10-21-2012, 03:12 PM
سلام مجدد خدمت تمام دوستان و اساتید محترم
خواستم یک بحث دیگه رو باز کنم. امیدوارم دوستان و اساتید محترم در هر حوزه ای از این بخش استقبال کنند و تجربیاتشون رو ب اشتراک بگذارند تا امثال من بتونند استفاده کنند.
این بخش همونطور که از اسمش مشخصه قراره به شیوه و سبک کاری و تکنیکی برگرده.
شاید بعضی چیز هارو فوت کوزه گری بدونید و نخواید بگید ، حق دارید.
اما لطفا اگر می شود چیزهایی ک طبقه بندی فوت کوزه گری ندارد را بیان کنید. واقعا استفاده خواهیم کرد.
پس لطفا به این قسمت بیاید و بگید: " شما چطور کار می کنید!؟ "
قوانین:
۱- به نظرات و سبک هر کس احترام بگذارید.
۲- احترام دیگران را حفظ کنید.
۳- برای هر سبک کاری و یا روشی ک ذکر می کنید دلیل و علت اون رو هم ذکر کنید.
البته قصد جسارت نداشتم گفتم اینارو هم بگم ک در راستای انجمن باشه.
ممنون
خواستم یک بحث دیگه رو باز کنم. امیدوارم دوستان و اساتید محترم در هر حوزه ای از این بخش استقبال کنند و تجربیاتشون رو ب اشتراک بگذارند تا امثال من بتونند استفاده کنند.
این بخش همونطور که از اسمش مشخصه قراره به شیوه و سبک کاری و تکنیکی برگرده.
شاید بعضی چیز هارو فوت کوزه گری بدونید و نخواید بگید ، حق دارید.
اما لطفا اگر می شود چیزهایی ک طبقه بندی فوت کوزه گری ندارد را بیان کنید. واقعا استفاده خواهیم کرد.
پس لطفا به این قسمت بیاید و بگید: " شما چطور کار می کنید!؟ "
قوانین:
۱- به نظرات و سبک هر کس احترام بگذارید.
۲- احترام دیگران را حفظ کنید.
۳- برای هر سبک کاری و یا روشی ک ذکر می کنید دلیل و علت اون رو هم ذکر کنید.
البته قصد جسارت نداشتم گفتم اینارو هم بگم ک در راستای انجمن باشه.
ممنون