09-24-2012, 07:17 PM
اگر جوان بودم و نیاز به کار داشتم حتما فلافل فروشی را به سبکی که در عکس هست پیاده میکردم. عزیزان برای انجام کار بقول معروف خیلی این دست و آن دست میکنند.
(09-24-2012 07:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]اگر جوان بودم و نیاز به کار داشتم حتما فلافل فروشی را به سبکی که در عکس هست پیاده میکردم. عزیزان برای انجام کار بقول معروف خیلی این دست و آن دست میکنند.آقای قربانیان من خیلی دوست دارم این کار رو راه اندازی کنم ولی سرمایه ندارم ، شاید مشکل خیلی از بچه ها هم همین سرمایه باشه.
(09-24-2012 08:08 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ](09-24-2012 07:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]اگر جوان بودم و نیاز به کار داشتم حتما فلافل فروشی را به سبکی که در عکس هست پیاده میکردم. عزیزان برای انجام کار بقول معروف خیلی این دست و آن دست میکنند.آقای قربانیان من خیلی دوست دارم این کار رو راه اندازی کنم ولی سرمایه ندارم ، شاید مشکل خیلی از بچه ها هم همین سرمایه باشه.
(09-24-2012 08:28 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]حتما میروم و از این فلافل فروشی ها دیدن می کنم ولی یه مشکلی که هست یه کم کلاس کاری دکه زدن توی شهر پایینه و وجه اجتماعی بالایی نداره ولی اگه مغازه باشه دیگه همه به چشم فست فودی بهش نگاه می کنند.(09-24-2012 08:08 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ][quote='jahanagahi' pid='40809' dateline='1348498035']
شما گویا اصفهانی
یک شب ساعت بین ساعت 9 تا 12 شب برو شاهین شهر
اگه از سمت فلکه دانشگاه صنعتی بری شاهین شهر دقیقا همان خیابان ورودی به شهر را بیای جلو تعداد زیادی دکه فلافل فروشی می بینی که تماما هم سلف سرویس هستند شبیه همین عکسی که دوستمون گزاشتند و فروشندگان هم تک و توک جنوبی و بعضا هم شهرهای دیگه ، یک پارک هم اون حوالی هست که گویا پاتق هست و تا نیمه های شب رفت و آمد برقراره ، اطراف این پارک هم زیاد هستند.
این دکه ها کل سرمایه ای که برای اینکار گزاشتن یک تومن نمی شه و به دلیل قوانینی که شهرداری شاهین شهر داره و بافت شهریش که خیلی از ساکنینش جنوبی هستند و از زمان جنگ دیگه ساکن شاهین شهر شدن با فلافل فروش ها خیلی مدارا می کنه دوسال پیش بود یکیشون می گفت ماهی 100 تومان می دیم شهرداری !!!
خلاصه کلام اینکه رفتنش ضرر نداره ، میری می بینی با چند نفرشون سر صحبت را باز می کنی ، چند تایی ساندویچ می خوری ، آمار فروش (تعداد بسته نان زیر گاری) و از این قبیل
اگه دیدی آدم این کار هستی یکی دو ماهی برای یکیشون شاگردی حتی با پایین ترین دستمزد عرف (نه مجانی) کار می کنی ، کمی که به روال کار آشنا شدی و زیر و بم کار را یاد گرفتی ، انشالله می شی همکارشون و در آینده نه چندان دور با سرمایه ای که جمع کردی داخل شهر راه اندازی می کنی
موفق باشید
(09-24-2012 08:08 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ](09-24-2012 07:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]اگر جوان بودم و نیاز به کار داشتم حتما فلافل فروشی را به سبکی که در عکس هست پیاده میکردم. عزیزان برای انجام کار بقول معروف خیلی این دست و آن دست میکنند.آقای قربانیان من خیلی دوست دارم این کار رو راه اندازی کنم ولی سرمایه ندارم ، شاید مشکل خیلی از بچه ها هم همین سرمایه باشه.
(09-24-2012 06:27 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]مرسی داداش(09-24-2012 06:02 PM)SHAYAN.IRANI نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان من یه سوال داشتم
همه این مراحلی که گفتید درست
مثلا من شهری که دانشجو هستم یه کتلتی هست اصلا جاش مناسب نیست اصلا مغازش هم جالب نیست...یعنی از نظر ظاهری داغونه ها...خیلی هم کوچیکه
ولی خیلی مشتری داره و همه شهر میشناسنش.دلیلش فقط اینه که خیلی خوشمزست یعنی واقعا انگشتاتو هم باهاش میخوری!
به نظر من خیلی مهمه یه چیز خوشمزه و خاص رو بدی دست مشتری
حالا آشپز خوب از کجا میخوای بیارید که دقیقا اون چیزی درست کنه که از سایر فلافلی ها بهتر باشه؟
یعنی فرمول درست کردنش....چه طوری ترد بشه...چه ادویه های خاصی به کار ببره و اینا
یا مثلا سس های خاص
یه توضیحی میدید؟ممنون
باریکلا
دقیقا همون چیزی هست که باید دنبالش بود ،
کیفیت در کنار قیمت = اعتبار و مشتری فراوان
وگرنه رستوران های درجه یک با منوهای 30 40 هزار تومانی که انگشتات را هم باهاش بخوری همه جا پیدا می شه ، ساندویچ های 1000 تومنی که فقط شکم را سیر می کنه و مزه ای جز خیارشور نداره و با زور سس گوجه و نوشابه می ره پایین هم همینطور کم نیستند . حالا اگه شما تونستی کیفیت بالای اون را به قیمت پایین اون نزدیک کنی هنر کردی
و اما
این طعم خاص و فرمول تهیه به چند صورت می تونه به دست بیاد
1- آزمون و خطا (اونقدر درصدهای مختلف با هم مخلوط شوند تا بهترین ترکیب پیدا بشه
2- اتفاقی ( به صورت اتفاقی یک کاری انجام بدید یا یک چیزی قاطی مواد بشه که طعم را متحول کنه )
3- ارثیه ( از گذشتگان به ارث ببرید مثلا مادربزرگ می پخته یاد مادر شما می ده و مادر هم یاد شما که می شه نتیجه یک قرن آزمون و خطا )
4- علمی ( تاثیر تک به تک عناصر و مواد غذایی را دونست و با ترکیب درست اونها به طعم و مزه خاص رسید )
5- دزدی ( از کسی که روش های بالا را رفته و موفق شده سرقت بشه )
6- خرید ( از کسی که روش های بالا را رفته و موفق شده خریداری بشه )
و ...
(09-25-2012 12:57 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]آقا مهدی من امشب رفتم شاهین شهر و از این دکه ها دیدن کردم.
تا حالا جایی این دکه ها رو ندیده بودم ، امکانش هست که باز هم بروم . روزها کار نمی کنند؟
بیشترشون توی پارک بودند . فکر کنم اگه توی یکی از پارک های اصفهان یکی از این دکه ها بزنیم خیلی میگیره.ولی یه مغازه ی فلافلی بود همون اطراف به اسم (فلافل من و دایی جون ) اون هم خیلی شلوغ بود حدود 10 نفری توی صف بودند . به نظرتون علت شلوغی این مغازه چی هست؟روش کار این فلافلی چطوری هست؟
(09-25-2012 03:04 PM)پرواز نوشته شده توسط: [ -> ]برای پرس و جو باید به کجا مراجعه کنیم؟شهرداری؟(09-25-2012 12:57 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]
آره منم این مغازه رو دیدم. ولی بقیه فلافلی هاشون هم همینطور شلوغ بودا. یه رمز موفقیتشون اینه که شنیدم بیشتر شاهین شهری ها خوزستانی هستند. و خب طبیعتا خوزستانی ها عاشق فلافلن. یه چیز دیگه هم استفاده از تبلیغات جذابه.
پرس و جو کردین ببینین تو خود اصفهان مشکلی با اینجور دکه ها ندارن؟ فکر میکنم تو اصفهان شدیدا باهاش مخالفت بشه. که خب البته میشه تو همون مغازه راه اندازی کرد