: [ -> ]این جماه اش خیلی مهمه
اعتقاد دارم در بدترين شرايط بورس هم مي‌توان سالي40 درصد سود كرد
اما سهمش را چگونه انتخاب می کند؟


سلام دوست عزيز .

من هم 8 سال در بورس فعاليت ميكنم و جمله ايشون تكرار ميكنم كه در بدترين شرايط (سياسي - اقتصادي ) باز هم ميشه يك سود منطقي تقريبا 50 درصد رو بدست آورد .

انتخاب سهم به پارامترهاي مهمي بستگي داره از جمله :

رشد صنعت - سودآوري شركتها - قيمتهاي جهاني فلزات و نفت - مصوبات مجلس و دولت
و ............
وقتي صنعت مورد نظر براي سرمايه گذاري مشخص شد در مرحله بعد شما از شركتهاي موجود در اون صنعت بايد بررسيهاي لازم انجام بديد تا بهترين شركت يا شركتها رو براي سرمايه گذاري انتخاب كنيد . از جمله اين موارد :
فاندامنتال (بنيادي ) شركت خاص - رشد سودآوري شركت - و ......
اقبال عمومي بازار و افزايش حجم معاملات - رتبه نقد شوندگي - بررسي تكنيكالي (نموداري ) سهم و ............
بايد مورد بررسي قرار بگيره تا بعد از رسيدن به جمع بندي كلي به خريد سهم مورد نظر اقدام كنيم .
سلام میخواستم بدونم چه زمانی واسه خرید در بورس بهتره؟
(04-25-2011 06:12 PM)najm نوشته شده توسط: [ -> ]سلام میخواستم بدونم چه زمانی واسه خرید در بورس بهتره؟

سلام

معمولا چند ماه قبل از مجامع قيمت سهام رشد ميكنه .
طبق سنوات سالهاي قبل اواخر سال تو ماههاي دي تا اسفند براي خريد سهم خوب .
سهمهايي كه سال ماليشون برج 12 هست و معمولا تا 4 ماه بعد از پايان سال مالي
شركتها ميتونند مجامعشون برگزار كنند . قيمت سهامشون با رشد همراه خواهد بود .
البته نه همه شركتها . فقط شركتهايي كه از لحاظ بنيادي وضعيت مناسبي داشته باشن و ............ براي خريد خوب هستند .
یه مدت تو فکر اینم که نوابغ اقتصادی و هر اون کس رو که به موفقیت رسیده به سایت دعوت کنم ! تا جایی که تونستم اینکار رو کردم ولی دو تا مشکل اساسی دارم : 1. اکثرا به سایت بهای چندانی نمیدند و موفقیت سایت رو کم میدونند !
2. نمیتونم چطور با خیلی هاشون ارتباط برقرار کنم !
دوستان کمک کنید
البته احمد ابریشم چی هم هست که سلطان موبایل بهش میگن و 90 درصد سهام بانک صادرات رو هم خریده
بیلیونرهای ایرانی چه کسانی هستند؟ تاریخ درج: 20 /مرداد /1390
به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه خبری آتی نیوز ،سامانه ویکیپدیا به نقل از چند منبع معتبر جهانی اسامی بیلیونرهای ایرانی را منتشر کرده است.در این رده بندی اسامی ایرانیانی که حداقل 100میلیون دلار آمریکا ثروت دارند دیده می شود.


1- در صدر این فهرست سام نظریان با سرمایه ای بالغ بر 122 بیلیون دلار در جایگاه اول قرار دارد.سام نظریان 36 ساله، متولد ۱۳۵۴ در یک خانوادهٔ یهودی در ایران، فرزند یونس نظریان بنیانگذار شرکت بزرگ کوالکام و فارغ التحصیل دانشگاههای نیویورک و کالیفرنیای جنوبی است. نظریان بنیانگذار و مدیر عامل شرکت SBE Entertainment Group و سرمایه گذار معتبر ترین و پرشکوه ترین تاسیسات تفریحی در لس آنجلس، لاس وگاس و میامی است.گفتنی است که شعبه یکی از کلوب های وی همزمان با بازی حامد حدادی درآن ورزشگاه افتتاح شد.


لازم به ذکر است که ماشین وی تنها 1 میلیون دلار قیمت دارد.





2- نفر دوم این فهرست پیر امیدیار معروف و مالک سایت ای بی است.ثروت وی در سال 2011 6/7 بیلیون دلار برآورد شده است.وی که جایگاه 29 ثروتمندان جهان را به نام خود کرده است، رئیس و موسس سایت ای‌بی (e-bay) اولین و معروفترین وب‌گاه مخصوص حراج و خرید و فروش اینترنتی است که تا آخر سال ۱۹۹۸ ۱/۲ میلیون عضو ۷۵۰ میلیون دلار حجم معاملات و حدود ۸ میلیون دلار سود کسب کرده بود .این شرکت بیش از ۶۰۰۰ کارمند ۴۶ میلیون مشتری ثبت شده و ۴۴۱ میلیون دلار سود خالص در سال ۲۰۰۵ داشته‌است.





3-جایگاه بعدی در اختیار مانی مشعوف است.وی یک تاجر ایرانی آمریکایی و بنیانگذار و رئیس bebe stores, inc است. مانی مشعوف ۶۸ ساله پیش از افتتاح اولین بوتیک زنانه خود در سال ۱۹۷۶، استیک فروشی داشته است. ثروت وی 1/3 بیلیون دلار تخمین زده شده است. او در اواخر دهه محصولات خود را در سریالهای محبوب تلویزیونی آمریکا بطور غیر مستقیم معرفی می‌کرد و در سال ۱۹۹۸ شرکتش را سهامی‌ عام کرد.





4-نفر بعدی فهرست منتشر شده ناصر داوود خلیلی است. داوود خلیلی 46 ساله از ثروتمندترین افراد بریتانیا نیز معرفی شده است. ثروت وی در حدود 1 بیلیون دلار تخمین زده شده است.وی حتی از ملکه انگلستان نیز ثروتمندتر است.


داوود خلیلی به خاطر داشتن مجموعه‌ای از آثار هنری مشهور شده است. بخش عمده دارایی او را مجموعه‌ای از آثار هنری ایرانی و اسلامی تشکیل می‌دهد که بالغ بر ۲۰٫۰۰۰ شیء هنری و عتیقه و مجموعه آثار هنری ایرانی و اسلامی اش تشکیل می دهد که خود او ارزش آن را بیش از یک میلیارد پوند می داند.





5-جایگاه بعدی فهرست در اختیار امید کردستانی است.وی 48 سال سن دارد و نایب‌رئیس ارشد بخش فروش و عملکرد جهانی شرکت گوگل است. او دارای سابقه‌ای بیش از ۱۲ سال در زمینه فناوری سطح بالا در شرکت‌های پیشروی اینترنتی مانند نت‌اسکیپ است. او همچنین نائب‌رئیس بخش توسعهٔ کسب و کار و فروش در این شرکت بود و توانست بازده مالی وب‌گاه نت‌اسکیپ را در عرض ۱۸ ماه از ۸۸ میلیون دلار در سال به بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در سال برساند.


او یکی از ثروتمندترین ساکنین کالیفرنیای شمالی است. مجله سن خوزه ارزش دارایی‌های وی را ۱٫۹ میلیارد دلار برآورد کرده است.همچنین ماهنامه فوربس وی را به عنوان دومین ثروتمند ایرانی در جهان معرفی می کند.





6- اسحاق لاریان نفر بعدی این فهرست است.وی 55 سال سن دارد و ثروتش بالغ بر 723 میلیون دلار تخمین زده شده است.اسحاق لاریان سازنده عروسک های «برتز» متولد ١٣٣٢ درشهر کاشان است. او هم اکنون صاحب «ام جی ای» بزرگ ترین کارخانه عروسک سازی جهان است که توسط یک فرد و بدون سرمایه گذاری شرکا اداره می شود.


او در سال ٢٠٠٠ تصمیم به ساختن عروسک های «برتز» گرفت که دو نوع از این عروسک ها به نام های ایرانی فرزندان او ، کامران و یاسمین خوانده می شوند.





7- نفر بعدی پل مریج است.وی 65 سال سن دارد و مخترع و مالک هات پاکتس است.ثروت وی 600 میلیون دلار برآورد شده است.





8-ایرانی بیلیونر بعدی،پسر علی خسروشاهی بنیان گذار کارخانجات مینو است.ثروت وی 592میلیون دلار برآورد شده است.خسروشاهی ثروتمندترین ایرانی مقیم کاناداست.


حسن خسروشاهی کارآفرین کانادایی ایرانی تبار متولد 1319 در شهر تهران است .وی مالک و موسس فروشگاه‌های زنجیره‌ای قطعات الکترونیکی به نام Future Shop است وتعداد شعبات شرکت وی در آمریکای شمالی به 118 میرسد.
منبع :http://karmandnews.ir/shownews.aspx?ID_News=20298
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع