سلام به همگی
من میخوام با 5 تومن یه ارزانسرای پوشاک زنانه خانگی راه بندازم کسی هست که تجربه ای داشته باشه؟تولیدی یا واردکننده ها رو کسی آدرسشوت رو میدونه؟کلا از کجا تهیه کنم؟
09384654963
(05-29-2014 09:23 PM)_morteza_ نوشته شده توسط: [ -> ] (05-29-2014 08:21 PM)سارا30 نوشته شده توسط: [ -> ] (05-29-2014 08:17 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]بله بعضی از پاساژا طبقه بالاش کلا سری دوزی و عمده ست. خوب می تونید با مبلغ پایین و تعداد جنس کمتر شروع کنید و بعد از سودخهای بعدیتون تعداد مدل ها را بالا ببریدددددد
ممنون ماریار جون دستت درد نکنه
من بازم استندبای میمونم ،اگه کسی تو این کاره یا از جزییات بیشتری خبر داره منو کمک کنه
منم مثله شما هستم در خوزستان و سرمایم هم تقریبا به اندازه سرمایه شماست ( 10 12 تومن )
موندم مانتو فروشی بزنم یا مغازه عمده برنج و روغنو ربو اینا ک تکی هم بفروشم
مانتو دیگه باید بدونی که الان نمیتونه زیاد جواب باشه. چون دیگه مردم سلیقشون داره عوض میشه. به نظر من توی حوزه پوشاک، نیچ کار کردن برای بلند مدت خوب نیست. مگه یه سری نیچ هایی که موندگار هستن و کلی تر هستن. مثل کیف یا کفش.
ولی درباره عمده فروشی برنج، ایده فوق العاده ای هستش. چون خودم توی علاقمند و فروشنده حوزه برنج هستم و خیلی خوب میدونم که برنج چه سودی رو میتونه داشته باشه.
البته که قلق های خاص خودش رو هم داره و قطعا یه سری چالش ها هم داره. ولی میارزه