12-05-2012, 12:12 AM
سلام دوستااااان !
میخوام یک خبر خوبی رو بهتون بدم...
فکر کنم کم کم دارم میلیاردر میشم. میگین چطوری ؟ الان بهتون میگم
مدتیه دارم تو بازار فعالیت های مختلفی انجام میدم ، از هر جایی یک آشنایی و هر آشنایی یک کاری...
خلاصه توی این 4و5 ماه گذشته خیلی سرم شلوغ شد...
چرخ روزگار چرخید و چرخید تا ....
از 1ماه پیش کم کم پیشرفتم توی کار جدی شد و همزمان با ارتقاء شغلیم اولین محموله بزرگ زندگیم رو معامله کردم به ارزش 54 میلیون تومان . . .
خوووووب ...
همه چی داشت خوب پیش می رفت ، که یهووو...
دیدم جا تره و بچه نیست...
آره ، 54 ملیون تومن سرم کلاه گذاشتن...
باورش برام سخته ، ولی واقعا اتفاق افتاااااد :|
بعضی بچه ها میدونن من تازه زندگیم وارد شرایط جدیدی شده ! که این موضوع یهو فشار زیادی رو بهم وارد کررددد....
اولاش مث آدمی هستی که چندتا مشت خورده تو صورتش و گیجهههه....
الان کم کم داره باورم میشه که قضیه جدیه ! من واقعا 54 ملیون پول رو به باااد دادم !
از طرف چک دارم و تمام چکاشم برگشت خورده و غیبش زده ، در به در دنبال آدرس خونشم ! محل کارش نمیاد ، تلفنش خاموشه...
تو این مدت اولین چیزی که به یادم اومد ، امضای خودم بووود ( همین چند سانتی متر پایین تر ته تاپیک ) : اگر یه وقت ورشکسته شدی ، نترس ! تازه شدی مث اول راه ثروتمند ترین آدماااا )
آره دوستاان ، واسه همینه که فک می کنم کم کم دارم میلیاردر میشم ، تو 23 سالگیم
اصلا روحیم رو از دست ندادم ، فشار روی خانوادم هست ، ولی خودم حلش می کنم...
همه بچه هایی که منو میشناسن ، میدونن روحیم قویه ، کم نمیارم ، درسته شرایطم سخت تر شده ولی محکم وای میستتم
الانم هم تو تهران هم تو مشهد دارم کار میکنم ، خودم اینجام ، یک تیم هم درست کردم توی مشهد پروژه گرفتم و سپردم بهشون.
اینو گفتم تا باورم بشه که دارم میلیاردر میشم
شمام باورتون بشه که میشه میلیاردر شد 
میخوام یک خبر خوبی رو بهتون بدم...
فکر کنم کم کم دارم میلیاردر میشم. میگین چطوری ؟ الان بهتون میگم

مدتیه دارم تو بازار فعالیت های مختلفی انجام میدم ، از هر جایی یک آشنایی و هر آشنایی یک کاری...
خلاصه توی این 4و5 ماه گذشته خیلی سرم شلوغ شد...
چرخ روزگار چرخید و چرخید تا ....
از 1ماه پیش کم کم پیشرفتم توی کار جدی شد و همزمان با ارتقاء شغلیم اولین محموله بزرگ زندگیم رو معامله کردم به ارزش 54 میلیون تومان . . .
خوووووب ...
همه چی داشت خوب پیش می رفت ، که یهووو...
دیدم جا تره و بچه نیست...
آره ، 54 ملیون تومن سرم کلاه گذاشتن...
باورش برام سخته ، ولی واقعا اتفاق افتاااااد :|
بعضی بچه ها میدونن من تازه زندگیم وارد شرایط جدیدی شده ! که این موضوع یهو فشار زیادی رو بهم وارد کررددد....
اولاش مث آدمی هستی که چندتا مشت خورده تو صورتش و گیجهههه....
الان کم کم داره باورم میشه که قضیه جدیه ! من واقعا 54 ملیون پول رو به باااد دادم !
از طرف چک دارم و تمام چکاشم برگشت خورده و غیبش زده ، در به در دنبال آدرس خونشم ! محل کارش نمیاد ، تلفنش خاموشه...
تو این مدت اولین چیزی که به یادم اومد ، امضای خودم بووود ( همین چند سانتی متر پایین تر ته تاپیک ) : اگر یه وقت ورشکسته شدی ، نترس ! تازه شدی مث اول راه ثروتمند ترین آدماااا )
آره دوستاان ، واسه همینه که فک می کنم کم کم دارم میلیاردر میشم ، تو 23 سالگیم

اصلا روحیم رو از دست ندادم ، فشار روی خانوادم هست ، ولی خودم حلش می کنم...
همه بچه هایی که منو میشناسن ، میدونن روحیم قویه ، کم نمیارم ، درسته شرایطم سخت تر شده ولی محکم وای میستتم

الانم هم تو تهران هم تو مشهد دارم کار میکنم ، خودم اینجام ، یک تیم هم درست کردم توی مشهد پروژه گرفتم و سپردم بهشون.
اینو گفتم تا باورم بشه که دارم میلیاردر میشم