07-17-2011, 04:28 PM
07-18-2011, 10:40 AM
خیلی خیلی جالب بود !
من هم با حرف ها اقای گل محمدی و خانم صفدری موافقم !
نمونه اش رو میتونید تو قیمت زمین ببینید ! اکثر این زمین های چند میلیاردی ، اوایل انقلاب و اواخر جنگ جنگل و خرابه و در بعضی مواقع محل استقرار معتادین بوده اما الان ...
من هم با حرف ها اقای گل محمدی و خانم صفدری موافقم !
نمونه اش رو میتونید تو قیمت زمین ببینید ! اکثر این زمین های چند میلیاردی ، اوایل انقلاب و اواخر جنگ جنگل و خرابه و در بعضی مواقع محل استقرار معتادین بوده اما الان ...
08-03-2011, 02:20 PM
مرسي.
08-03-2011, 02:58 PM
من هم مانند آقای فرامرز این مشکل پیدا کردن مطالب رو دارم
مثلا دو روز پیش چند تا پست گذاشتم الان میخوام بدونم بقیه چی ادامه دادن ؟ از کجا باید برم نگاه کنم؟؟؟؟؟؟؟
آقای کاظمی راهنمایی می فرمایید ؟
مثلا دو روز پیش چند تا پست گذاشتم الان میخوام بدونم بقیه چی ادامه دادن ؟ از کجا باید برم نگاه کنم؟؟؟؟؟؟؟
08-03-2011, 06:53 PM
(08-03-2011 02:58 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]من هم مانند آقای فرامرز این مشکل پیدا کردن مطالب رو دارم
دوست خوبم در یک تایپیک دیگر هم توضیح دادم.دوستان لطفا در این مواقع بر روی "مشترک شدن در این موضوع" در زیر تایپیک موضوع کلیک کنید تا با این کار هر زمان که مطلبی اضافه شد یا بحثی انجام گرفت بصورت اتوماتیک بشما اطلاع داده شود.
08-03-2011, 08:57 PM
واقعا خیلی مطلب جالبی بود
ممنون
درضمن بنظر منم اصلا ربطی به شانس نداره
چون هرکسی تو طول زندگیش همچین فرصتایی گیرش میاد
مهم اینه که ما چیکار کنیم که از این فرصت ها بهترین استفاده رو داشته باشیم
ممنون
08-04-2011, 11:52 AM
(08-03-2011 06:53 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ](08-03-2011 02:58 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]من هم مانند آقای فرامرز این مشکل پیدا کردن مطالب رو دارم
دوست خوبم در یک تایپیک دیگر هم توضیح دادم.دوستان لطفا در این مواقع بر روی "مشترک شدن در این موضوع" در زیر تایپیک موضوع کلیک کنید تا با این کار هر زمان که مطلبی اضافه شد یا بحثی انجام گرفت بصورت اتوماتیک بشما اطلاع داده شود.
بزارید به حساب کم سوادی بنده

08-04-2011, 01:39 PM
غیر از این کار میتونید کنترل پنل کاربر ، رو گزینه ی مشاهده ی پروفایل کلیک کنید ، بعد ردر بخش سرمایه گذاری در انجام رو گزینه ی تمامی ارسال ها کلیک کنید ! اینجوری تمامی پست هاتون رو میتونید ببینید !
08-04-2011, 02:59 PM
(08-04-2011 11:52 AM)madar نوشته شده توسط: [ -> ](08-03-2011 06:53 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ](08-03-2011 02:58 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]من هم مانند آقای فرامرز این مشکل پیدا کردن مطالب رو دارم
بزارید به حساب کم سوادی بنده
خواهش می کنم من را شرمنده نکنید.
08-04-2011, 09:23 PM
(08-03-2011 08:57 PM)0mid نوشته شده توسط: [ -> ]واقعا خیلی مطلب جالبی بود
ممنون
اخه یه بارم هست یارو رو دعوت میکنه ، با چاقو کلت رو بیخ تا بیخ میبره ! هر چی هم داری با خودش میبره ! درسته یا نه ؟