سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سوال در مورد فلافل فروشی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
(09-25-2012 12:57 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]آقا مهدی من امشب رفتم شاهین شهر و از این دکه ها دیدن کردم.
تا حالا جایی این دکه ها رو ندیده بودم ، امکانش هست که باز هم بروم . روزها کار نمی کنند؟
بیشترشون توی پارک بودند . فکر کنم اگه توی یکی از پارک های اصفهان یکی از این دکه ها بزنیم خیلی میگیره.ولی یه مغازه ی فلافلی بود همون اطراف به اسم (فلافل من و دایی جون ) اون هم خیلی شلوغ بود حدود 10 نفری توی صف بودند . به نظرتون علت شلوغی این مغازه چی هست؟روش کار این فلافلی چطوری هست؟

آره منم این مغازه رو دیدم. ولی بقیه فلافلی هاشون هم همینطور شلوغ بودا. یه رمز موفقیتشون اینه که شنیدم بیشتر شاهین شهری ها خوزستانی هستند. و خب طبیعتا خوزستانی ها عاشق فلافلن. یه چیز دیگه هم استفاده از تبلیغات جذابه.
پرس و جو کردین ببینین تو خود اصفهان مشکلی با اینجور دکه ها ندارن؟ فکر میکنم تو اصفهان شدیدا باهاش مخالفت بشه. که خب البته میشه تو همون مغازه راه اندازی کرد

[/quote]

توی خود اصفهان اجازه همچین کاری نمی دن ، تو خود همون شاهین شهر هم همچین قانونی نیست ولی زیاد گیر هم بهشون نمی دن به همون دلیلی که دوستمون گفت چون غالب شهروندانشان جنوبی هستند ، شهردار بدش نمی یاد همون جو جنوب باشه

اما اگر قصد راه اندازی در اصفهان دارید با خرید یک وانت می توانید در بعضی روزها اینکار را راه بندازید
پنج شنبه ها ، پنج شنبه بازار زینبیه خرید و فروش موتورسیکلت و..
صبح های جمعه ، جمعه بازار خودرو شاهپور جدید
ورزشگاه فولادشهر ، روزهای بازی سپاهان
و مکان های دیگه ای که خودتون می تونید تحقیق کنید

در چنین روزهایی زیاد گیر نمی دن و فروش هم انصافا خوبه
سلام دوستان
همانطور که قول داده بودم از فلافل فروشی های اهواز یک گزارش تهیه کردم.
البته کسب اطلاعات از فروشنده ها کار ساده ای نبود و سئوالاتم را به سختی جواب میدادند!
تمام فلافلی هایی که سر زدم در خیابان و به صورت سلف سرویس بودند البته چندتای خوبش همگی جای ثابتی داشتند.
یک پیشخوان شبیه بانک که در عکس میبینید با پوشش سرامیک روی پیاده رو و در جلوی منزل خود یا به صورت اجاره ای.
اجاره ای که یکی از آنها میپرداخت ماهیانه سه میلیون تومان بود.
از لحاظ بهداشتی هم انصافاً خیلی رعایت میکردند و بسیار تمیز بودند اما از لحاظ اداره بهداشت هیچ کدام اطلاع درستی به من ندادند که چه نظری دارد ولی سالهاست که به این کار مشغولند!
از لحاظ حجم فروش هم خیلی زیاد!
یکی از آنها مقدار تقریبی فروش هرشب خود را به من گفت ولی تاکید داشت که ذکر نکنم!
سود هم زیاد دارند چون نان باگتی که استفاده میکنند کوچک است و زیاد جا برای پر کردن از محتویات سلف سرویس ندارد.
[تصویر: falafel01.jpg]

[تصویر: falafel02.jpg]

این عکس عصر قبل از آغاز فروش گرفته شده است.
[تصویر: falafel04.jpg]

به تعداد نانهای موجود در زیر میز برای فروش یک شب توجه فرمائید. این عکس در ساعت 22:30 گرفته شده است.
[تصویر: falafel05.jpg]

[تصویر: falafel03.jpg]
وقت ناهار من هم که عاشق فلافل!
حمزه جان خواهشا رحمی بکنید!!
فکر میکنم سریعا باید جلسه حضوری! اهواز را براه اندازیم!
حتما تشریف بیارید آقا کامیار!
میریم با هم فلافل میزنیم دقیقاً از همین ابوحیدر که خیلی معروف و تکه!
ما فکر میکنیم باید ایده های خیلی مهمی داشته باشیم تا به پول خیلی مهمی برسیم.
در حالی که اصلا اینطور نیست و ""ابوحیدر"" هم ثابت کرد که با فلافل فروشی هم میشه فروشهای میلیونی داشت.
خیلی عالی بود حمزه جان.
فکر کنم توی یکی از عکسها هستی.
ولی اگه در مورد میزان فروششون و یا مقدار سودشون هم مینوشتی خوب بود
خیر حامد جان چون خودم عکاس بودم عکسم نیست!
البته عکس یادگاری با ابوحیدر گرفتم نخواستم اینجا بگذارم.
در ضمن میزان فروش به صورت تخمینی بین یک تا دو میلیون در هر شب!
سود هم فکر میکنم اگر کسی علاقه داره میتونه با گرفتن قیمت مواد اولیه به یک نتایجی برسه.
قیمت هر فلافل 1000تومان بود.
ساعت کار همین ابوحیدر از 5-6 عصر تا 1 شب هست اوج فروش از ساعت 9 به بعد شروع میشه البته برای آماده کردن سالاد، برش و خالی کردن اون همه نان و آماده کردن خمیر فلافل، هم حتماً قبل از شروع به کار چند ساعت وقت صرف میشه.
سه نفر کارگر داشت که من دیدم یکی فقط سرخ میکرد دو نفر هم مسئول فروش بودند به اضافه خودش که گاهی سرخ میکرد گاهی با مشتری ها خوش و بش میکرد و گاهی هم میز را مرتب میکرد.
ظاهرا سمبوسه و چیزهای دیگه هم میفروشه که شاید فقط مردم محترم خوزستان از اون ها خرید می کنند و با مزاج مردم شهرهای دیگه سازگاز نباشه.
این میزان فروشی که فرمودید فقط متعلق به فلافل هست؟
(09-28-2012 09:56 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]ظاهرا سمبوسه و چیزهای دیگه هم میفروشه که شاید فقط مردم محترم خوزستان از اون ها خرید می کنند و با مزاج مردم شهرهای دیگه سازگاز نباشه.
این میزان فروشی که فرمودید فقط متعلق به فلافل هست؟

آقا امیر فروش عمده اینها فلافل هست که در کنارش سمبوسه و کبه هم میفروشند
کبه خیلی خوشمزه است نمیدونم در استانهای دیگه ندیدم شاید باشه! روکشی از خمیر برنج که داخلش گوشت چرخ کرده کشمش و چاشنی های مخصوص میریزند و در روغن زیاد سرخ میکنند؛ تند هم نیست نگران نباشید!
[تصویر: falafel06.jpg]
لذت بردم از گزارشهاتون آقا حمزه. واقعا که ابو حیدر در بین همشون تکه. من هم هر از چند گاهی به اتفاق دوستان به این ایستگاه شکم میریم پاتوقمون هم همیشه و بدون استثناء ابوحیدره.در ضمن این مکان هم هست به اسم لشکر آباد
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع