سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تا یک سال آینده خالص دارایی شما چقدر خواهد بود؟مبلغ دقیق و تاریخ دقیق ذکر شود
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
خوبه که آدم با برنامه حساب شده حرف بزنه (خودمو میگم):
منم انشالله باید تا آخر سال (عید 1392) بتونم 5 میلیون داشته باشم.آخه قراره یواش یواش ...
به امید خدا باید اینکارو بکنم.هرچند فرصت زیادی ندارم و تا 15 آبان باید دانشگاه باشم.ولی به خدا و کمی هم به خودم امیدوارم.
راستی سرمایه الانمو نگفتم.الان نقدأ 500 هزار تومن دارم.500.000 تومان!
(09-26-2012 01:58 AM)درناز نوشته شده توسط: [ -> ]چی بگم؟!...
منم به علت ورشکستگی که نه، حماقت(شراکت)حدود 20 میلیون سرمایه نداشته مو (آخه همش وام بود) از دست دادم. و یکی دیگه الان داره لذتشو میبره5_002. تا حالا حدود 10 تاشو جبران کردم 10 تا دیگه مونده. اما اشتباه نکنین من همچین هم بی سرمایه نیستم. روحیه خیلی قوی، اعتماد به نفس خیلی بالا (خودشیفته!!!) دوستای خوب، و یه معدن. چند وقته شریک شدم هیچ سرمایه ای نذاشتم. از روز اول برام سود داشته. هر وقت سربزنم سودمو دریافت میکنم.اسمش هم... بله درسته انجمن میلیاردرهای آینده ست.
و اما تا پایان سال 92 من 100میلیون سرمایه دارم. هرچند کمه حداقلو گفتم. بوووووووف اعتماد به نفسو داشتین؟ باور کنین.
اول فروردین تولدمه سال 93 اول فروردین همه مهمون من سرمایه دار... 25r30wi25r30wiهیچکس نمییاد...
دوستان به ماها که اهداف کوچک و کمی داریم کمک کنین تا به این مبالغ کم برسیم. بعدش هدف بعدی من(البته اگه این هدفم رو عملی کنم) تا تابستان 92 20.000.000 خواهد بود.
........
آقای یوسفی ممنون از فرمایشاتون.
بله شما ردست میگید ولی من همینم واسه این فرصت کم و درگیریهای دیگه رو زیاد گفتم.
اگه زودتر تونستم خودمو جمع کنم، حتمأ تبصره میذارو و مبلغ رو بیشترش میکنم. Smile
منم الان 7 میلیون نقدم تا پایان سال با امید خدا باید 30 میلیون بشه و تا 1392/12/29
باید 480 تا 500 میلیون بکنمش وبرای هر ثانیه این 1/5 سال برنامه ریزی کردم امیدوارم که بتونم به هدفم برسم.
ضمنا دوستان اگه ممکنه بفرمایند واسه رسیدن به هدفشون ، چه راههایی رو انتخاب کردن.
من واسه خودم 3 مرحله پیش بینی کردم 1. سرمایه گذاری توی بورس 2. تجارت 3. ساخت و ساز . البته کارهای دیگه ای هم میکنم
راستش من میخوام برم تو کار آلوئه ورا.جدیدأ با یه نف رکه تو کار صادرات هست آشنا شدم و ایشون قول دادن که تو کار صادرات آلوئه ورا همکاری کنیم.
انشالله.
طرح بزرگ آقای قربانیان و آقای یوسفی هم که اجرایی هست انشالله.
احسنت به این دوستان که مصمم هستند به این ارقام برسند انشا ا... موفق باشید
.........
سبله آقا سعید امیدوارم که بتونم.از همین الان اعلام می کنم 25 اسفند امسال من حاضرم برای مصاحبه با بچه ها.
از امروز مصمم تر از دیروز.

آغاز شد......
در ضمن من یه چیز یادم رفت که بگم
من باید تا آخر امسال یه تبلت و لپ تاپ و یه وانت هم بخرم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع