سلام ممنونم از سایت ره گشا
ی خوبتان برای کار افرینی
من بیمار ام اسی هستم ویکی از پاهام مشکل پیدا کرده همش خونه نشینم با هزینه سرسام اور دارو هام پشت کارم خوبه می خوام کاری شروع کنم ولی جای ریسک ندارم خواهش می کنم مثل همیشه صادقانه ...راهنمییم کنید با پانصد هزار تومان مخوام کاموا بخرم و دونفر هم پیدا کنم که باقتن بلدند با کمک اوتا لباسهایی که طراحی کرده وتماام دستئر بافتشو نوشتم(میشه گفت در این کار خبره ام ) و دست مزد ان ها را کلافی حساب کنم و چون در شهر کوچکی هستم نمیدانم ان ها را چگونه وارد بازار فروش بکنم خواهش مند ام راهنمایی ام کنید
با
(07-14-2012 06:36 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.
من چند تا کار مورد نظرم است که می خواهم راه اندازی کنم ولی نمی دونم که کدوم رو شروع کنم. یعنی نمی دونم کدوم درآمد بیشتری داره.
1 - خدمات چاپ
2 - خدمات حسابداری
3- خدمات تایپ و صفحه آرایی
4 - خدمات کامپیوتری سیار (نصب ویندوز ، ویروس یابی ، پارتیشن بندی ، نصب نرم افزار)
توی هیچ کدوم هم تجربه ندارم. فقط مورد 4 رو خوب بلدم و سرعت تایپم هم بد نیست.
به نظرتون کدوم رو شروع کنم بهتره؟
سلام من اگه جای شما بودم یه مغازه میزدم که شامل همه ی اینها باشه
اگهی میدادم برای خدمات سیار و سفارش کار رو ساعاتی میپذیرفتم که میدونستم مغازه مشتری کمتری داره و توی اون ساعات شاگردی میگذاشتم
بعد از اون وقتی برای خدمات سیار میرفتم در مسیر رفت و برگشت تبلیغات میکردم.و به مشتری هام کارت اشتراک میدادم که با اون درصدی تخفیف شامل حالشون بشه
بعد در همین راستا بعضی وقتها تو زمینه حسابداری خودم رو تقویت میکردم و با چنتا از دوستان هم رشته خودم صحبت میکردم و کارایی قبول میکردم که در هفته باید یکی دو روز برای حسابرسی به اون شرکت ها مراجعه کنی. و خود برای بستن قرار دادو دوستان مخصوصا دانشجوها را برای رسیدگی میفرستادم. و ماهیانه برای سر رسی میرفتم. در همین بین کارم رو گسترش میدادم و چنتا تایپیست میگرفتم برای کار تایپ.
به خودم میگفتم
جهانی فکر کن و منطقه ای عمل کن!
(12-23-2012 10:51 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ] (07-14-2012 06:36 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.
من چند تا کار مورد نظرم است که می خواهم راه اندازی کنم ولی نمی دونم که کدوم رو شروع کنم. یعنی نمی دونم کدوم درآمد بیشتری داره.
1 - خدمات چاپ
2 - خدمات حسابداری
3- خدمات تایپ و صفحه آرایی
4 - خدمات کامپیوتری سیار (نصب ویندوز ، ویروس یابی ، پارتیشن بندی ، نصب نرم افزار)
توی هیچ کدوم هم تجربه ندارم. فقط مورد 4 رو خوب بلدم و سرعت تایپم هم بد نیست.
به نظرتون کدوم رو شروع کنم بهتره؟
سلام من اگه جای شما بودم یه مغازه میزدم که شامل همه ی اینها باشه
اگهی میدادم برای خدمات سیار و سفارش کار رو ساعاتی میپذیرفتم که میدونستم مغازه مشتری کمتری داره و توی اون ساعات شاگردی میگذاشتم
بعد از اون وقتی برای خدمات سیار میرفتم در مسیر رفت و برگشت تبلیغات میکردم.و به مشتری هام کارت اشتراک میدادم که با اون درصدی تخفیف شامل حالشون بشه
بعد در همین راستا بعضی وقتها تو زمینه حسابداری خودم رو تقویت میکردم و با چنتا از دوستان هم رشته خودم صحبت میکردم و کارایی قبول میکردم که در هفته باید یکی دو روز برای حسابرسی به اون شرکت ها مراجعه کنی. و خود برای بستن قرار دادو دوستان مخصوصا دانشجوها را برای رسیدگی میفرستادم. و ماهیانه برای سر رسی میرفتم. در همین بین کارم رو گسترش میدادم و چنتا تایپیست میگرفتم برای کار تایپ.
به خودم میگفتم
جهانی فکر کن و منطقه ای عمل کن!
خیلی ممنون.عالی بود.
من خیلی وقت پیش می خواستم این کارها رو انجام بدم ولی متاسفانه هنوز هیچ کدوم رو شروع نکرده ام.
اصلا به نظرتون برای این خدمات(نصب ویندوز ، ویروس یابی ، پارتیشن بندی ، نصب نرم افزار) که خدماتی مبتدی هستند مشتری وجود داره؟
(12-21-2012 12:35 PM)صحرا52 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ممنونم از سایت ره گشا
ی خوبتان برای کار افرینی
من بیمار ام اسی هستم ویکی از پاهام مشکل پیدا کرده همش خونه نشینم با هزینه سرسام اور دارو هام پشت کارم خوبه می خوام کاری شروع کنم ولی جای ریسک ندارم خواهش می کنم مثل همیشه صادقانه ...راهنمییم کنید با پانصد هزار تومان مخوام کاموا بخرم و دونفر هم پیدا کنم که باقتن بلدند با کمک اوتا لباسهایی که طراحی کرده وتماام دستئر بافتشو نوشتم(میشه گفت در این کار خبره ام ) و دست مزد ان ها را کلافی حساب کنم و چون در شهر کوچکی هستم نمیدانم ان ها را چگونه وارد بازار فروش بکنم خواهش مند ام راهنمایی ام کنید
با
دوست عزیز ضمن آرزوی سلامتی برای شما.
با مغازه های فروش پوشاک صحبت کنید و امانت بگذارید تا پس از فروش پول شما را پرداخت کنند. الان بهترین فصل فروش بافت است. موفقتر باشی.
صحرا جان مطلبت را الان دیدم ؛ ولی باید بدانی که پوشاک بافت همیشه طرفداران خودش را دارد، محافل زنانه مثل آرایشگاه ها و سالنهای بدنسازی را فراموش نکنید؛ من در سالنی که می رفتم خانمی قسمتی از سالن را قفسه زده بود و هر فصل محصولاتش را ارائه می کرد، همیشه همه اجناسش فروش می رفت؛ درباره ی بافت هم همینطور بود.
اصلا به نظرتون برای این خدمات(نصب ویندوز ، ویروس یابی ، پارتیشن بندی ، نصب نرم افزار) که خدماتی مبتدی هستند مشتری وجود داره؟
[/quote]
هنوز خیلی ها هستند که به این چیزا آشنایی ندارند و حداقل تا 10 سال دیگه هم همینطوره.حداقل جای ما که اینطوره.همین دیروز دوستم یه نصب ویندوز و تعمیر موس و پارتیشن بندی کرد 15000 گرفت
راستی امیر آقا چند روزی هست کم پیداست
اقا مهدی حتما ایشون هم بالاخره دل به دریا زده و کاری رو شروع کرده.
انشاءالله موفق باشند
امیدواریم که موفق باشند و خبری از خودشون به ما بدهند.
امیر یزدانی عزیز دیشب بود. متاسفانه هنوز کاری را شروع نکرده است.