08-21-2011, 09:52 PM
08-22-2011, 02:03 PM
سلام دوستان موضوعات بنظرم جالبه فقط بدليل اينكه من تازه وارد اين انجمن شدم خوشحال خواهم شد اگر موضوع سرمايه گذاري رو به اطلاع بنده هم برسانيد.دوس دارم سرمايه گزاري كنم سپاسگزارم.
پيام خصوصي باشه بهتره...
پيام خصوصي باشه بهتره...
08-22-2011, 03:42 PM
سلام
طرح در مورد چي هست؟
طرح در مورد چي هست؟
08-22-2011, 03:59 PM
(08-22-2011 03:42 PM)damoun نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
طرح در مورد چي هست؟
طرح زیاد است.شما باید علاقه خود را در میان طرح های انجمن بیابید.
08-22-2011, 05:48 PM
(08-22-2011 04:52 PM)damoun نوشته شده توسط: [ -> ]رشته تحصيلي من صنايع غذايي هست و تو اين زمينه فعاليت مشاوره اي هم در زمينه طرح توجيحي و نظارت و اجراي طرح انجام ميدم. هر خدمتي كه بدونم به آباداني وطنم كمك ميكنه انجام ميدم.
عالیست.
سعی میکنم تایپیکی ایجاد و توانایی افراد را جمع کنم.
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=611
08-22-2011, 11:32 PM
منم اماده ام
08-23-2011, 04:57 AM
سلام بچه ها دیگه میخام گروه جمع کنم هر کی پایه هست یا علی بگه
خب من دو تا طرح دارم اولیش ایجاد یک سایت بازی اینترنتی هست که خودمون طراحیش میکنیم که اول من به چند تا طراح سایت آشنا به زبان php نیاز دارم اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره میتونه بهمون کمک کنه خب پس طراحان و یه خورده هم سرمایه میخایم که خود من وطراحان پولش رو جور میکنیم پس اینایی که آمادن بهم پیام بدن یا خصوصی یا همینجا یا به ایمیلم haji_morteza@yahoo.com
خب طرح دومم هم اینه که یه مسابقه پیامکی راه بندازیم تو سطح کشور بعد از طریق اسپانسر تمام هزینه ها رو جور میکنیم میتونیم برای آخر پیامک تبلیغات بگیریم همچنین
تبلیغات در سایت مربوط به مسابقه کلا این طرح خیلی جواب میده
تو این طرح من فقط چندتا بازاریاب خبره میخام که برام دنبال اسپانسر باشه کلا سود خیلی عالی داره روی این طرح خیلی فکر شده پس فکر نکید یه چیزی الکی میگم پس هر کی پایه هستش یه پیام یا اینجا یا خصوصی یا به ایمیلم بزنه haji_morteza@yahoo.com
من به این دو تا طرح خیلی ایمان دارم و خیلی در موردش تحقیق کردم
خب من دو تا طرح دارم اولیش ایجاد یک سایت بازی اینترنتی هست که خودمون طراحیش میکنیم که اول من به چند تا طراح سایت آشنا به زبان php نیاز دارم اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره میتونه بهمون کمک کنه خب پس طراحان و یه خورده هم سرمایه میخایم که خود من وطراحان پولش رو جور میکنیم پس اینایی که آمادن بهم پیام بدن یا خصوصی یا همینجا یا به ایمیلم haji_morteza@yahoo.com
خب طرح دومم هم اینه که یه مسابقه پیامکی راه بندازیم تو سطح کشور بعد از طریق اسپانسر تمام هزینه ها رو جور میکنیم میتونیم برای آخر پیامک تبلیغات بگیریم همچنین
تبلیغات در سایت مربوط به مسابقه کلا این طرح خیلی جواب میده
تو این طرح من فقط چندتا بازاریاب خبره میخام که برام دنبال اسپانسر باشه کلا سود خیلی عالی داره روی این طرح خیلی فکر شده پس فکر نکید یه چیزی الکی میگم پس هر کی پایه هستش یه پیام یا اینجا یا خصوصی یا به ایمیلم بزنه haji_morteza@yahoo.com
من به این دو تا طرح خیلی ایمان دارم و خیلی در موردش تحقیق کردم
08-23-2011, 11:28 AM
تو مورد اول که فکر نمی کنم کاری از دستم بربیاد.چون طراحی سایت بلد نیستم.
برای مورد دوم هم لطفا کمی بیشتر توضیح بدید من می تونم کار بازاریابیش رو انجام بدم.
برای مورد دوم هم لطفا کمی بیشتر توضیح بدید من می تونم کار بازاریابیش رو انجام بدم.
08-23-2011, 03:07 PM
در مورد اول ، من میتونم کمک کنم ، به شرط اینکه یه گروه بزرگ مثل تراوین ساپورتمون کنه و حدود 20 الی 30 میلیون تومن هم واسه این کار لازمه ؟! ولی سایت بازی اینترنتی از اونهایی هست که تو یکسال ، حداقل 10 برابر پولشو بر میگردونه !
08-23-2011, 05:10 PM
(08-23-2011 11:28 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]تو مورد اول که فکر نمی کنم کاری از دستم بربیاد.چون طراحی سایت بلد نیستم.
سلام یک پیام خصوصی به شما ارسال شد برید و بخونید اونجا توضیح داده شده
(08-23-2011 03:07 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]در مورد اول ، من میتونم کمک کنم ، به شرط اینکه یه گروه بزرگ مثل تراوین ساپورتمون کنه و حدود 20 الی 30 میلیون تومن هم واسه این کار لازمه ؟! ولی سایت بازی اینترنتی از اونهایی هست که تو یکسال ، حداقل 10 برابر پولشو بر میگردونه !
سلام دوست عزیز الان که همچین پولی لازم نیست به موقعش خود بازی هزینه هاش رو در میاره من خیلی تحقیق کردم حالا اگه قبول میکنی یه پیام بده