سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تا یک سال آینده خالص دارایی شما چقدر خواهد بود؟مبلغ دقیق و تاریخ دقیق ذکر شود
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
من ایشالله تا پیان سال 93 یعنی یک سال و نیم دیگه 20 میلیون تو حسابمه. خب حالا مگه چیه؟؟ همش 19 سالمه
همیشه بلند پروازانه فکر کنید
اما به نظر من تجربه
تجربه تجربه
زمانی که پول یهو به سمتتون بیاد مطمئنا نمیتونید ازش استفاده درستی کنید
اما برای کسی که ماه اول 350 ماه دوم 600 ماه سوم 700 ماه چهارم 900 ماه پنجم و الی آخر در آمدش رو به افزایشه
میشه که بهتر از پولش استفاده کنه
چون واقعا تجربه شو داره
تیلیاردی فکر کنید تا میلیاردر شوید
آرزوی من موفقیت برای همه ی دوستای خوبمه
با آرزوی بهترین ها
موفق هستید
موفق تر میشید
و از این موانع ذهنی که نمی توانم و نمیشود و نمیخواهم رد خواهید شد
زمانی که خواهم بخواهم بخواهی جایگزین بشه

دنیای ما نتیجه ی افکار ماست
خوشا بحال آنکه دنیای افکارش بزرگتر است
(04-17-2013 12:59 AM)pouyaqeshmi نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
از سال مردادماه90 یک شرکت اینترنتی ورشکسته را بمبلغ 25 میلیون خریدم
و مجبور شدم برای تجهیز و روبراه کردان آن حدود 100 میلیون زیر قرض برم الان پایان فروردین 92 توانستم جدا از اینکه 100 میلیون تومان بدهی ام را بدم و سرمایه شرکت را به دوبرابر افزایش دادم. برای امسال هم برنامه های زیادی جهت بزرگ کردن شرکتم دارم امیدوارم اگه انشاء الله بد بیاری نیارم بتونم مبلغ 300 میلیون تومان به سرمایه ام افزایش بدم

شزکت چی بوده و چه زمینه ای؟ در زمینه نت اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
* شهامت همیشه فریاد زدن نیست ، گاهی صدای آرامیست که در انهای روز می گوید : فردا دوباره تلاش خواهم کرد.

من تا سال آینده حداقل ۵۰۰ میلیون و حداکثر ۳ میلیارد تومن سرمایه دارم
* شهامت همیشه فریاد زدن نیست ، گاهی صدای آرامیست که در انهای روز می گوید : فردا دوباره تلاش خواهم کرد.

با این پول می‌خوام یک انجمن حمایت از زنان و دختران بی‌ سرپرست تاسیس کنم
(07-27-2013 02:02 AM)vares نوشته شده توسط: [ -> ]* شهامت همیشه فریاد زدن نیست ، گاهی صدای آرامیست که در انهای روز می گوید : فردا دوباره تلاش خواهم کرد.

با این پول می‌خوام یک انجمن حمایت از زنان و دختران بی‌ سرپرست تاسیس کنم

سال آینده دقیقا چه موقع؟
اگه ماه هم مشخص کنی که چه بهتر
سلام.من اگر الان رو صفر درنظر بگيرم طبق محاسباتم تا اسفند92.ميتونم 5ميليون به حسابم اضافه کنم.اما طبق افکار من و محاسبات کائنات براي من تا اون موقع 10تومن به حسابم اضافه کردم.
الان نزديک 1و200 تو حسابم دارم.
دوستان خواهشا روز 29اسفند 92 صبح خروس خون همه با دست پر همينجا..
ان شاالله هممون موفق ميشيم
(07-27-2013 10:55 AM)Elixir نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.من اگر الان رو صفر درنظر بگيرم طبق محاسباتم تا اسفند92.ميتونم 5ميليون به حسابم اضافه کنم.اما طبق افکار من و محاسبات کائنات براي من تا اون موقع 10تومن به حسابم اضافه کردم.

انشالا.
البته زمان سر رسید من 17 فروردین 93 هستش
(07-27-2013 11:03 AM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-27-2013 10:55 AM)Elixir نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.من اگر الان رو صفر درنظر بگيرم طبق محاسباتم تا اسفند92.ميتونم 5ميليون به حسابم اضافه کنم.اما طبق افکار من و محاسبات کائنات براي من تا اون موقع 10تومن به حسابم اضافه کردم.

انشالا.
البته زمان سر رسید من 17 فروردین 93 هستش

ما 17 فروردین هم میایم تا شاهد موفقیت شما هم باشیم..
پس تا 17 فروردین 12_00212_00212_002
سلام
من تا 1 سال ديگه دقيقاً 6 مرداد 93 قرضم رو به پدرم پرداخت كردم (37 ميليون تومان پول پيش خونه)
يه ماشين به نام خودم خريدم
يه كار جديد راه انداختم
و 30ميليون تومن تو حسابم دارم
سلام دوستان پر انرژی و عزیز
من هم تا 1 سال آینده 1 مرداد سال 1393 مبلغ 90 میلیون تومان وجه رایج مملکت تو حسابم دارم.
البته برنامه اصلی من 15 سالس و اون مبلغ اصلی که میخوام به امید خدا 15 سال آینده یا زودتر تو حسابم دارم.
موفق باشید10_004
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع