سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کارت ویزیت دیجیتال
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(12-13-2012 01:08 PM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ]چند سال پيش يكي از دوستان قرار بود دستگاه مورد نياز جهت انجام اينكار را وارد و چاپ و رايت انجام دهد.
ايده جالبي كه ايشون داشت فرم سي دي شبيه به آرم و لوگوي شركتها بود.
تو همين سي دي رام هاي معمولي در محل ميني سي دي قرار ميگيرد.

حدس ميزدم اينطوري باشد.اما اينجور محصولي همانطور كه ميدويند حساس هست و هم هزينه بر

در مورد اموزش دست عزيز ميتونيد در بخش كارگروه خدمات تاپيكش را ايجاد كنيد و اموزش هارا قرار دهيد
عیزیز جان
اون اول که عرض کردم اینا سی دی هستنو همه دستگاه های پخش کننده سی دی اعم از رایانه، دی وی دی پلیر و هر چیزی که سی دی رو پخش می کنه می شه استفاده کرد فقط میمونه اون کاتالوگ که فقط رو رایانه اجرا می شه اگه بتونیی با فرمت های دیگه محتوا رو تولید کرد پخش کننده های دیگه هم می تونن پخشش کنن

در ضمن زیاد هم هزینه بر نیست
تو تبریز چاپ همراه با رایتشو حدوداً 600 تومن می زنن که شما هم می تونی به راحتی با یه بازاریابی درست و حسابی 1000 تومن فروشی که واسه تولید محتوا هم می تونید هزینه جداگانه اخذ کنید.

بازم اگه موردی بود من در خدمتم
ما در اينجا باهم بحثي رو نداريم كه گران يا ارزان هست.هر گراني بي حكمت نيست و هر ارزاني بي علت.گفتم هزينه بر
يك كارت ويريت معمولي 1000 تاش فكر كنم حدود 15000 تا 30000 تومان چاپش بشه(البته فكر ميكنم)
اما اين مورد هزينه هاش خوب در مقابل كارت ويزيت معمولي بالاتر هست

برهمين اساس خيلي ها استفاده نميكند و خيلي ها هم شايد استفاده كنند.

مورد ديگر اينطور كارت ها بيشتر بدرد فعاليت هاي خاص ميخوره كه نمونه كار دارند و براي هركاري مناسب نيست

كه از اين ديد بهش نگاه بشه خوب هست و عالي

اما در مورد فرمت فايل براي پخش در دستگاه خانگي-خير امكانش نيست.در چند ماه گذشته روي اين موضوع براي يكي از افراد انجمن تحقيقي كردم و امكانش نيست.كه بتوان درست كرد.

و تنها در كامپيوتر امكان مشاهده وجود دارد.

موفق باشيد
با سپاس از دوست بزرگوارم
چرا ! امکان پخش تو دسگاه های خانگی هم هست و منم تستش کردم و جواب هم گرفتم
انشاا... اگه وقت کردم هم آموزش نحوه ساخت کاتالوگ واسه دوستان می گم، هم نحوه پخش یه همچین کاتالوگ هایی (البته با کمی تفاوت)تو دستگاه های خانگی رو
این سی دی های کارت ویزیتی رو میشه یه عکس ازش برامون بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(12-13-2012 06:05 PM)abedini نوشته شده توسط: [ -> ]با سپاس از دوست بزرگوارم
انشاا... اگه وقت کردم هم آموزش نحوه ساخت کاتالوگ واسه دوستان می گم، هم نحوه پخش یه همچین کاتالوگ هایی (البته با کمی تفاوت)تو دستگاه های خانگی رو

دوست خوبم منم گفتم شما اينطوري در سيستم ميتوني ورق بزني در دستگاه پخش امكانش نيست.اما با روش هاي ديگه بله ميشود

مثل البوم تصاوير. يا اسلايد شو. ولي متنها بايد بزرگ باشد. خيلي از دستگاه ها قابليت زوم اين موارد رو ندارم

البته اگر روشي رو بدست اورديد كه اين قابليت رو هم داره كه خوبه

براي اينكه بدونيد با چه كسي طرف هستيد. در انجمن بريد قسمت محصولات و مجلات ايده يار با فرمت اگزه رو دانلود كنيد

يا نت جستجو كنيد.

موفق باشيد
برادر عزیز ( sajad1441) ما جسارت نکردیم
ارادتمندیم شدیدا27
(12-13-2012 06:30 PM)abedini نوشته شده توسط: [ -> ]برادر عزیز ( sajad1441) ما جسارت نکردیم
ارادتمندیم شدیدا27
سروريد
(12-13-2012 06:05 PM)abedini نوشته شده توسط: [ -> ]با سپاس از دوست بزرگوارم

ضمن آرزوی توفیق برای شما دوست عزیز .منتظر آموزش هستیم.ممنون.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع