جناب يوسفي سلام ، عزيمت تان به شهر خودتان يعني همدان انشاءالله منشاء خير بركت براي شما وساير اعضاي انجمن گردد ، يقينا از اين به بعد ديگر تنها نخواهيد بود ، چون با متانت و بزرگي يي كه حضرت عالي داريد همدانيهاي گرامي را مجذوب شما و اين انجمن خواهيد كرد . به قول جناب قربانيان موفقتر باشيد .
(01-02-2013 01:19 AM)zoofanoon نوشته شده توسط: [ -> ]جناب يوسفي سلام ، عزيمت تان به شهر خودتان يعني همدان انشاءالله منشاء خير بركت براي شما وساير اعضاي انجمن گردد ، يقينا از اين به بعد ديگر تنها نخواهيد بود ، چون با متانت و بزرگي يي كه حضرت عالي داريد همدانيهاي گرامي را مجذوب شما و اين انجمن خواهيد كرد . به قول جناب قربانيان موفقتر باشيد .
شما لطف دارید آقای قاصدی، سعی می کنم بیشتر این انجمن رو تو همدان تبلیغ کنم تا یه روز مثل گروه گیلان نمونه بشه.
سلام به همه همشهری های گلم من امروز این سایت رو دیدیم
من یه جمله میگم اونم میزارم تو امضا امید وارم موفق باشید
بینش بی عمل صرفا یک رویاست و عمل بی بینش صرفا وقت گذرانیست . بینش به همراه عمل است می تواند دنیا را دگرگون کند .
بینش بی عمل صرفا یک رویاست و عمل بی بینش صرفا وقت گذرانیست . بینش به همراه عمل است می تواند دنیا را دگرگون کند .
(01-02-2013 12:39 AM)434343 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام منصور جان، پس تا حالا کجا بودی بی وفا ؟ ما که چند ماهی اینجا تنها بودیم، اگه دوستای دیگه هم می شناسین بیارین اینجا، با این تعداد کم، مردم چی می گن؟
آقا سعید گرامی به زودی باهاتون تماس می گیرم ( فعلاً کمی سرم شلوغه )
(01-02-2013 04:25 AM)wikionline نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه همشهری های گلم من امروز این سایت رو دیدیم
دوست گرامی خوش آمدی
مقدمتان گلباران
دوستان عزیز امیدوارم گروه همدان هم یکی از گروههای فعال استانی باشه و باهم بتونیم کارهای گروهی خوبی انجام بدیم، من توزیع تخصصی روغن خوراکی تو شهر همدان رو شروع کردم اگه کسی علاقمنده خوشحال می شم باهم کار کنیم. هدف اینه که بازار روغن همدان رو فتح کنیم.
میشه در مورد کارتون توضیح بدید ؟
سلام. من تازه عضو شدم و به شما پیوستم
(01-27-2013 03:05 AM)wikionline نوشته شده توسط: [ -> ]میشه در مورد کارتون توضیح بدید ؟
مقدمت گلباران.
کار ما آموزش و باز آموزی مطالب مربوط به تفکر مثبت و تغییر نگرشنهای منفی به مثبت است که با مطالعه تایپیکهای مختلف بسرعت انجام میگیرد.
این آموزش ها توسط همه عزیزان انجمن از جمله خود شما انجام می شود.
موفقتر باشی.
(02-08-2013 01:59 AM)eshba نوشته شده توسط: [ -> ]سلام. من تازه عضو شدم و به شما پیوستم
مقدمت گلباران ، به جمع ما خوش آمدی.