سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
سلام دوستان
باز هم شاهد برگزاري جلسه مفيد و پرانرژي ديگري بوديم. لازم ميدانم از دوستاني كه از گيلان-قزوين-خراسان جنوبي حضور داشتند تشكر كنم.جلسه راس ساعت 3 بعداز ظهر در محوطه مصلي با حضور 12 نفر شروع شد بعد از شنيدن فرمايشات استاد قربانيان پيرامون اهداف و راز درمود لزوم ايجاد صندوق استاني و مزاياي آن بحث و بررسي شد.در مورد صندوق تهران تصميماتي اتخاذ گرديد.آقايان كاميار كاظمي و محمدرضا قرباني و پارسا بعنوان هيات رئيسه و سركار خانم MARYAR بعنوان بازرس انتخاب شدند اطلاعات تكميلي ديگر در فرصتهاي مناسب ارائه خواهد شد.
گلايه اي هم از برخي اعضاي تهران و كرج داريم. انتظار مي رود فعاليت بيشتري داشته باشند و جهت حضور در جلسات كوتاهي نكنند.تهران بايد الگويي براي ديگر استانها باشد.
استان گیلان
استان تهران

تبریک
سلام

منم تبریک میگم ، امیدوارم یکی یکی صندوق های انجمن تشکیل بشه و انجمن عملا وارد فعالیت کشوری بشه

موفق باشید

بعد نوشت: دوستان تصاویر جلسه رو هم آپ کنید ، منتظریم
(10-06-2012 12:35 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]استان گیلان
استان تهران

تبریک

بنده هم تبریک عرض می کنم انشاءالله بزودی شاهد تشکیل صندوق مشهدی های عزیز باشیم .
تبریک به عزیزان تهرانی و تمام اعضای محترم انجمن

به امید خدا صندوق خوزستان هم به زودی تشکیل خواهد شد.
با عرض معذرت که بنده دیروز نتوانستم حضور پیدا کنم چونکه سر کار بودم خیلی دوست داشتم عزیزان را از نزدیک زیارت نمایم انشا ... سری بعدی
جلسه بسیار خوبی بود
چون خیلی از مشکلات رو نمیشه توی محیط مجازی مطرح کرد و بر طرفشون کرد
ولی با دیدار و بحث و مشورت حضوری همه چیز خیلی ساده تر شد ....
متاسفانه تعداد عزیزان شرکت کننده تهرانی و کرجی بحدی کم بود که .....
از گیلان چه کسی شرکت کرده بود ؟ لطفا معرفیش کنید تا ما یه گزارش از صحبت های جلسه دیروز ازشون بگیریم
(10-06-2012 08:27 PM)ast0300 نوشته شده توسط: [ -> ]از گیلان چه کسی شرکت کرده بود ؟ لطفا معرفیش کنید تا ما یه گزارش از صحبت های جلسه دیروز ازشون بگیریم

آقایان : خارابی و قربانی.
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع