سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده ها برای تولد دو سالگی انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
ممنون از نظرات خوب دوستان
مورد مهمی که فعلا وجود دارد و اگر قرار است که یک همایش باشد؛ مکان و سالنی مناسب است و سپس دعوت از افراد است.
دوستان لطفا اگر در این زمینه کاری می توانند انجام دهند، بیان کنند.
سالن پارسال را می شود در نظر گرفت؟
منم با یک جلسه حضوری موافقم . دلم برای همه تنگ شده حسابی.
1-برگزاری یک همایش سراسری با دعوت از تمام اعضاء سایت و دریافت هزینه همایش از اعضاء
2-مشخص شدن دوستانی که قرار هست شرکت کنند بصورت ثبت نام بدینصورت که هزینه شرکت در جلسه قبلا از متقاضیان دریافت تا تدابیر برای این همایش اندیشیده شود و حداقل تعداد شرکت کننده ها مشخص شود.
3-ایجاد اتاق فکر در موضوعات مختلف تا متخصصین در هر زمینه ای بتوانند باهم به تبادل اطلاعات و هم اندیشی در زمینه های تخصصی بپردازند.
4-ایجاد یک سایت خرید و فروش مرتبط با انجمن که حداقل اعضاء انجمن دسترسی اسانی به یک سری اجناس با حداقل قیمت داشته باشند و در صورت مبادله جنس انجمن نیز زینفع باشد .
(11-06-2012 02:56 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]سالن پارسال را می شود در نظر گرفت؟
محل پارسال را یکی از دوستان هماهنگ کردند امسال فکر نمیکنم بشود.
درود به همگی
همین دیشب بود که داشتم طرحی رو برای انجمن اماده میکردم که
تولد دوسالگی انجمن به ذهنم رسید و گفتم دیگه از این بهتر نمیشه
ودر جمله اول اون به این مطلب اشاره کردم .
یه سورپرایز واستون دارم تا امشب اونو میگم
(11-06-2012 01:26 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از نظرات خوب دوستان
مورد مهمی که فعلا وجود دارد و اگر قرار است که یک همایش باشد؛ مکان و سالنی مناسب است و سپس دعوت از افراد است.
دوستان لطفا اگر در این زمینه کاری می توانند انجام دهند، بیان کنند.

فكر كنم بهتر است اول با موسسه پديده فكر تماس بگيريم،ممكن است دكتر در آن تاريخ بر نامه اي داشته باشد در ثاني ممكن است محل برگزاري را هم تامين كنند.

(11-06-2012 06:24 PM)تنگسیر نوشته شده توسط: [ -> ]درود به همگی

HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
(11-06-2012 06:24 PM)تنگسیر نوشته شده توسط: [ -> ]درود به همگی

با تشکر. ما منتظر سورپرایز شما هستیم.
پیشنهاد میکنم هر یک از اعضا در روز جشن یا همین جلسه یه سوپرایز برا بقیه داشته باشه. این سوپرایز میتونه یه هدیه ی معنوی، یه ایده، یه تصویر، یه داستان جالب و غیره باشه. الزاما همه هم ناچار به این کار نباشن. اما وقتی برای رونمایی سوپرایزها باشه.
محل جلسه هم اصفهان باشه Big Grin
درود بر همه اعضاي انجمن ؛ و تبريك ويژه به آقا كاميار عزيز و ديگر دوستان كوشا در سايت به مناسبت سالروز تولد دو سالگي انجمن ، با توجه به اينكه روز تعطيلي مصادف با سالروز تولد انجمن گرديده يقينا اگر دوستان در مركز برنامه اي را تدارك ببينند فكر ميكنم بيشتر اعضاي سايت از سراسر كشور در آن همايش شركت نمايند ، شايد آنجا مكاني باشد كه اغضاء بيشتر با هم آشنا
شوند . فقط جهت هماهنگي اطلاع رساني لطفا يك هفته جلو تر انجام پذيرد. ممنون
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع