سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پرورش ماهی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
الان این دوستمون چی تبلیغ کرده؟!
زئولیت یه ترکیب شیمیاییه!!و سالهاست برای تصفیه اب و غیره استفاده می شه!!
(09-13-2012 12:00 PM)ناظم انجمن نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزيز هرگونه تبليغات و لينك در سايت به هر صورتي ممنوع است، جهت هرگونه تبليغات فقط از طريق:
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2009

در مورد قوانين نيز، لطفا علاوه بر موارد زير، به صفحه قوانين كه در هنگام عضويت قبول كرده ايد مراجعه فرماييد.ژ
http://forum.unc-co.ir/announcements.php?aid=1

چقد تذکر میدین شما؟
تو همه بحثا باید شما تذکر بدین؟
البته ببخشیدا
دوستان عزيز اگر تذكر داده مي شود حتما دليلي وجود داشته است و بعلت آن است كه بهتر بتوانيد استفاده كنيد و هرج ومرج ايجاد نشود.
ممنون كه به تذكرات احترام مي گذاريد
از همه اين بحثها كه بگذريم...
تعجب مي كنم چطور تاپيك به اين مهمي به اونصورت مورد بحث قرار نگرفته
من از زماني كه داييم استخر ماهي زده و مي بينم كه ماهي ها خوب رشد كردن به احداث استخر علاقه مند شدم
تو اين مدت متوجه شدم كه ماهي قزل آلا بيشترين طرفدار رو داره اما به دليل اينكه شما بايد اب رودخانه يا چشمه اختصاصي داشته باشيد به دليل گردش آْب يا اينكه از دستگاههاي مخصوصي كه دوستان در پستاي اول مطرح كردند استفاده كنيد كه همه اينها هزينه هاي زيادي به غير از حفاري رو در بر ميگيره.
بهترين گزينه براي شروع كار و سودآوري تو اين صنعت اينه كه شما ابتدا از يك استخر خاكي استفاده كنيد.مراكزي هستند كه در زمينه حفاري استخر فعاليتمي كنند و با روش و اصولي كه دارند و همچنين با راهنمايي از يك كارشناس شيلات مي تونيد يه استخر خاكي بزنيد و در اون گونه هاي آمور كپور و ... پرورش بديد.
اصلا به مجوز دادن يا ندادن اين موضوع كاري ندارم فرض كنيد مجوز هم داريم فقط مي خوام از دوستاني كه در اين زمينه اطلاعات دارند يا خودشون در حال پرورش ماهي هستند منو راهنمايي كنند و چگونه مي شود با كمترين هزينه بيشترين استفاده رو در زمينه ماهي انجام داد؟
از لحاظ زمين 1 هكتار زمين با 20 متر چاه آبي هم در اختيار دارم.
واقعا کسی در این زمینه نظری نداره؟
در رابطه با پرورش بچه ماهی اگه دوستان شیلاتی اطلاغاتی دارن ممنون میشم که در اختیار ما بگذارند.
من حدود 100متر فضا دارم استخر سیمانی با عمق حدود 2 متر
(04-07-2013 09:30 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]در رابطه با پرورش بچه ماهی اگه دوستان شیلاتی اطلاغاتی دارن ممنون میشم که در اختیار ما بگذارند.
من حدود 100متر فضا دارم استخر سیمانی با عمق حدود 2 متر

درود
من مدت ها در پی گرفتن مجوز برای احداث استخر برای قزل بودم، زمینی که مدنظرم بود حدود 700 متره، رودخونه هم از کنارش می گذره. از همه نظر مناسبه. ولی چون پساب استخر به رود بر می گرده و در پایین دست به سد می ریزه اجازه ندادن.
سپاس
سلام
ظاهرا پرورش ماهی با تمام گستردگی که نسبت به انواع جانوران خاص دیگه داره کمتر مورد بحث قرار گرفته .
یکی از آشنایان پرورش قزل الا داره در سطح گسترده اما به قول خودش یکی از توزیع کننده ها که ماشینهای یخچال دار و غیره داره بدون زحمت داره سود اصلی رو میبره بد نیست بعضی از دوستان علاقمند در این زمینه هم مطالعه کنند.
منظورتون اینه که توزیع سودش بیشتر از پرورش اونه؟
توی ایران همیشه دلال سود بیشتر رو میبره و نوش جان میکند متاسفانه هیچ نهادی و ارگانی تو کشور برای نظارت و رسیدگی به این موضوع نداریم(شایدم هست و ...)که از تولید کننده حمایت بشه یا محصولات به قیمت مناسب خریداری بشه و دلال ها و واسطه ها حذف بشوند یا کمی سر و سامون بگیرند و از این وضعیت خارج بشیم
حیف این همه نیرو و استعداد که تو این کشور هست و استفاده نمیشه واقعا حیف

پرورش ماهی تو زمین های خاکی هم فکر نمیکنم اونقدر سود داشته باشه چون من نمونه های زیادی رو دیدم افرادی که در متراژهای 5000 متر کمی بالاتر و پایینتر ولی هیچکدام چندان راضی به نظر نمیرسیدن از این کار و بیشترین گله موقع فروش محصولاتشون هست.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع