سلام
محرم که تموم شد
اما برا سال دیگه اگه خواستی یه دوست دارم که هر سال این کار را انجام میده و محل نگهداریش را هم داره
در ضمن در شهرستانهای اصفهان بی نهایت نذری میدهند و مصرف خیلی بالاست
.gif)
(10-11-2012 03:58 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]دوستی داریم تو کار لوازم ارایشی میگه تو محرم مصرفشون چند برابر میشه.نمیدونم ربط این دوتا با هم چی بود من که گیج شدم شاید راست میگفت.شما میتونید روش کار کنید شاید یه بردی کردین.
من یه دوست دارم که فروشگاه لوازم آرایشی داره و همیشه از این که توی محرم و صفر فروشش کم میشه می ناله

(10-11-2012 03:16 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان ممنون، ایده ها عالی بود ولی اکثرا ظروف یکبار مصرف رو گفتند، به نظر من هم بهترین ایده همینه.
دوست عزیزم اما به نظر من با اینجوری فکر کردن نمیشه به یک سود پربرکت دست یافت چون یک روش برای کسب درآمد است که شاید گفتن اسمش هم جالب نباشه اینجا اما تو دین اسلام به این عمل احتکار گفته میشه البته هدف شما حتما این نیست اما شکل کار غیرطبیعی است ببخشید که لب مطلب را گفتم . موفق باشید
خب البته، احتکار یک سری شرایط داره، مثلا شما چیزی رو که در حال حاضر کم هست و تو بازار پیدا نمی شه رو انبار کنی و باعث گرونی بشی احتکار می شه، اما وقتی قصدت بالا بردن فروش تو مقطعی از زمان باشه و اون کالا هم تو بازار فراوون باشه، اسمش احتکار نیست.
البته گوسفند را گفتما اااا
بهترین چیز گوسفنده
در ضمن این کار احتکار نیست
بیزینس است
.gif)
دوستان رمضان نزدیکه چی کنبم ؟ بخریم از الان تا اون موقع
برنج خیلییییی افزایش تقاضا میگیره.
هم برنجای دونه بلند که برای نذری، مراسمات و مجسد و ... استفاده میشه، هم برنج های نیم دونه که برای شله زرد استفاده میشه. کلا که برنج تقاضاهای بیشتری رو نسبت به برنج داره.
ولی خب موردای دیگه بخوای، میتونی سراغ پوشاک مشکی هم بری.
گلاب هم تقاضاهاش خیلی بالا میره.