سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
با سلام.برنج وحبوبات بخصوص لپه و ادویه جات مثل زردجوبه و فلفل و گوشت و خیلی از چیزهایی که تو مراسم های سینه زنی استفاده میشه.راستی گردو رو یادم رفت
(10-11-2012 02:47 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]گوسفند!
الان یه بره بخرین، محرم راحت 50-60% میاد روش!
خیلی از مردم عادت دارند محرم گوسفند زنده بخرن تو خونه یا تکیه ذبح کنن!
این ایده هم در صورت داشتن شرایط نگهداری خیلی خوبه، بخصوص که من شنیدم قیمت گوسفند این روزها پایین اومده.
دوستی داریم تو کار لوازم ارایشی میگه تو محرم مصرفشون چند برابر میشه.نمیدونم ربط این دوتا با هم چی بود من که گیج شدم شاید راست میگفت.شما میتونید روش کار کنید شاید یه بردی کردین.
این دوستتون حقیقت رو گفته
میدونید دلیلش چیه ، دقت کردید خانمها وقتی میخوان برن روضه هم آرایش میکنن
(10-11-2012 03:16 PM)434343 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان ممنون، ایده ها عالی بود ولی اکثرا ظروف یکبار مصرف رو گفتند، به نظر من هم بهترین ایده همینه.

هرکر براساس توانایی وعلاقه اش اقدام کنه بهتر هست

(10-11-2012 03:58 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]دوستی داریم تو کار لوازم ارایشی میگه تو محرم مصرفشون چند برابر میشه.نمیدونم ربط این دوتا با هم چی بود من که گیج شدم شاید راست میگفت.شما میتونید روش کار کنید شاید یه بردی کردین.

یکی از ضعف های فرهنگی ماست
متاسفانه در مراسم محرم یا ختم زن های گرامی برای عقب نماندن آرایش مخصوص اینطورمراسم برای خودشون ایجاد کردن وبشدت هم تو محرم لوازم آرایشی گران ومصرفش چندین برابر می شود
(10-11-2012 04:11 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]این دوستتون حقیقت رو گفته
میدونید دلیلش چیه ، دقت کردید خانمها وقتی میخوان برن روضه هم آرایش میکنن

متاسفانه بله
این نشد عزاداری....
سلام.
در مورد فروش ظروف یکبار مصرف در ماه محرم چند سوال دارم
قیمت خرید عمده از تولید کننده یا عمده فروش تهران چقدره؟
حداقل سرمایه لازم و حداقل میزان خرید برای شروع کار؟
حداکثر مدت زمانی که میشه ظروف رو انبار کرد که تغییر رنگ ندند چه مدته؟
چطور و از کجا میشه خرید...(خرید ارزان)
ایا اصولا ورود به این حیطه با توجه به شرایط فعلی توصیه میشه؟
دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند راهنمایی بفرمایند.
متشکرم/ هادی از کرمانشاه
برای تکیه ها
چایی
سیب زمینی نیمه سرخ شده خلال
سبزی سرخ شده
به نظر این حقیر، از خرید و نگهداری مواد غذایی و خوراکی جدا پرهیز کنید، این کار احتکاره و گناه محسوب میشه.
ظرف یکبار مصرف یکی از گزینه های خوب هست و با عرض پوزش خدمت دوست عزیزمون که پیشنهاد خریدن گوسفند دادن من باشم طرفش نمیرم چون موجود زنده نگهداری و مراقبتش سخته .
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع