سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دارم میلیاردر مییششششممم :)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
(12-05-2012 01:02 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]ضمن تقدیر از روحیه خوب شما.
اگر بتوانی اشتباهات خود را در ارتباط با از دست دادن سرمایه ات را پیداکنی می توانی در آینده موفقتر باشی.

ممنون.
اتفاقا توی این مدت خیلی به این موضوع فکر کردم ، واقعا یک جاهایی به خاطر بی تجربگیم این اشتباه بزرگ رو مرتکب شدم....
(12-05-2012 01:08 AM)azim نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-05-2012 01:02 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]ضمن تقدیر از روحیه خوب شما.
اگر بتوانی اشتباهات خود را در ارتباط با از دست دادن سرمایه ات را پیداکنی می توانی در آینده موفقتر باشی.

ممنون.
اتفاقا توی این مدت خیلی به این موضوع فکر کردم ، واقعا یک جاهایی به خاطر بی تجربگیم این اشتباه بزرگ رو مرتکب شدم....

خواهشی که از شما عزیز دارم اشتباهات را مکتوب فرمائید و روزانه چندین بار مرور کنید.نتیجه اعجاب آوری به دستت خواهد آمد.

تقاضائی 2:
امضا را عوض کنید تا بار منفی جمله در ذهنت نقشی نبدد.
(12-05-2012 01:13 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-05-2012 01:08 AM)azim نوشته شده توسط: [ -> ]

ممنون.

خواهشی که از شما عزیز دارم اشتباهات را مکتوب فرمائید و روزانه چندین بار مرور کنید.نتیجه اعجاب آوری به دستت خواهد آمد.

تقاضائی 2:
امضا را عوض کنید تا بار منفی جمله در ذهنت نقشی نبدد.

وااااییی که این قانون جذب شوخی شوخی آدمو به هدفش میرسونه !!!
حتما عوض می کنم !!
عزيزم خان:
حتما اين اتفاق كه برات افتاده رو از دوباره بازنگري كن تا ببيني كجاي كارت لنگيد وچطور با اين شخص وارد معامله شدي تا چنين تجربه گرانهايي بدست آوردي تا ديگه برات تكرار نشه

بسيار خوبه كه هنوز اميدت رو از دست ندادي واميدوارم هميشه اميدوارم وپر ازانگيزه باشي تا بيشتر موفق باشي
واقعا باید به شما و این روحیه منحصر به فردتون تبریک گفت ،

یه نفر میشناسم مثل شما ، اون بنده خدا حدود 100 میلیون ضرر کرد ، دلیلشم اعتماد بیش از حد به شریکش بود ، در کل میگفت اگر خانومش پشتش نبود ، معلوم نبود تا حالا چی به سرش میومد ؛ ولی با توکل به خدا و تلاش دوباره به زنگی عادیش برگشته بود

به خودت ایمان داشته باش و بدون اون نارفیق چوبشو میخوره
عظیم یعنی بزرگ و پر عظمت!
عظیم عزیز از اینکه اینقدر پرقدرت و پر انرژی هستی بسیار خوشحالم
تو راه را پیدا کردی چاه را هم شناختی پس میتوان گفت سوار قطار موفقیت شده ای
ایمانی که همه ما به تو داریم پشتوانه راهت خواهد بود و هاله ای از انرژی و نیرویی برای جذب تمام خوبیها.
موفقیت ممنون همین شکستهاست.
همیشه بیشترین افراد از این متنفرند که شکست خورده شناخته شوند.

بسیاری از بزرگترین افراد موفق از طریق همین ظاهرا شکستها به این موقعیت رسیده اند. خطا وجود دارد که مورد توجه قرار نگرفته است و این همان چیزی است که افراد بعد از شکست متوجه آن می شوند.
پس از شکست باید با خود روراست باشیم و خودرا گول نزنیم تا بتوانیم تجربه های باارزشی که بدست آوردیم در آینده استفاده کنیم.
عظیم جان آفرین به همت و تلاش و روحیه بالایی که داری
ایمان کامل دارم که به زودی زود جبران میکنی با توان بالایی که داری
سلام به اولین میلیاردر گل انجمن.
خوشحالم که وارد وادی میلیاردرها شدی و روی سکوی پرتاب قرار گرفتی.
اون قدرت و صلابتی که من در تو دیدم خیلی سریع تر از این حرفا تو رو به جایگاه اولت میرسونه./..
فقط.....
حتما اتفاقی که برات افتاد رو برای ماهم شرح بده(اگر دوست داشتی) تا ماهم یه تجربه ی گرانبها و واقعی و لبته تلخ رو از شما عزیز یاد بگیریم
سلام عظيم جان مطمئنم كه از ميلياردرهاي ايراني
تجربه بزرگي بوده سعي كن ازش درسهاي زيادي بگيري.مطمئنم ختم بخير ميشه به ياري خداوند.
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع