در تهران اگر سرمایه خوبی داشته باشید ارزشش را دارد ولی درشهرستانها بیشتر جواب می دهد.
تاکنون از رشت و خوی پیگیر شدند. انشالله نتیجه بررسی خود را در تایپیک اعلام میکنند.
من هم در بابل پیگیری می کنم خبر میدم

ممنون:
رشت
حوی
بابل
موفقتر باشید.
(10-29-2012 11:16 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]این اجناس به تانوکورا معروفند که در بیشتر شهرهای استان کردستان محوطه ای دارند بنام تاناکورا.مسافران بیشتر از آنجا خرید میکنند.
نه استاد ، تاناکورا پوشاک های دست دوم هست ، اینهایی که من گفتم همون آب خورده معروفه
ارادتمند
(10-30-2012 10:07 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ] (10-29-2012 11:16 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]این اجناس به تانوکورا معروفند که در بیشتر شهرهای استان کردستان محوطه ای دارند بنام تاناکورا.مسافران بیشتر از آنجا خرید میکنند.
نه استاد ، تاناکورا پوشاک های دست دوم هست ، اینهایی که من گفتم همون آب خورده معروفه
ارادتمند
این مورد را نشنیده بودم و فکر میکردم این اجناس هم تاناکورائی هستند.ممنونم از توضیحات شما
استاد تاناکورا دست دوم هست ک از حالت و رنگ هم گاها افتاده. در تهران هم هست. یکبار رفتم. یک بازار دالان مانندی بود بعد از ی در هایی می رفت تو ی خونه هایی ک خونه ها به خونه های بقلی راه داشتند و کل حیاط ها و اتاق ها پر لباس های دسته دوم بود. شلوار بلوز پیراهن کت و شلوار و ... . البته آدرس دقیقش یادم نیس ۴-۵ سال پیش ی دوستی منو برد اما فک می کنم از طرفای امام خمینی و سعدی (ایستگاه های مترو) گذشته بودیم

بازارهای تاناکورا زیاد رفتم.مورد اشاره شده توسط آقا مهدی را ندیده ام.
استاد قربانیان یه توضیح کاملی در رابطه با این موضوع میدید که چقد میخریدید و چند درصد رو جنسا میکشیدید؟
ااقا کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟
اقا قربانیان لطفا بگید به نظرتون این مورد تو تبریز عملی میشه؟