01-03-2014, 12:32 PM
01-03-2014, 01:26 PM
سلام. تبریک میگم...
روی بسته بندی قوی کار کنید...
روی بسته بندی قوی کار کنید...
01-03-2014, 05:51 PM
اگه بخوام بعنوان یه خریدار محصولتون نظرمو بگم ایناست :
دوست دارم وقتی بسته پستی به دستم میرسه ودربشو باز میکنم جعبه شیرینی تغییر شکلی نداشته باشه
خیلی خوبه که ترتیب شیرینی ها حفظ بشه و قروقاطی نشده باشه یا پدر و له نشده باشه و
در کل همون چیزی به دستم برسه که انگار خودم شخصا از همون مغازه در یزد خرید کردم.
البته یکم ممکنه کج و کوله بشه فقط نباید جلوه شو از دست بده
موفق باشی دوست عزیز
دوست دارم وقتی بسته پستی به دستم میرسه ودربشو باز میکنم جعبه شیرینی تغییر شکلی نداشته باشه
خیلی خوبه که ترتیب شیرینی ها حفظ بشه و قروقاطی نشده باشه یا پدر و له نشده باشه و
در کل همون چیزی به دستم برسه که انگار خودم شخصا از همون مغازه در یزد خرید کردم.
البته یکم ممکنه کج و کوله بشه فقط نباید جلوه شو از دست بده

موفق باشی دوست عزیز
01-03-2014, 09:59 PM
فکر کنم دوستمون کلا از این کار دست کشیده باشن...
توی سایت که محصول خاصی وجود نداره...
01-13-2014, 01:35 PM
(01-03-2014 09:59 PM)حمید رضا غ نوشته شده توسط: [ -> ]فکر کنم دوستمون کلا از این کار دست کشیده باشن...
شاید آدرس عوض شده باشه. حیفه که دست کشیده باشه ایده شون فوق العاده س

01-13-2014, 07:26 PM
سلام . براتون آرزوی موفقیت دارم . هر کاری اولش سختی داره فقط سعی کن از هر سختی راهی برای پشت سر گذاشتن اون سختی بکنی. یه وقت از بابت اینکه مشتریت کمه دلسرد نشو یادت باشه تبلیغات بهترین روشه . تبلیغات هدفمد
05-04-2014, 03:35 PM
سلام به همه دوستان عزیز :
من تازه با این سایت آشنا شدم و این اولین پست منه (البته از بحث های انجام شده خیلی خیلی انرژی گرفتم
)
خیلی وقت بود که به فکر فروش اینترنتی شیرینی یزدی افتادم چون اولا خودم یزدی هستم و با چندتا از شیرینی فروشها که واقعا کارشون حرف نداره در تماسم دوما سایتهای زیادی برای فروش وجود نداره سوما علاقه زیادی دارم و....
چندتا سوال برام پیش اومده (چون تازه کارم و از بازار اینترنت سر رشته ندارم) :
1- اگه بخوام شروع کنم چطور مشتری ها بهم اعتماد کنن و ازم خرید کنن؟ ( یعنی چطور به خریدار اطمینان بدم که با خرید محصول از من حتما جنس رو با همون کیفیت براش ارسال میکنم ؟؟)
برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی از کجا شروع کنم؟؟
از الان که اول کارمه مجوزی هم لازمه؟؟؟
پیشاپیش از همه دوستان که کمک میکنن تشکر میکنم
من تازه با این سایت آشنا شدم و این اولین پست منه (البته از بحث های انجام شده خیلی خیلی انرژی گرفتم

خیلی وقت بود که به فکر فروش اینترنتی شیرینی یزدی افتادم چون اولا خودم یزدی هستم و با چندتا از شیرینی فروشها که واقعا کارشون حرف نداره در تماسم دوما سایتهای زیادی برای فروش وجود نداره سوما علاقه زیادی دارم و....
چندتا سوال برام پیش اومده (چون تازه کارم و از بازار اینترنت سر رشته ندارم) :
1- اگه بخوام شروع کنم چطور مشتری ها بهم اعتماد کنن و ازم خرید کنن؟ ( یعنی چطور به خریدار اطمینان بدم که با خرید محصول از من حتما جنس رو با همون کیفیت براش ارسال میکنم ؟؟)
برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی از کجا شروع کنم؟؟
از الان که اول کارمه مجوزی هم لازمه؟؟؟
پیشاپیش از همه دوستان که کمک میکنن تشکر میکنم