سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: (جلسه حضوری)بازدید نمایشگاه رسانه های دیجیتال
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
سلام
منم به احتمال زیاد میام
بالاخره ساعت چند شد؟
زمانش که تغییری نکرده.همون 3 تا 5 عصر هستش
جلسه بسیار خوبی بود.
ممنون از عزیزان شرکت کننده بخصوص دوستانی که از مشهد و گیلان شرکت داشتند.
راهنمایی هایی ها و بحث هایی در مورد جزئیات صندوق،تصمیماتی جهت تشکیل صندوق تهران و راهکارهایی نیز جهت خرید و فروش ها ارائه شد که امیدواریم بزودی شاهد تغییرات قابل لمس و مثبتی باشیم.
با تشکر از عزیزانی که شرکت داشتند.جلسه بخوبی انجام شد و اعضای صندوق تهران هم مشخص گردید.انشالله با افتتاح حساب دومین صندوق استانی تهران عزیزان استانهای دیگر هم صندوق را افتتاح و اطلاع رسانی فرمایند.
بسیار جلسه ی خوبی بود
امیدوارم همگی موفق شوند و دست عزیزانی که از مشهد و استان گیلان آمده بودند صمیمانه میفشارم
و تشکر از پارسای عزیز که زحمت عکس گرفتن هم کشیدند
با سلام خدمت دوستان عزیز.عذرخواهی میکنم که نتونستم بیام.
مدتی بود که خونه ما دیوارهاش بشدت فرسوده شده بود.امروز پدرم شروع به بازسازی کرد و من هم مجبور شدم بمونم وگرنه آقا هونشگ هم شاهد بودن که من آماده شده بودم که بیام.

دست بچه های گل گیلان و مشهد هم درد نکنه که تشریف آوردن.
(10-05-2012 10:41 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان عزیز.عذرخواهی میکنم که نتونستم بیام.
مدتی بود که خونه ما دیوارهاش بشدت فرسوده شده بود.امروز پدرم شروع به بازسازی کرد و من هم مجبور شدم بمونم وگرنه آقا هونشگ هم شاهد بودن که من آماده شده بودم که بیام.

دست بچه های گل گیلان و مشهد هم درد نکنه که تشریف آوردن.

واقعا جای شما خالی بود.
حیف شد من نتونستم حضور داشته باشم دوستانی که در جلسه حضور داشتند زحمت بکشن عکس ها رو در سایت قرار بدن
جلسه بسیار خوب و امیدوار کننده ای بود .انشاءالله که این جلسه استارتی برای شروعی طوفانی برای تمام اعضاء باشه .از اشنایی با دوستان خرسند شدم و از تجربیات دوستان فیض بردیم.
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع