سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شرو ع کار انجمن بازاریابی در رابطه با کمک به بازاریابی مشاغل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
ضمن سلام و تشکر از اینکه من رو در جمع خود پذیرفتید.در صورت ایجاد یک تولیدی پوشاک در منزل چگونه میتوانیم برای بازاریابی و فروش آن اقدام کنیم لطفا راهنمایی بفرمایید.به خصوص عزیزانی که در این زمینه کار کرده اند و آشنایی دارند . البته خودم ایده هایی دارم ولی دوست دارم نظر شما رو هم بدونم . به نظر خودم اول باید تعداد محدودی از نمونه پوشاک مورد نظر رو تولید کنیم بعد به عنوان بازاریاب به فروشگاهها مراجعه کنیم و در صورت تمایل فروشنده سفارش بگیریم و تولید رو آرام آرام زیادتر کنیم.
راههای تبلیغاتی که زیاده . اما بهترین نوع تبلیغ ، تبلیغ دهان به دهان . شما یه جاسوییچی تبلیغاتی بیشتر روت تاثیر می ذاره یا حرف رفیقت که میگه فلان مغازه لباسای خوبی داره . برای تبلیغات مثبت مردم باید کیفیت و اخلاق نمونه تو بر خورد ها داشت
باید بتونید قیمت خرید لباس مشابهو در بیارید و در صورت سود دهی ارزانتر از آن بفروشید
روی طرحها هم کار کنید کدام منطقه کدام نوع لباسها را بیشتر دوست دارند
اگر حجم تولیدتون کمه فروش امانی توسط خانمهای خانه دار و آرایشگاهها هم یک گزینه با بازده خوبه.
از همه دوستان ممنونم.از نظراتتون استفاده کردم.من در زمینه بازار یابی و فروش تجربه ای ندارم ولی یک نیروی کار با پتانسیل بالای اجتماعی برای این
کار دارم فقط راه درست را نمیدانیم.اگر ما نمونه کالا رو مستقیما به مغازه ها ببریم فروشنده ها استقبال میکنند؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع