سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی همدان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
دوستان عزيز استان همدان كسي اطلاع داره هزينه حفر چاه عميق در اين استان چقدر هست؟
زنگ بزنید 118 آدرس یکی از شرکتهای حفاری رو بگیرید، تو چاپارخانه هستند، تا قیمت دقیق دستتون بیاد. ولی فکر می کنم بصورت متری قیمت میدن. بستگی داره چند متر بخواهید بکنید. فکر کنم یه چاه بالای 15 میلیون آب بخوره. اگر جدی هست بگید تا من با پسر عموم صحبت کنم ایشون تو همدان شرکت حفاری داره و دستگاهش هم جدیدا خریداری کرده. سابقه 20 سال حفاری داره.
(05-07-2013 07:03 PM)hooraonline نوشته شده توسط: [ -> ]زنگ بزنید 118 آدرس یکی از شرکتهای حفاری رو بگیرید، تو چاپارخانه هستند، تا قیمت دقیق دستتون بیاد. ولی فکر می کنم بصورت متری قیمت میدن. بستگی داره چند متر بخواهید بکنید. فکر کنم یه چاه بالای 15 میلیون آب بخوره. اگر جدی هست بگید تا من با پسر عموم صحبت کنم ایشون تو همدان شرکت حفاری داره و دستگاهش هم جدیدا خریداری کرده. سابقه 20 سال حفاری داره.

ممنون از پاسخگوييتون براتون پ.خ فرستادم Smile
بچه به قولی نخسته
سـلـام من تازه اومدمــ
تجربیات زیادی دارم تو راه اندازی کسب و کار
یک شرکت کوچیک پخش تجهیزات پزشکی دارم
خوشحال میشم بیشتر با هم شهری هام آشنا بشمـ ...
سلام به دوستان عزیز همدانی
من هم از همدان هستم البته قبلا هم توی پستی که برای همدانی ها داشتیم خودم رو معرفی کرده بودم ولیکن یه مدتی خدمت سربازی بودم و به سختی میتونستم به سایت سری بزنم
اما خوشبختانه حالا بعد تموم شدن خدمت سربازیم میتونم با دوستان عزیززهمکاری کنم
خلاصه بگم در خدمت عزیزان هستم امیدوارم موفق باشین
آرش کاظم زاده همدانی
09183157928
(07-28-2013 12:40 AM)arash1367 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به دوستان عزیز همدانی
من هم از همدان هستم البته قبلا هم توی پستی که برای همدانی ها داشتیم خودم رو معرفی کرده بودم ولیکن یه مدتی خدمت سربازی بودم و به سختی میتونستم به سایت سری بزنم
اما خوشبختانه حالا بعد تموم شدن خدمت سربازیم میتونم با دوستان عزیززهمکاری کنم
خلاصه بگم در خدمت عزیزان هستم امیدوارم موفق باشین
آرش کاظم زاده همدانی
09183157928

مقدمت گلباران.
سلام به همده دوستان گلم
و سلام ویژه به آقای یوسفی

بنده هم به تازگی وارد شدم
سلام وخسته نباشید خدمت همه

تبریک میگم منم عضو اینجا شدم و باهاتون هستم تا اخرش

امیدوارم با کمک همدیگه بتونیم همدان رو اباد کنیم اگه بعضیا بذارن!!!!! دیگه سیاسیش نمیکنم ههههه

موفق باشید
سلام خوشبختم انشاالله
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع