منم با نظر جفت اقا مهدی ها موافقم ! همون کار رو بکن ! وانت پیکان بخر ، صفرش رو الان کارخونه داره با 5-6 تومن به شکل اقساط میده ، ترمز ای بی اس هم داره .
اقا مهدی در مورد ماشین تخصصی ندارم ولی اگر محل زندگیت تهرانه و ماشین خریدی حتما طرح ترافیک دارش را بخر و حتما نیسان بخر و سر بازار تهران جهت بار بردن بسیار عالیه میتونی اگه فعال باشی روزی تا 150 هزار تومن کار کنی .
جهت دیدن نحوه کارشون یه سری بزن از نحوه کار کردنشون سر در بیاری.
من از همه دوستان تشکر ویژه می کنم. هم به خاطر پاسخ های سریع و هم به خاطر راهنمایی های خیلی مفیدتون.
بازهم معلوم شد که این انجمن واقعا یک انجمن خیلی خوب و مفید هست که اعضای خیلی خوبی مثل شما داره. و البته حتما درآینده بهتر هم می شه.
بله حق باشماست. برای من که تازه گواهی نامه گرفتم روندن یک نیسان دیزل صفر ریسک بزرگیه.
من چند سوال دیگه هم داشتم:
- چه طور فردی مثل من که هیچ سررشته خاصی از ماشین ندارم و کسی رو هم نمی شناسم می تونم یک ماشین دست دوم مناسب بخرم؟ چه طوری باید اجزای یک ماشین مثلا همون پیکان وانت مدل 86 رو چک کنم و بفهمم سالمه یا قراره خرج زیادی گردنم بذاره؟
- آیا در زمینه خرید ماشین جایی هست که خدمات مشاوره ارائه بده؟ مثلا کارشناس بفرسته همراه آدم تا یک ماشین خوب بردارم.
ممنون
هم تو نیازمندی های همشهری هست هم تعمیرگاه ها این کار رو می کنند.
طرف ی مبلغی میگیره (۱۰ تومن کمتر یا بیشتر

) بعد ماشین چک می کنه از لحاظ فنی بدنه رنگ فابریک بودن و ....

آخرم بهت پیشنهاد میده بخری یا نخری و قیمتی ک داری می خری خوبه ارزونه یا گرون :-)
شما تهران هستید یا شهرستان؟؟؟
تو تهران و در نزدیکی محل ما یه مرکز بزرگ خرید و فروش خودروهای دست دوم هست که جمعه ها برپا میشه و اونجا خودشون کارشناس دارند که میاد رو ماشین قیمت میزاره و میگه که سالمه یا نه خیلی ها هستند که میان از اینجا خرید میکنند.
اگر نزدیک تهران هم باشید میتونید بیاید از اینجا ماشین خرید کنید.
پیشنهادم فروش میوه بر روی وانت و در بالای شهر هست، فکرشو بکن فقط اگه در روز دو تن بفروشی و دویست سیصد روش بکشی چه سودی می کنی. بخصوص که خیلی از مغازه ها در بالای شهر واقعا گرون می فروشند.
خواستم از این مسئله رد شوم ولی وجدانم قبول نکرد.
عزیز من نگران رانندگی خودت نباش.نگران روزی باش که بگوئی کاش اینکار را می کردم که هم سرمایه ام بالا می رفت و هم درآمد خوبی داشتم.
با توجه به احترام گذاشتن به تک تک عزیزانی که در این تایپیک نظر داده اند چون خود نیسان دارم عرض میکنم :
نیسان صفر کیلومتر هم برایت گارانتی دارد و هم بیمه بدنه وهم بیمه شخص ثالث .درآمدش زندگیت را زیر ورو میکند.
(11-28-2012 03:22 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]شما تهران هستید یا شهرستان؟؟؟
تو تهران و در نزدیکی محل ما یه مرکز بزرگ خرید و فروش خودروهای دست دوم هست که جمعه ها برپا میشه و اونجا خودشون کارشناس دارند که میاد رو ماشین قیمت میزاره و میگه که سالمه یا نه خیلی ها هستند که میان از اینجا خرید میکنند.
اگر نزدیک تهران هم باشید میتونید بیاید از اینجا ماشین خرید کنید.
می شه بگید کجاست؟ عبدل آباد؟
دوست خوبم سلام من چند سال تو كار خريد و فروش ماشينم البته كارم بيشتر ماشين خارجي بو ولي از اين كار سرشته دارم
با توجه به صحبتهايي ك كردي و بوجه اي كه ميخواي هزينه كني وانت پيكان براي شما بهتره و زمينه ي كارشم زياده
براي خريدش ميتوني به همشهري سر بزني و يا پاركينگ هاي نقل و انتقال خودرو(من اصلا عبدل اباد و پيش نهاد نميكنم چون تمام ادم هاي اونجا دلال بنداز در رو اند) حكيميه ام الان جمع شده ولي جولوي درش مشغولن
من خونم شرق تهران اگه ماشيني اطراف ما پيدا كردي واسه خريدش باهات ميام ميتوني موجوديتم بم بگي تا خودم واسط دنبال بگردم