سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ما هم شروع کردیم لطفا نظرتان را حتما به در مورد این کارما بگویید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
با سلام
من در یکی از شهرستان های یزد به نام مهریز زندگی میکنم

یکی شیرینی فروش تو محله مون است که خیلی شیرینی یزدی های خوشمزه مثل لروز باقلوا ,لوز پسته ای,لوز نارگیلی ,قطاب ,پشمک,کیک یزدی,حاجی بادام و... را درست میکنه واقعا کارش درسته حالا من هم رفته ام با پست قرار داد بسته ام تا سایتی را اندازی کنم و شیرینی یزدی را بری کسانی که سفارش میدهند بفرستم یعنی فرد بعد از دریافت شیرینی پول را به مامور پست بدهد

هدف من این است که شیرینی هایی با بهترین کیفیت بفرستم تا مشتری از ما راضی باشه شاید دیدی که تعداد خرید هایش یشتر بشه

به امید خدا انشاالله تا یکی دو روز دیگه شیرینی ها را قرار میدهم برای فروش
چی کار کنم که مشتری ها از من راضی باشند

ممنون میشم نظرتوت را بگویید
[تصویر: 002.jpg]

[تصویر: 001.jpg]

[تصویر: 003.jpg]
من به عنوان یه شخص اگه مشتری شما باشم دوس دارم شیرینی ها رو بصورت کاملا شیک و در بسته های سالم و تمیز و با سرعت تحویل بگیرم.
مهم ترین مسئله کیفیته!
سرعت هم مسئله مهمیه!
البته شما می تونید با دوستانی که در شهرهای بزرگ هستند هماهنگ کنید و یه گروه تشکیل بدید تا اونا سفارشات شما رو اونجا تحویل بدن تا هم سریعتر برسه هم قیمتش مناسبتر باشه!
تو یکی از فروم ها هم یکی بود که شیرینی یزدی ( حاج خلیفه ) به صورت پستی میفروخت ( متی اول پول میگرفت بعد میفرستاد) . منم سفارش دادم الحق هم که شیرینهاش حرف نداشت خصوصا باقلوا .

تنها مشکل این کار بسته بندی صحیح برای خراب نشدن شیرینی هاست . و نکته بعدی هم اینه که شیرینی زود دست مشتری برسه چون اگه یه ه فته بیشتر طول بکشه شیرینی ها خاصیت اصلیشون رو از دست میدن.

به هر حال موفق باشید. راه اندازی یه وب سایت شیک هم برای فروشگاهتون الزامی میدونم.
شیرینی که برای مشتری ارسال میکنی،تازه باشه و مونده نباشه
به نظر من کنار این کار کارهای تبلیغاتی هم میتونی انجام بدی. اما فعلا این کار رو با دقت و برنامه ریزی درست شروع کن بعد انشالله.
سلام
خوشحالم که قصد شروع کار جدید داری
فقط یه سری مسائل هست که باید براشون برنامه ریزی کنی. ممنون میشم جواب بدی
شیرینی شما چند روز ماندگاری داره ؟ یعنی چند روزه خراب میشه یا خشک میشه یا به هر دلیلی حالت اصلیشو از دست میده ؟
تریک میگم دوست عزیزم
من حتما جزء مشتری هادی دائمی شما خواهم بود
من همیشه از شرکت گز سکه تو اصفهان به صورت اینترنتی خرید میکنم
شما هم که شیرینی یزدی دارید عالیه
آدرس سایت رو لطف کنید بهمون بدید
فقط طبق گفته های دیگر دوستان بسته بندی و تازه بودن شیرینی و مدت زمان ارسال خیلی مهمه
ممنون بابت نظر شما دوستان
هدف ما هم همین است که شیرینی با کیفیت به مشتری تحویل بدیم تا مشتری راضی باشه
حتی تصمیم گرفتیم تا بعداز ارسال محصول با مشتری تماس بگیرم اگر از شیرینی ها ناراضی بود یا دوباره برایش ارسال کنیم یا نصف پولش را برگردانیم

یکی از خوبی های شیرینی یزدی این است که زود خراب نمی شود به غیر از کیک یزدی که زیاد دوام ماندگاری ندارد بقیه شیرنی ها مثل پشمک,باقلوا,قطاب,نان نارگیلی,سوهان آردی,حاجی بادام , نان برنجی به سادگی خراب نمی شود
شیرنی های یزد را به کشور هایی مثل استرالیا هم صادر میکنند

ولی ماشیرینی تازه رابرای مشتری ارسال میکنم تا وقتی هم به دست مشتری برسد کیفیتش خوب باشد
آدرس سایت را هم یادم رفت بگم سایت
http://yazdshope.ir است که به زودی را می افته
تبریک میگم خدمت دوست گرامی
-------
دوستان ، آدرس سایت که در بالا اعلام شد ناقص وارد شده
و صحیح آن این میباشد
http://www.yazdshope.ir
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع