درود بر همه دوستان
چند وقتیه که فکر راه اندازی استخر پرورش ماهی ذهنمو مشغول کرده. کسی در این مورد تجربه داره؟
ما زمینی که واسه این کار مناسب باشه رو داریم ولی توی اون منطقه مجوز نمیدن. خوشحال می شم از تجربیات دوستان استفاده کنم
با سپاس
سلام.متراژ زمین شما چقدر هست؟چقدر میخوای روی طرحت سرمایه گذاری کنی؟شاید طرح بهتری بهت دادم.مرسی
خب اسم منطقه تون رو می گفتید!
زمینتون آب داره؟!
چرا مجوز نمی دن؟!
درود بر همه دوستان
زمین در منطقه طالقانه. رودخونه از کنار این زمین رد میشه. متراژ قابل استفاده برای کار حدود 400 یا 500 متره. به دلیل این که این باغ بالاتر از سد طالقان قرار گرفته و آب رودخونه ای که از زیر باغ رد میشه به سد می ریزه و آب رو آلوده می کنه مجوز نمیدن. در ضمن نمی خوام واسه این کار پول زیادی خرج کنم.
سپاس
شمامی تونید دنبال پرورش ماهی در قفس باشید! این کار به راحتی در سد طالقان قابل اجراست! هزینه اش هم خیلی زیاد نمی شه چون استخر و اینا نمی خواد!!
البته خب مجوز طبیعیه دوندگی زیاد می خواد!
خوب اگه مجوز نمی دن و شما هم مصمم هستی که انجام بدی ، باید بدون مجوز بری دنبالش دیگه ، راه دیگه ای هم مگه می مونه !
الان مشکل دقیقا چیه ، در چه زمینه همفکری می خوایید ؟!!
یک موردی که یادم رفت بگم ، توی شهرکرد یک پرورش ماهی من بازدید کردم ، سیستم آب بسته درست کرده بود ، یعنی یک مقدار آب ثابت داشت که مدام در گردش بود ، البته تجهیزات زیادی نصب کرده بود که اکسیژن زنی می کرد و به نوعی تصویه می شد (تصویه شنی بود فکر کنم) البته ورودی آب و خروجی آب داشت ولی دبی آب وردی و خروجی نسبت به حجم آب موجود در استخرهاش خیلی کم بود اگه درست بگم یک دبی ورودی 3 تا 4 اینچ بدون فشار وارد می شد و همون قدر هم خارج می شد .
البته بعیده این طرح توی تصمیم مسئولین برای دادن مجوز تاثیر گذار باشه ولی شایدم کمکی بهتون بکنه
درود بر همه دوستان
اگه بدون مجوز این کار انجام بشه یک سری از مزایا از بین میره مثل کمک های شیلات نظیر دادن بچه ماهی و خرید ماهی های بالغ.
با توجه به اینکه می خواهیم هزینه کمی واسه این کار کنیم حالا می خوام بدونم با این شرایط آیا این کار توجیه منطقی داره یا نه یا اینکه کار دیگه ای مثل تولید ورمی کمپوست بهتره.
دوستان عزیزی که به دنبال فعالیت های تولیدی در کشاورزی هستن، متاسفانه بروکراسی اداری برای دریافت وام و مجوز احداث زمان بسیار زیادی رو از شما می گیره و این طوری شاید فرصت سرمایه گذاری توی این عرصه پر سود رو برای همیشه از دست بدید!
در مورد تصفیه آب یه ماده به نام زئولیت وجود داره که خواص فوق العاده ای داره:
1-تصفیه نمودن آب جهت پرورش آبزیان
2- محیط سالم و آب مناسب جهت پرورش جوجه ماهی و میگو ( لفظ جوجه یه اصطلاحه)
3- افزایش میزان اکسیژن آب به جهت جذب بالای اکسیژن هوا
4- افزودنی در جیره غذایی برای جذب بهتر و بیشتر مواد غذایی توسط آبزیان
5- زدایش گازهای سمی آمونیاک نیتروژنه و سولفوره ناشی از مدفوع ماهی
6- افزایش رشد سریع جوجه ماهی ها و عدم نیاز به انتقال آن ها پس تفریخ از تخم
7- جلوگیری از بیماری ها تنفسی و مسمومیت های قارچی با پاکیزه نگهداشتن آب به واسطه تصفیه فیزیکی و شیمیایی