سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سوال در مورد فلافل فروشی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
اگر جوان بودم و نیاز به کار داشتم حتما فلافل فروشی را به سبکی که در عکس هست پیاده میکردم. عزیزان برای انجام کار بقول معروف خیلی این دست و آن دست میکنند.
(09-24-2012 07:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]اگر جوان بودم و نیاز به کار داشتم حتما فلافل فروشی را به سبکی که در عکس هست پیاده میکردم. عزیزان برای انجام کار بقول معروف خیلی این دست و آن دست میکنند.
آقای قربانیان من خیلی دوست دارم این کار رو راه اندازی کنم ولی سرمایه ندارم ، شاید مشکل خیلی از بچه ها هم همین سرمایه باشه.
(09-24-2012 08:08 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-24-2012 07:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]اگر جوان بودم و نیاز به کار داشتم حتما فلافل فروشی را به سبکی که در عکس هست پیاده میکردم. عزیزان برای انجام کار بقول معروف خیلی این دست و آن دست میکنند.
آقای قربانیان من خیلی دوست دارم این کار رو راه اندازی کنم ولی سرمایه ندارم ، شاید مشکل خیلی از بچه ها هم همین سرمایه باشه.

شما گویا اصفهانی
یک شب ساعت بین ساعت 9 تا 12 شب برو شاهین شهر
اگه از سمت فلکه دانشگاه صنعتی بری شاهین شهر دقیقا همان خیابان ورودی به شهر را بیای جلو تعداد زیادی دکه فلافل فروشی می بینی که تماما هم سلف سرویس هستند شبیه همین عکسی که دوستمون گزاشتند و فروشندگان هم تک و توک جنوبی و بعضا هم شهرهای دیگه ، یک پارک هم اون حوالی هست که گویا پاتق هست و تا نیمه های شب رفت و آمد برقراره ، اطراف این پارک هم زیاد هستند.

این دکه ها کل سرمایه ای که برای اینکار گزاشتن یک تومن نمی شه و به دلیل قوانینی که شهرداری شاهین شهر داره و بافت شهریش که خیلی از ساکنینش جنوبی هستند و از زمان جنگ دیگه ساکن شاهین شهر شدن با فلافل فروش ها خیلی مدارا می کنه دوسال پیش بود یکیشون می گفت ماهی 100 تومان می دیم شهرداری !!!

خلاصه کلام اینکه رفتنش ضرر نداره ، میری می بینی با چند نفرشون سر صحبت را باز می کنی ، چند تایی ساندویچ می خوری ، آمار فروش (تعداد بسته نان زیر گاری) و از این قبیل

اگه دیدی آدم این کار هستی یکی دو ماهی برای یکیشون شاگردی حتی با پایین ترین دستمزد عرف (نه مجانی) کار می کنی ، کمی که به روال کار آشنا شدی و زیر و بم کار را یاد گرفتی ، انشالله می شی همکارشون و در آینده نه چندان دور با سرمایه ای که جمع کردی داخل شهر راه اندازی می کنی

موفق باشید
(09-24-2012 08:28 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-24-2012 08:08 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ][quote='jahanagahi' pid='40809' dateline='1348498035']

شما گویا اصفهانی
یک شب ساعت بین ساعت 9 تا 12 شب برو شاهین شهر
اگه از سمت فلکه دانشگاه صنعتی بری شاهین شهر دقیقا همان خیابان ورودی به شهر را بیای جلو تعداد زیادی دکه فلافل فروشی می بینی که تماما هم سلف سرویس هستند شبیه همین عکسی که دوستمون گزاشتند و فروشندگان هم تک و توک جنوبی و بعضا هم شهرهای دیگه ، یک پارک هم اون حوالی هست که گویا پاتق هست و تا نیمه های شب رفت و آمد برقراره ، اطراف این پارک هم زیاد هستند.

این دکه ها کل سرمایه ای که برای اینکار گزاشتن یک تومن نمی شه و به دلیل قوانینی که شهرداری شاهین شهر داره و بافت شهریش که خیلی از ساکنینش جنوبی هستند و از زمان جنگ دیگه ساکن شاهین شهر شدن با فلافل فروش ها خیلی مدارا می کنه دوسال پیش بود یکیشون می گفت ماهی 100 تومان می دیم شهرداری !!!

خلاصه کلام اینکه رفتنش ضرر نداره ، میری می بینی با چند نفرشون سر صحبت را باز می کنی ، چند تایی ساندویچ می خوری ، آمار فروش (تعداد بسته نان زیر گاری) و از این قبیل

اگه دیدی آدم این کار هستی یکی دو ماهی برای یکیشون شاگردی حتی با پایین ترین دستمزد عرف (نه مجانی) کار می کنی ، کمی که به روال کار آشنا شدی و زیر و بم کار را یاد گرفتی ، انشالله می شی همکارشون و در آینده نه چندان دور با سرمایه ای که جمع کردی داخل شهر راه اندازی می کنی

موفق باشید
حتما میروم و از این فلافل فروشی ها دیدن می کنم ولی یه مشکلی که هست یه کم کلاس کاری دکه زدن توی شهر پایینه و وجه اجتماعی بالایی نداره ولی اگه مغازه باشه دیگه همه به چشم فست فودی بهش نگاه می کنند.
لطفا به این سوال ها هم پاسخ دهید:
کاری هست که باید دائم بالا سر اون باشیم؟
وظیفه ی ما که سرمایه و محل کار و ... رو فراهم می کنیم و کار رو شروع می کنیم چی هست؟آیا خود ما هم باید یکی از کارهای مغازه رو به عهده بگیریم و دائم حضور داشته باشیم؟
نمیشه برای همه کارها نیرو استخدام کنیم و ما فقط پایان هر روز یه نظارت داشته باشیم؟
(09-24-2012 08:08 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-24-2012 07:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]اگر جوان بودم و نیاز به کار داشتم حتما فلافل فروشی را به سبکی که در عکس هست پیاده میکردم. عزیزان برای انجام کار بقول معروف خیلی این دست و آن دست میکنند.
آقای قربانیان من خیلی دوست دارم این کار رو راه اندازی کنم ولی سرمایه ندارم ، شاید مشکل خیلی از بچه ها هم همین سرمایه باشه.

صدها جلد کتاب در رابطه با تفکر مثبت و چگونه سرمایه دارشویم و .....را می خوانیم و در نهایت باز حس میکنیم روی اولین پله قرار داریم. صدها ایده در انجمن است که می خوانیم و بعد از مذتی فراموش میکنیم. افراد زیادی در انجمن هستند که نحوه فعالیت خود را توضیح می دهند و ما سرسری از آن میگذریم.
نمونه:
آقا مهدی و آقا ناصر از طریق انجمن با هم آشنا شدند و دوستیشان به برادری رسید و شراکت در کار که خدا را شکر نتیجه اش را گرفتند و آقای شموسی هم از اصفهان حرکتهای کاری را با این عزیزان انجام داد.
برای جور کردن سرمایه برای اینکار می توانید 2 و 3 و حتی 4 نفری شراکت داشته باشید وفردی که بالاسر کار هست می تواند حقوق جدا گانه ای برداشت کند.جلسه 7/7 /91جلسه ای خواهد بود برای آشنائی نحوه کار عزیزان باهم.

از لحاظ کلاس کاری خوب دیگه وقتی امکانات و سرمایه نیست ، چاره دیگه ای هم نیست ، باید از جایی شروع کرد
البته اونجا هم ریطی به شهر نداره و بیرون از شهر و به قولی یک شهر دیگه محسوب می شه .

دوست گلم ، شما کارخانه تولید فلافل که نمی خواهید راه بندازید که می خوایید پایان روز برید و دخل را جمع کنید . این سیاست کاری روی مکانهایی جواب می ده که یا نیاز به سرمایه گذاری بالا داشته باشه و هر کسی نتونه برای خودش چنین کاری را راه بندازه ، یا سابقه و تجربه خیلی مهم باشه مثل خیلی از مغازه های قدیمی

اینکه شما از روز اول بیایید و بخواهید شاگرد و کارگر بزارید براتون کار کنند بعیده به نتیجه برسه ، شاید بعد از یکی دو سال که راه افتاد بتوانید این کار را بکنید ولی از همان روز اول من به شخصه بعید می دونم و تو هر کاری اینکار را کردم یا دیدم اینکار را کردند به شکست سرانجامیده . شاید شما بتوانید
آقا مهدی من امشب رفتم شاهین شهر و از این دکه ها دیدن کردم.
تا حالا جایی این دکه ها رو ندیده بودم ، امکانش هست که باز هم بروم . روزها کار نمی کنند؟
بیشترشون توی پارک بودند . فکر کنم اگه توی یکی از پارک های اصفهان یکی از این دکه ها بزنیم خیلی میگیره.ولی یه مغازه ی فلافلی بود همون اطراف به اسم (فلافل من و دایی جون ) اون هم خیلی شلوغ بود حدود 10 نفری توی صف بودند . به نظرتون علت شلوغی این مغازه چی هست؟روش کار این فلافلی چطوری هست؟
(09-24-2012 06:27 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-24-2012 06:02 PM)SHAYAN.IRANI نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان من یه سوال داشتم
همه این مراحلی که گفتید درست
مثلا من شهری که دانشجو هستم یه کتلتی هست اصلا جاش مناسب نیست اصلا مغازش هم جالب نیست...یعنی از نظر ظاهری داغونه ها...خیلی هم کوچیکه
ولی خیلی مشتری داره و همه شهر میشناسنش.دلیلش فقط اینه که خیلی خوشمزست یعنی واقعا انگشتاتو هم باهاش میخوری!

به نظر من خیلی مهمه یه چیز خوشمزه و خاص رو بدی دست مشتری
حالا آشپز خوب از کجا میخوای بیارید که دقیقا اون چیزی درست کنه که از سایر فلافلی ها بهتر باشه؟
یعنی فرمول درست کردنش....چه طوری ترد بشه...چه ادویه های خاصی به کار ببره و اینا
یا مثلا سس های خاص

یه توضیحی میدید؟ممنون


باریکلا
دقیقا همون چیزی هست که باید دنبالش بود ،
کیفیت در کنار قیمت = اعتبار و مشتری فراوان
وگرنه رستوران های درجه یک با منوهای 30 40 هزار تومانی که انگشتات را هم باهاش بخوری همه جا پیدا می شه ، ساندویچ های 1000 تومنی که فقط شکم را سیر می کنه و مزه ای جز خیارشور نداره و با زور سس گوجه و نوشابه می ره پایین هم همینطور کم نیستند . حالا اگه شما تونستی کیفیت بالای اون را به قیمت پایین اون نزدیک کنی هنر کردی

و اما
این طعم خاص و فرمول تهیه به چند صورت می تونه به دست بیاد

1- آزمون و خطا (اونقدر درصدهای مختلف با هم مخلوط شوند تا بهترین ترکیب پیدا بشه
2- اتفاقی ( به صورت اتفاقی یک کاری انجام بدید یا یک چیزی قاطی مواد بشه که طعم را متحول کنه )
3- ارثیه ( از گذشتگان به ارث ببرید مثلا مادربزرگ می پخته یاد مادر شما می ده و مادر هم یاد شما که می شه نتیجه یک قرن آزمون و خطا )
4- علمی ( تاثیر تک به تک عناصر و مواد غذایی را دونست و با ترکیب درست اونها به طعم و مزه خاص رسید )
5- دزدی ( از کسی که روش های بالا را رفته و موفق شده سرقت بشه )
6- خرید ( از کسی که روش های بالا را رفته و موفق شده خریداری بشه )
و ...
مرسی داداش
این آزمایش ها رو باید کسی که میخوادافتتاح کنه انجامش بده یا آشپز؟؟
مثلا من نوعی که آشپزی بلد نیستم چه طور میتونم تضمین کنم یه فلافل خوشمزه بدم دست مردم
دیشب یه فلافلی رفتم صف کشیده بودن...سمبوسه هم داشت و یه سری چیزای دیگه تو همین مایه ها....واقعا خوشمزه بود!
چند شب قبل هم رفته بودم جای دیگه ساندویچ که سفارش دادم فقط مزه کاهو خیارشور میداد...ساندویچم همون موقع حاضر شد...چون رو دستش کسی نبود!!!
(09-25-2012 12:57 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]آقا مهدی من امشب رفتم شاهین شهر و از این دکه ها دیدن کردم.
تا حالا جایی این دکه ها رو ندیده بودم ، امکانش هست که باز هم بروم . روزها کار نمی کنند؟
بیشترشون توی پارک بودند . فکر کنم اگه توی یکی از پارک های اصفهان یکی از این دکه ها بزنیم خیلی میگیره.ولی یه مغازه ی فلافلی بود همون اطراف به اسم (فلافل من و دایی جون ) اون هم خیلی شلوغ بود حدود 10 نفری توی صف بودند . به نظرتون علت شلوغی این مغازه چی هست؟روش کار این فلافلی چطوری هست؟

آره منم این مغازه رو دیدم. ولی بقیه فلافلی هاشون هم همینطور شلوغ بودا. یه رمز موفقیتشون اینه که شنیدم بیشتر شاهین شهری ها خوزستانی هستند. و خب طبیعتا خوزستانی ها عاشق فلافلن. یه چیز دیگه هم استفاده از تبلیغات جذابه.
پرس و جو کردین ببینین تو خود اصفهان مشکلی با اینجور دکه ها ندارن؟ فکر میکنم تو اصفهان شدیدا باهاش مخالفت بشه. که خب البته میشه تو همون مغازه راه اندازی کرد
(09-25-2012 03:04 PM)پرواز نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-25-2012 12:57 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]

آره منم این مغازه رو دیدم. ولی بقیه فلافلی هاشون هم همینطور شلوغ بودا. یه رمز موفقیتشون اینه که شنیدم بیشتر شاهین شهری ها خوزستانی هستند. و خب طبیعتا خوزستانی ها عاشق فلافلن. یه چیز دیگه هم استفاده از تبلیغات جذابه.
پرس و جو کردین ببینین تو خود اصفهان مشکلی با اینجور دکه ها ندارن؟ فکر میکنم تو اصفهان شدیدا باهاش مخالفت بشه. که خب البته میشه تو همون مغازه راه اندازی کرد
برای پرس و جو باید به کجا مراجعه کنیم؟شهرداری؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع