سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اعلام آمادگی جهت سرمایه گذاری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
فعلا رقمی پرداخت نشده.
(08-06-2011 10:29 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]سبحان جان فعلا رقمی پرداخت نشده است. امروز قرار بود عزیزان انجمن به بانک ملی مراجعه کنند و برشور را بگیرند. به کجا کشید؟

آقا هوشنگ قرار بود یکشنبه بریم و این کارهم به عهده من است که فردا قراره برم.
(08-06-2011 10:29 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]سبحان جان فعلا رقمی پرداخت نشده است. امروز قرار بود عزیزان انجمن به بانک ملی مراجعه کنند و برشور را بگیرند. به کجا کشید؟

من رفتم گفت نداریم ! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin فردا میرم یه شعبه دیگه
سلام من حاضر به سرمایه گزاری هستم لطفا به من هم زمینه سرمایه گزاری و تقسیم کار و ... را خبر بدید.منونم.
مدتي پيش براي تشكيل يه صندوق صحبت ها و توافق هاي اوليه اي بين تعدادي از اعضا ايجاد شد. اما شايد بهتر باشه نكات مهمتري از قبل روشن بشه. بخصوص با توجه به تجربه كاربر عزيز جناب jahanaghai.

خوب كلي تو ذوقمون خورد. بنظر مي رسه واقعا صحبت از سرمايه گذاري مشترك، اونهم در شرايطي كه خيلي از حلقه ها هنوز از جنس نخي هستن، تخيلي باشه. اما خوبه كه راجع بهش فكر و صحبت بشه.

از اينا كه بگذريم، همه دوستاني كه علاقمند و حاضر به سرمايه گذاري هستن بهتره به سئوالات زير جواب بدن:
- چقدر سرمايه با چه شرايطي حاضرن بيارن وسط؟
- تخصص و زمينه هاي كاري مورد علاقشون چيه؟
- چه تجربياتي در اون زمينه دارند و چه توصيه هايي براي به نتيجه رسوندنش دارند؟
- چقدر مي تونن وقت بزارن؟
چه ارتباطات موثري با افراد و سازمان ها مي تونن برقرار كنن؟
1- حتما حاضر به سرمایه گذاری در طرح های مناسب هستم حتی تا سقف 20 میلیون تومان
2- نویسندگی ، طراحی سایت ، نرم افزار و سخت افزار و هر چیزی که احتیاج باشد.
3- در زمینه های یاد شده تجربه مناسبی دارم.
4-به اندازه نیاز
5- وزارت ارشاد و کانون نویسندگان و برخی ناشران و مجلات و روزنامه ها
من که فکر میکنم تجربه هر کدام از ما بزرگترین ثروت ماست.من که هیچ وقت دریغ نمیکنم.
سلام من يه طرح دارم مسابقه پيامكي يعني يه مسابقه پيامكي راه مي اندازيم به 20 الي 30 ميليون شماره بعد قرعه كشي و اين حرفا بعدش ما ميتونم براي آخر پيامها اسپانسر جذب كنيم و تبليغات در سايت يا هر چي اين طرح روش خيلي فكر شده البته كامل نگفتم خيلي خوب ميشه ازش پول در اورد
هر كس مايل به همكاري وسرمايه گذاري هست بهم بگه اينم ايميلم haji_morteza@yahoo.com البته من هرروز به اينجا سر ميزنم
(08-21-2011 02:30 AM)morteza1 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من يه طرح دارم مسابقه پيامكي يعني يه مسابقه پيامكي راه مي اندازيم به 20 الي 30 ميليون شماره بعد قرعه كشي و اين حرفا بعدش ما ميتونم براي آخر پيامها اسپانسر جذب كنيم و تبليغات در سايت يا هر چي اين طرح روش خيلي فكر شده البته كامل نگفتم خيلي خوب ميشه ازش پول در اورد
هر كس مايل به همكاري وسرمايه گذاري هست بهم بگه اينم ايميلم haji_morteza@yahoo.com البته من هرروز به اينجا سر ميزنم

سلام دوست من
خوشحالم که ذهن پویایی دارید.
بنظر طرح خوبی می آید اگر مایل هستید در یکی از جلسات حاضر بوده و یا با افراد انجمن تماس گرفته و گروه خود را تشکیل و طرح خود را اجرا کنید و نتیجه را در انجمن هم بفرمائید.
به هر حال انجمن همیشه پشت شما خواهد بود.
کمکی اگر از دست من بر می آید بفرمائید.
اگه ميشه كمكم كنيد چون زياد با سايت آشنا نيستم اين طرح واقعا جواب ميده و مطمئنم وقتي كامل در موردش بگم همه حتي شما هم حاضر به سرمايه گذاري روي اين طرح ميشيد الان كمكم كنيد تا يه گروه جمع كنمممنون
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع