سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی برای خرید وانت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوستان.
من می خواستم یک وانت برا کار بخرم که باش کار کنم.
تحقیق کردم دیدم به وانت پیکان زیاد پول نمی دن.
تصمیم گرفتم وانت نیسان بگیرم. ظاهرا نیسان دیزلی به خاطر مصرف گازوئیل هزینه سوختش کمتره. از طرفی می خوام نو بگیرم چون به ماشین وارد نیستم می ترسم دست دوم یه چیز آشغال بخرم. از طرفی هم تازه گواهی نامه گرفتم و خیلی هم مبتدی هستم پس.
می خوام لیزینگی بخرم چون پول همش رو ندارم.
راهنمایی:
- کار با وانت چه طوره. به عنوان راننده نیسان تو همین آگهی های همشهری آدم استخدام شه؟
- نیسان دیزلی وانت ردیفی هست؟ قطعاتش موجود هست بعدا کمیاب نمی شه؟ زود خراب می شه یا نه؟ کلا دیزلی بهتره یا دوگانه یا بنزینی؟
- نظرتون درباره خرید وانت نیسان دیزلی لیزینگی کلا چیه؟
- آیا خرید نیسان صحیحه یا با حدود 10 ملیون پول کار دیگری بهتر هست؟
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز کار با نیسان بسیار خوب است.خصوصا دیزلی.

الان کلا لیزینگی نیسان جمع شده است. شما باید یک وانت یا نیسان اسقاطی بخرید به مبلغ بین یک میلیون و هفتصد تا یک میلیون و نهصدهزارتومان.این وانت را به ستاد جمع آوری خودروهای اسقاطی محل سکونت خود تحویل می دهید (ستاد وانت شما را یک میلیون هفتصدهزارتومان برمی دارد.)و در مدت یک تا دو ماه خودرو را بشما تحویل می دهند .10میلیون تومان وام 5ساله با 13درصد .با معرفی یک ضامن.یک میلیون و هفتصدهزارتومان خودرو شما و مبلغ حدود 4میلیون تومان هم واریز میکنید .6میلیون تومان هم می توانید کار دیگری با آن انجام دهید. موفقتر باشی.
مثلا به چه جاهایی باید برای گرفتن کار مراجعه کنیم؟
حداقل درآمد روزانش چقدره؟
اگر فردی تن به کار بدهد حداقل یک میلیون تومان.
(11-28-2012 12:04 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]اگر فردی تن به کار بدهد حداقل یک میلیون تومان.
یک میلیون تومان درآمد روزانه یا ماهانه؟
(11-28-2012 12:15 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]
(11-28-2012 12:04 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]اگر فردی تن به کار بدهد حداقل یک میلیون تومان.
یک میلیون تومان درآمد روزانه یا ماهانه؟

حداقل ماهیانه البته بیشتر از این هم خواهد شد.
با شرایط شما نه ماشین نو به دردتون می خوره و نه نیسان و نه اونم از نوع دیزلش !!

شما ابتدا با یک پیکان وانت دست دوم 80 تا 85 به مبلغ نهایت 5 5.5 کارتون را شروع می کنید ، هم دست و فرمونتون و هم مشتریها که ردیف شدن انشالله بعدش یک نیسان بنزینی و بعدش هم دیزلی ، (دیزل سواری ، آدم دیزل رون می خواد ) اینکاره نباشی یکسال نشده ماشین را نابود کردی و خرج زیادی رو دستت می زاره دیگه هم ماشین نمی شه.

برای شروع هم ابتدا وانت تلفنی ها ، بعد از چند مدت در صورت داشتن اخلاق و روابط عمومی خوب در کنار انصاف ، مشتریان دائمی زیادی پبدا می کنید که مستقیما با خودتون تماس می گیرن . درامد هم معمولا روزانه زیر 40 50 نیست . بسته به شانس و زرنگی تا چند برابر این مبلغ هم قابل کسبه

موفق باشید
اگر دست فرمونتون خوب بشه بتونید تو جاده برید درآمد جاده بیشتره
به نظر من نیسان اونم از نوع دیزلی که صفحه کلاج های خیلی بدی دارند و برای راننده های با سابقس به درد شما نمیخوره.
شما با 5 تومن یه وانت 86 بخر(سالم).با بقیش هم کاغذ بخر بریز پشتش برو بازاریابی و پخش کن به مغازه دارها و شرکتها.
(11-28-2012 12:44 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]با شرایط شما نه ماشین نو به دردتون می خوره و نه نیسان و نه اونم از نوع دیزلش !!

شما ابتدا با یک پیکان وانت دست دوم 80 تا 85 به مبلغ نهایت 5 5.5 کارتون را شروع می کنید ، هم دست و فرمونتون و هم مشتریها که ردیف شدن انشالله بعدش یک نیسان بنزینی و بعدش هم دیزلی ، (دیزل سواری ، آدم دیزل رون می خواد ) اینکاره نباشی یکسال نشده ماشین را نابود کردی و خرج زیادی رو دستت می زاره دیگه هم ماشین نمی شه.

برای شروع هم ابتدا وانت تلفنی ها ، بعد از چند مدت در صورت داشتن اخلاق و روابط عمومی خوب در کنار انصاف ، مشتریان دائمی زیادی پبدا می کنید که مستقیما با خودتون تماس می گیرن . درامد هم معمولا روزانه زیر 40 50 نیست . بسته به شانس و زرنگی تا چند برابر این مبلغ هم قابل کسبه

موفق باشید.دوست من .به نظر من هم این بهترین کاره،که دوستم به شما پیشنهاد دادند.بعداز این مرحله اقای گل محمدی هم نظر خیلی خوبی فرمودند.میتونید یه وانت بخرید .یه کالایی رو پخش کنید.وقتی دست فرمونتون خوب شد.بعد هر کاری میتونی انجام بدی .موفق باشید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع