سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خلاقیت یک کارگر روستایی ایرانی که میلیاردر شد!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
آقاي كاظمي عزيز خواهش ميكنم همه تاپيكهاي ايجاد شده توسط بنده(بجز مشاعره) رو حذف بفرماييد چون بنظرم خيلي قديمي شده و تنها فضا رو اشغال ميكنه و احتمالا وقت دوستان را هم ميگيره دوستان لطفا اوكي كنند ممنونم
منم واقعا لذت بردم خوندن این گونه مطالب به آدم امیدواریه بیشتری میده واقعا لذت بردم دست شما درد نکنه.
(10-30-2011 11:49 PM)pulaki نوشته شده توسط: [ -> ]آقاي كاظمي عزيز خواهش ميكنم همه تاپيكهاي ايجاد شده توسط بنده(بجز مشاعره) رو حذف بفرماييد چون بنظرم خيلي قديمي شده و تنها فضا رو اشغال ميكنه و احتمالا وقت دوستان را هم ميگيره دوستان لطفا اوكي كنند ممنونم

عزیز من مهمترین مسئله در موفقیت اعتماد بنفس است. مطالب شما واقعا قابل مطالعه است.موفقتر باشی.Heart
پولکی جان من اگر جای شما بودم اجازه می دادم در آرشیو بماندچون یک سال دیگر که به آنها نگاه کنیم علاوه بر لذتی که خواهیم برد به نکات فراوانی در زمینه شناختن خودمان و چگونگی روند فکریمان خواهیم رسید
دوستان بايد اعتراف كنم كه من اين روزها احساس عجيبي دارم كه قبلا سابقه نداشته و بسختي ميشه توصيفش كرد احساس ميكنم در كانون يك ميدان مغناطيسي قرار گرفته ام كه هر لحظه بيشتر و بيشتر مرا ميبلعد و فرو ميبرد درست مثل مثلث برمودا! احساس ميكنم كه به منبع لايزال ثروت الهي متصل شده ام و ديگر لازم نيست بيشتر ازين خودم رو به آب و آتش بزنم ايده هاي طلايي مثل علفهاي خودرو در ذهنم ميرويد فرصتهاي توانگري مثل ستاره هاي نوراني بهم چشمك ميزنند مطالبات مشكوك الوصولم يكي پس از ديگري وصول ميشود چكهايم به پرواز در ميايند و براي پاس شدن بيتابي ميكنند! به هركجا نگاه ميكنم احساس ميكنم كه پول و ثروت ازش فوران ميكند خوابهاي طلايي ميبنم كه بيشتر شبيه مكاشفه است تا خواب كه كاملا برايم تازگي دارد نميدونم چكار بايد بكنم خودم را بدست اين جريان قدرتمند بسپارم تا مرا با خود ببرد يا مقاومت كنم و چشمم را بر اين همه شگفتي كه بيشتر به معجزه شباهت دارد ببندم و همه چيز را به بوته فراموشي بسپارم؟؟؟؟؟
خوب برو .مگه همینو نمی خواستی . یه کمی هم برا ما بفرستBig Grin شوخی کردم
ولی من فکر کنم یه مقدار افسرده شدی .نه
جناب پولکی امیدوارم در سایه حق موفق باشید.
بهتر است از این حال خوب استفاده کنید!شاید تعریفی برای احساس خوشبختی باشد.
آقاي پولكي خيلي جالبه چون اين اتفاق براي ما هم افتاده
و از چپ و راست قراردادهاي كاري ميليوني با شرايط عالي با ما بسته مي شود و پولها به طور شگفت انگيزي به سمت ما سرازير شده اند
خود را به دست اين جريان بسپاريد
چون شما هم به جريان كيهاني ثروت پيوسته ايد
تبريك مي گويم.
اتفاقا منم تو این روزا یه همچین حالتی برام پیش اومده.
یه احساس عجیبی داره بهم میگه که تا بهمن ماه میتونم به یکی از آرزوهام که خریدنه جنسیسه برسم.
دقیقا نقششم تو ذهنمه ولی مشکلی که دارم نداشتن پول اولیه برا شروع طرحه.
ولی یه حس غریبی بهم میگه همچی جور میشه.

اینهم جمله ایه که هرروز تکرارش می کنم ، حسش می کنم و انرژی عجیبی هم ازش میگرم:

من یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت
(07-14-2011 08:53 PM)ndm1368 نوشته شده توسط: [ -> ]ابتکار یک روستایی در تبدیل روستایش به قطب گردشگری
9 سال پیش در یک شب بارانی دو گردشگر موتور سوار آلمانی در راه ماندند و برای اینکه بتوانند در یک جای امن شب را به صبح برسانند به خانه یک روستایی پناه بردند. عباس یک کارگر ساده روستایی همراه خانواده اش تلاش کرد تا به شیوه خودش از مهمانان خارجی به خوبی پذیرایی کند...
کلبه آنها محقر بود و به جز چای آتشی و غذای روستایی چیز دیگری نداشتند. مهمانان عباس خارجی بودند و امکانات او برای پذیرایی اندک. سادگی پذیرایی خانواده عباس و زندگی یکروزه در روستای خوش آب و هوا رضایت حداکثری دو مهمان آلمانی را جلب کرد آنقدر که سه ماه بعد یک گروه هفت نفره آلمانی به پیشنهاد دوستانشان به خانه عباس رفتند. آنها خواستند تا با همان دم پختک و چای آتشی که دوستانشان تعریف کرده بودند در خانه روستایی عباس پذیرایی شوند. صبح عباس راهنمای آنها شد تا بتوانند مناطق دیدنی و طبیعی روستای بزم شهر بوانات فارس را ببینند.
موقع برگشت مهمانان آلمانی 200 هزار تومان به عباس هدیه دادند. این پول در آن زمان برای عباس زیاد بود و او را به این فکر انداخت که بهترین راه برای کسب و کار می‌تواند پذیرایی از گردشگران در یک روستای با صفا باشد. بنابراین شروع به کار کرد. طوری که از نه سال پیش تا امروز 18 هزار گردشگر خارجی به روستای بزم در منطقه بوانات فارس آمده‌اند و عباس هم به عنوان کارآفرین برتر در صنعت گردشگری توانسته 126 لوح سپاس بگیرد و درآمد روزانه اش از روزی سه هزار تومان به 6 میلیون تومان برسد. عباس 35 ساله به 28 کشور دنیا سفر کرد و خانه 80 متری او الان به 120 هزار متر رسیده است!
زهرا و نیلوفر دو دختر کوچک او کوچکترین راهنمایان ایرانی معرفی شده‌اند و تا کنون هم شبکه‌های تلویزیونی آلمان، روسیه، تایلند، شبکه 2 و 4 ایران فیلمهای مستندی با موضوع رونق گردشگری در روستای بزم بوانات پخش کرده‌اند.
او تعریف می‌کند که روزهای اول به آژانسهای مسافرتی شیراز و اصفهان سر زدم و گفتم که می‌توانم از گردشگران شما در روستا پذیرایی کنم. آنها هم گفتند باید مجانی بیایند روستا تا ببینند آیا اوضاع برای پذیرایی مناسب هست. آرام آرام مهمانان من از هفت نفر به چند هزار گردشگر خارجی رسید و به یک حمام خانه ام 12 حمام دیگر اضافه شد تا جایی که می‌توانم الان تا چند هزار گردشگر را در روستا اسکان بدهم و برای پنج هزار نفر در منطقه بوانات اشتغالزایی کنم.
عباس برزگر قصد دارد تا یک هتل عشایری در ارتفاعات روستا بنا کند. او می‌گوید: این هتل یکی از گرانترین مراکز اقامتی ایران خواهد شد. این کار را با کمک ایل عشایری انجام می‌دهم.
برزگر معتقد است که در ایران مسئولان فقط شعار می‌دهند گردشگری صنعت درآمدزایی است. اما من یکی از کسانی بودم که توانستم هم برای خودم و هم اهالی روستای بزم بوانات درآمدزایی کنم. هر روز از یک مغازه خرید می‌کنم تا همه مغازه داران از این کار سود ببرند.
او فهمیده که اصالت و نوع غذا و چارچوب خانواده روستایی بسیار با ارزش است و می‌توان از راه معرفی آن به دیگران هم ارزشها را حفظ و هم برای خود و دیگرن درآمدزایی و اشتغال زایی کرد.
برزگر از گردشگران خارجی در روستا با محصولات کشاورزی خود پذیرایی می‌کند. خانواده و اهالی روستای بوانات همگی در امر کشاورزی موفق هستند و صبحها با عسل طبیعی و گردوی زمینهای خودشان از مسافران پذیرایی می‌کنند.
برزگر ادعا می‌کند که در موفقیتش هیچ سازمان و مرکزی دخالت نداشته است." سازمان میراث فرهنگی پروانه گردشگری به من نمی‌داد و می‌گفت که باید تحصیلات عالیه داشته باشی. اما زمانی که کارم رونق گرفت پروانه افتخاری گردشگری دادند و در همایش هایشان از من و دخترانم تقدیر کردند."
او می‌گوید که همه تجربیاتش را در برخورد با گردشگران به دست آورده است." به عنوان یک گردشگر به کشورهای اروپایی سفر کردم تا ببینم یک توریست به چه چیزهایی نیاز دارد و آنها برای گردشگران چه کاری انجام می‌دهند. این موضوع کمک زیادی به من کرد. من متوجه شدم که بهترین راه پذیرایی از مهمان خارجی رفتار درست با اوست. نباید مصنوعی به آنها خوشامد بگویید. درست است که زبان شما را متوجه نمی‌شود اما می‌فهمد که از او برای چه منظوری پذیرایی کرده اید. گردشگر خارجی فقط می‌خواهد به او توجه شود، همه چیز بهداشتی باشد، دروغ نشنود و احساس نکند که می‌خواهید جیب او را خالی کنید. این سادگی در رفتار و گفتار باعث شده تا آنها از زندگی روستایی لذت ببرند. ما مسافران را به خانه مان راه می‌دهیم نه برای چاپلوسی بلکه می‌دانم آنها می‌خواهند یک زندگی واقعی روستایی را ببینند و با همان آدمها زندگی کنند. هر کدام از ما که از مسافر خارجی پذیرایی می‌کنیم مانند یک سفیر ایرانی هستیم که ایران را به کشورهای دیگر معرفی می‌کنند. بنابراین باید بهترین رفتارها را با گردشگر خارجی داشته باشیم.
برزگر در زمینه طبیعت گردی هم فعالیت می‌کند و با اینکه در 80 کیلومتری پاسارگاد قرار دارد می‌تواند با استفاده از دو آژانس مسافرتی خود تورهای طبیعت گردی، پرنده نگری، عشایر و بازدید از جاذبه‌های تاریخی را راه‌اندازی کند.
عباس برزگر می‌گوید: وقتی فعالیت من و خانواده ام مورد استقبال دیگران قرار گرفت و بسیاری از کشورها به استفاده از خدمات ما علاقه نشان دادند کارشناسان داخلی و خارجی حوزه گردشگری پیشنهاد کردند که پس از این می‌توانیم در برگزاری تورها و دعوت از مسافران و گردشگران خارجی با افراد متخصص همکاری کنیم تا بتوانیم موفقتر از گذشته عمل کنیم و علاوه بر آن خودمان مجری تورها باشیم؛ این شد که به فکر را ه‌اندازی شرکت خدمات مسافرتی بوان گشت افتادم و با همکاری دوستان این شرکت تشکیل شد. البته این را هم بگویم که من از روزی که متوجه شدم بوانات قابلیت جذب گردشگر را دارد، به گونه‌ی برنامه ریزی کردم که از ورود تور مردم روستایی و شهری و حتی عشایر از مزایای اقتصادی تورها و ورود گردشگران به منطقه بهره مند شوند.
برزگر می‌گوید: مشکل ما ایرانیان این است که می‌نشینیم تا دیگران برای ما برنامه ریزی کنند. در حالی که جوانان کشور ما می‌توانند به راحتی با کمی ذوق و سلیقه کاری کنند که هم خودشان درآمد خوبی داشته باشند هم دیگران از کنار آنها سود ببرند.
او می‌گوید: کمتر کسی دنبال کارآفرینی می‌رود. مطمئن باشید هر روستایی در ایران به تنهایی می‌تواند از ابیانه بهتر و پر رونق تر باشد.
همه اهالی منطقه بوانات و روستای بزم از دهکده گردشگری عباس درآمد دارند. دیگران هم می‌توانند بیایند و ببینند که چطور یک پسر ساده روستایی با سواد بسیار کم توانست کارآفرینی کند و از صنعت گردشگری به معنای واقعی درآمد زایی کند.
روستای بزم در 17 کیلومتری شهر بوانات به سمت استان یزد و کرمان آخرین نقطه استان فارس است که به منطقه گردشگری بوانات معروف شده است. فاصله این منطقه از شیراز و یزد دو ساعت و نیم است.
مجموعه گردشگری بوانات سه اتاق قدیمی دارد که هرکدام حدود 700 سال قدمت دارند و 500 دلار هزینه یک شب اقامت در این اتاقها است.
سوئیت‌های مدرن و سنتی و 6 اتاق عمومی، ویلاهای وسط باغ و گالری عکس و موزه مردم شناسی و کشاورزی گوشه‌ی از امکانات این مجموعه است. همچنین امامزاده بزم و در کنار آن بارگاه امام زاده شاه میرحمزه (ع)، پل تاریخی سوریان، منطقه گردشگری محمد حنیفه و مسجد جامع سوریان و موزه بوانات از جمله بناهای تاریخی و مناطق گردشگری منطقه بوانات فارس هستند


داستان واقعی کارآفرینی فوق العاده ای است که به نظرم حاوی مطالب بسیار زیادی برای ایده یابی و شروع کسب و کار و گسترش آنست .


تا جایی که بتوانم نکات فوق را از دل این مطالب استخراج می کنم :

[1- کیوساکی می گوید :
اگر شما یک حل کننده مشکلات باشید ، شما می توانید ثروتمند شوید .
این شخص مشکل دو گردشگر ( نداشتن جای خواب امن ) رابا پذیرایی ساده ایرانی حل کرد .پس به دنبال راه حل مشکلات باشیم .

2- در حل مشکلات دیگران به شیوه خودتان عمل کنید .و آنچه از دستتان بر می آید انجام دهید .(عباس یک کارگر ساده روستایی همراه خانواده اش تلاش کرد تا به شیوه خودش از مهمانان خارجی به خوبی پذیرایی کند...)

3- اگر امکانات زیادی ندارید به ساده ترین و خالصانه ترین شیوه ممکن رضایت حداکثری دیگران را برآورده کنید .(مهمانان عباس خارجی بودند و امکانات او برای پذیرایی اندک. سادگی پذیرایی خانواده عباس و زندگی یکروزه در روستای خوش آب و هوا رضایت حداکثری دو مهمان آلمانی را جلب کرد)

4- خودتان باشید و از دیگران کورکورانه تقلید نکنید ، در روزگار کنونی شباهت ها ، مصرف کنندگان را دچار دلزدگی می کند ، بهشت هم با همه زیبائیش اگر تکراری باشد ، دل آدم را می زند .

5- فرصت ها را بشناسید و از رضایت دیگران به ایده برسید . اگر شما بتوانید با ارائه محصول و یا خدمتی احساس رضایت حداکثری دیگران را بدست بیاورید ، به نقطه حساس ایده یابی از تواناییهای خودتان رسیده اید ، روی آن سرمایه گذاری کنید .

6- خروجی فعالیتتان را ببینید و کسب ثروت که مهمترین فاکتور آنست را شناسایی کنید .

فعالیت = درآمد زایی ( 200 هزار تومان هدیه )

7- پس از اولین جرقه کسب و کار ، سریع دست بکار شوید و زمان را از دست ندهید ، آب باریکه همیشه جاری نمی ماند ! آنرا به روزی خروشان تبدیل کنید .

8- از امکانات دور و برتان برای توسعه اولیه استفاده کنید ( دو دخترش را به عنوان راهنما آموزش داده بود )

9- روی سازمانها و بانکها و افراد دیگر برای شروع کار حساب چندانی باز نکنید و روی تواناییهای خودتان متکی شوید .

10 - وقتی بر کارتان ثابت قدم بودید ، دیگران روی شما حساب ویژه ای باز خواهند کرد واز شما تعریف خواهند کرد و براحتی بدون هیچ هزینه ای تبلیغات گسترده خواهید شد و این زمانی است که به پیشرفت های محسوس برسید .( شبکه‌های تلویزیونی آلمان، روسیه، تایلند، شبکه 2 و 4 ایران فیلمهای مستندی با موضوع رونق گردشگری در روستای بزم بوانات پخش کرده‌اند. )

11- همیشه روی اصول اولیه حرکت کنید و اصل خدمات خود را تغییر ندهید ( در اینجا پذیرایی ساده روستایی )

12- خدمات خود را به دیگران عرضه کنید و آنها را به استفاده از آنها راغب کنید ( روزهای اول به آژانسهای مسافرتی شیراز و اصفهان سر زدم و گفتم که می‌توانم از گردشگران شما در روستا پذیرایی کنم.)

13- بهترین راه کسب ثروت رفتار درست است ( من متوجه شدم که بهترین راه پذیرایی از مهمان خارجی رفتار درست با اوست. نباید مصنوعی به آنها خوشامد بگویید. درست است که زبان شما را متوجه نمی‌شود اما می‌فهمد که از او برای چه منظوری پذیرایی کرده اید.)

14- آهسته آهسته به رشد برسید ، قدمهای کوچک و مطمئن بردارید چون رشد ناگهانی گیاه بدون ریشه سازی باعث ایجاد علف هرز می شود .!

15- ایده های خود را توسعه دهید و بزرگ بیندیشید ، اما کوچک و مطمئن حرکت کنید ، کسب و کار بدون تغییر و گسترش محکوم به فناست ( عباس برزگر قصد دارد تا یک هتل عشایری در ارتفاعات روستا بنا کند. او می‌گوید: این هتل یکی از گرانترین مراکز اقامتی ایران خواهد شد. این کار را با کمک ایل عشایری انجام می‌دهم.)

16 - شروع کنید حتی با دستهای خالی ، اما با اراده و فکری بزرگ .
در مواجهه با مشکلات و دست اندازیهای دیگران فقط به فکر اثبات عملکرد خویش از طریق کارتان باشید ، به زودی دیگران پی به ارزش کار شما خواهند برد و با اطمینان از شما ، راه را برایتان هموار می کنند ( سازمان میراث فرهنگی پروانه گردشگری به من نمی‌داد و می‌گفت که باید تحصیلات عالیه داشته باشی. اما زمانی که کارم رونق گرفت پروانه افتخاری گردشگری دادند و در همایش هایشان از من و دخترانم تقدیر کردند." )

17 - به نمونه های مشابه فعالیتهایتان دقت کنید و خود را به جای مصرف کننده قرار دهید ، حتماً به کلیدی ترین نیازهای آنان پی خواهید برد . ( به عنوان یک گردشگر به کشورهای اروپایی سفر کردم تا ببینم یک توریست به چه چیزهایی نیاز دارد و آنها برای گردشگران چه کاری انجام می‌دهند )

18 - تنوع خدمات خود را با تکیه بر اصول اولیه و ارزش های ایجاد شده ، گسترش دهید ، حالا براحتی می توانید محصولات دیگرتان را به علت اعتماد خریداران به سابقه شما ، به فروش برسانید .( برزگر در زمینه طبیعت گردی هم فعالیت می‌کند و با اینکه در 80 کیلومتری پاسارگاد قرار دارد می‌تواند با استفاده از دو آژانس مسافرتی خود تورهای طبیعت گردی، پرنده نگری، عشایر و بازدید از جاذبه‌های تاریخی را راه‌اندازی کند. )

19 - وقتی بر کارتان پابرجا بودید و به موفقیت های اولیه رسیدید ، جهش بزرگی اتفاق می افتد که مسیر های بزرگی را به رویتان باز می کند ( وقتی فعالیت من و خانواده ام مورد استقبال دیگران قرار گرفت و بسیاری از کشورها به استفاده از خدمات ما علاقه نشان دادند).

20 - شمار افراد کار آفرین به علت مشکلات و خصوصیات اولیه در ایران بسیار کم است و این یک نعمت و محل کسب ثروت بزرگ است .
همیشه رهبر و کار آفرین شویم ، چون دیگران اغلب دنباله رو رهبران و افراد موفق هستند



[/align]
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع