سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
درود بر همه
من میلیاردر شدن را برای این میخوام که خوراک و پوشاکم تا اخر عمر تامین بشه خرج چند سفر خارجه در سال ازش دربیاد و یک کارگاه با تمامی ابزار های لوکس و کار امد در اختیار داشته باشم که باهاش تفریحات تعمیراتی و ساخت و سازی انجام بدم و بقیه اون صرف امور خیریه بشه ( شخصا دوست دارم خرج تحقیق و درمان بیماران سرطانی بشه )
برای خدا و آخرت
تلاش برای میلیاردر شدن ورفاه واسایش وکمک به نیازمندان وکارافرینی واگه راستشو بخواین شهرت هم دوست ارم
پولدار شدم یه ماشین با کلاس میگیرم و می رم تو کل شهر پز می دم... Yosef.gif

پول همه چیز نیست.. اما با پول میشه خیلی چیزا رو داشت
با پول نمیشه احترامو خرید
با پول نمیشه عشق خرید
و خیلی چیزای دیگه
پولدار شدن با داشتن اخلاق خوب. اعتبار . احترام می چسبه
واقعا می چسبه
موفقیم دوستان
موفقتریم
و موفقترین خواهیم مرد
و تندیسی از ما در تمام دنیا خواهند ساخت
غیر ممکن وجوووود نداره
عالم ميلياردري همش خوبه
تا بهش نرسي نميتوني 100% دركش كني
دوستان گرامي دولتمندي يعني آزادي يعني مطابق ميلت زندگي كني.بتوني آزاد فكر كني آزاد عقيده داشته باشي آزاد تجربه كني.
ثروتمندي اينه : منتظر كسي نشي.كسي را منتظر نكني*ناشناخته ها را كشف كني*لذت بودن در لحظه را تجربه كني*
من (بنده نه.من.)دنياي ثروتمندي را اينگونه تصور ميكنم كه: بتونم خودم به مراتب بالاي ثروت شعور و خرد رسيده باشم و ديگران را آموزش( ميتوني درك كني كه آموزش يعني چه) بدم كه به اين مراحل برسند. كه ديكه كسي محتاج كسي ديگه نباشه. واين براي من و تمام آدمهاي ديگه امنيت و آزادي مياره.وقتي اطرافت پر باشه از آدمهاي ثروتمند(فكري و مالي) ديگه قاتل دزد كلاهبردار تنبل خرافاتي نادان بيكار و ... پيدا نميشه . اونوقته كه لذت ميبري.كمك كردنت معنا پيدا ميكنه و اين شدنيه و حتي نمونه هاش تو بعضي از فرهنگها و كشورها هست. نه مثل شهر من كه بچه ها براي امرار معاش كولبري ميكنند و بعد ميرن رو مين كه اگه نميرن دست و پا يا چشماشونو جا ميزارن و هر كوچه و يا روستايي را نگاه كني قيافه هاي معصوم را ببيني كه صورتهاشون پر از تركش مين و نارنجك عمل نكرده است .آره دوستان. ثروتمند بشين خودتان لذت ببرين. آزادي پيدا كنيين. ولي گوشه چشمي هم به هم نوعاتون تو مرزهاي كشور عزيزتون ايران و ديگر بچه هاي مظلوم تو كشورهاي ديگه بندازي. آرزو كنيد روزي را ثروتمند واقعي ( ميلياردرهاي آينده ايران عزيز)بشيدو اين وضعيتو تغيير بدين نه اينكه پشت چراغ قرمز داخل بوگاتي هم وطن هاتون بهتون فحش بدن و شما حز كنيد.

درود بر آنان كه گسترده ميانديشن كايينات را در نظر ميگرن . تنها به روستاي!؟؟؟ خودشون فكر نميكنن.
(06-24-2013 11:20 AM)mardin-b نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان گرامي دولتمندي يعني آزادي يعني مطابق ميلت زندگي كني.بتوني آزاد فكر كني آزاد عقيده داشته باشي آزاد تجربه كني.
ثروتمندي اينه : منتظر كسي نشي.كسي را منتظر نكني*ناشناخته ها را كشف كني*لذت بودن در لحظه را تجربه كني*
من (بنده نه.من.)دنياي ثروتمندي را اينگونه تصور ميكنم كه: بتونم خودم به مراتب بالاي ثروت شعور و خرد رسيده باشم و ديگران را آموزش( ميتوني درك كني كه آموزش يعني چه) بدم كه به اين مراحل برسند. كه ديكه كسي محتاج كسي ديگه نباشه. واين براي من و تمام آدمهاي ديگه امنيت و آزادي مياره.وقتي اطرافت پر باشه از آدمهاي ثروتمند(فكري و مالي) ديگه قاتل دزد كلاهبردار تنبل خرافاتي نادان بيكار و ... پيدا نميشه . اونوقته كه لذت ميبري.كمك كردنت معنا پيدا ميكنه و اين شدنيه و حتي نمونه هاش تو بعضي از فرهنگها و كشورها هست. نه مثل شهر من كه بچه ها براي امرار معاش كولبري ميكنند و بعد ميرن رو مين كه اگه نميرن دست و پا يا چشماشونو جا ميزارن و هر كوچه و يا روستايي را نگاه كني قيافه هاي معصوم را ببيني كه صورتهاشون پر از تركش مين و نارنجك عمل نكرده است .آره دوستان. ثروتمند بشين خودتان لذت ببرين. آزادي پيدا كنيين. ولي گوشه چشمي هم به هم نوعاتون تو مرزهاي كشور عزيزتون ايران و ديگر بچه هاي مظلوم تو كشورهاي ديگه بندازي. آرزو كنيد روزي را ثروتمند واقعي ( ميلياردرهاي آينده ايران عزيز)بشيدو اين وضعيتو تغيير بدين نه اينكه پشت چراغ قرمز داخل بوگاتي هم وطن هاتون بهتون فحش بدن و شما حز كنيد.

درود بر آنان كه گسترده ميانديشن كايينات را در نظر ميگرن . تنها به روستاي!؟؟؟ خودشون فكر نميكنن.
شدیدا موافقم با کل صحبتت رفیق
می دونید به شخصه دوست دارم فردی بشم مث بازیگر پیشکسوت و فوق العاده معروف و مردمی هند یعنی آمیتا باچان...
موفقیت آرزوی همه ی ماست
بهتره زمانی که به موفقیت هامون رسیدیم رویایی که از خودمون داشتیم رو فراموش نکنیم
زندگی یعنی تلاش
تلاش برای خود را ساختن
زمانی که خود ساخته شدیم ثروت به سوی ما مث طوفانی شدید نازل میشه
از خدا بخوایم خودخواه . مغرور نشیم
از خدا بخوایم پول چشمامونو روی خیلی چیزا نبنده
آرزوی بهترین ها رو برای همه دارم
موفق موفق موفقتر باشید
سلام
آرامش و رفاه
من می خام میلیاردر بشم تا بتوانم دست آدم های بدبخت و بیچاره را بگیرم دست جوانی را بگیرم که شرایط ازدواجش فراهم بشه یا خرید جهیزیه که پدری پیش فرزندش شرمنده نشه همش در آخرشاد کردن دل آقا صاحب الزمان است فردا قسمت من دو متر جاست حالا آدم هر چه بارش کمتر باشه جوابش کمتر خوشا حال اون که بفهمه چه خبر قصدم زندگی در حدی که اذیت نشم ولی بقیه اش کمک بدون ریاست
من اگه میلیاردر بشم
.
.
.
.
.
.
از همه جاش خوشم میاد
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع