(07-14-2012 07:59 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]خدمات چاپ وخدمات تایپ وصفحه آرایی رو میتونی دریک کار انجام بدی
خدماتکامپیوتری سیار بستگی به شهر داره که هرچی شهر بزرگتر باشه بهتر ولی درعوض بحث اطمنیان به کار شما وجذب مشتری برای کارتون نیاز به یک مغازه ثابت یا معرف دارین
چون میگین درکار آخری آشنایی بیشتری دارین سعی کنید این کار رو برای کار آیندتون درنظر بگیرین
سلام.
چطوری می تونم یک معرف پیدا کنم؟
از طریق کافی نت ها نمیشه؟
(07-15-2012 08:16 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ] (07-14-2012 07:59 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]خدمات چاپ وخدمات تایپ وصفحه آرایی رو میتونی دریک کار انجام بدی
خدماتکامپیوتری سیار بستگی به شهر داره که هرچی شهر بزرگتر باشه بهتر ولی درعوض بحث اطمنیان به کار شما وجذب مشتری برای کارتون نیاز به یک مغازه ثابت یا معرف دارین
چون میگین درکار آخری آشنایی بیشتری دارین سعی کنید این کار رو برای کار آیندتون درنظر بگیرین
سلام.
علیک سلام
متاسفانه کافی نت هابسیار بد عمل کردن در نگه داری حریم خصوصی وبسیار بد نام شدن
بهترین معرف میتواند مغازه ها وشرکت های ارائه دهنده سخت افزار یا فروش سیستم باشد
چون خود این مغازه ها یک بخش پشتیبانی از خدمات خودشون باید داشته باشند
یکم سخت هست برای همکاری با این گروه
چون شما میخوای از اسم اونا برای خودت کار کنی پس بحث اطمینان وکیفیت کار مهم هست
یک تست ازت میگیرین ویک سریع ضامن بعد مشغول می شی
اگر شهر بزرگ هست وحداقل یک موتورهم داشته باشی خیلی راحت میتوانی درامد عالی داشته باشی چون بسیار تقاضا هست برای خدمات تعمیر کامپیوتر چه نرم افزاری چه سخت افزاری در منزل یا محل کار خودشون
ولی حتما برای موفقیت دراین کار باید بحث حرمت وحجاب وحریم خصوصی مردم رو رعایت کنی
سلام. اتفاقا منم تو این موضوع باهاتون هم دردم البته من یه کار دارم اما دنبال یه شغل دوم میگردم و نمیدونم با اندک سرمایه ای( 10-7 میلیون )که دارم چیکار میشه کرد که سودآور باشه البته بیشتر کار تجارت یا همون داد و ستد دوست دارم ولی نمیدونم تو کدوم زمینه باید کار کنم از دوستان میخوام اگه پیشنهادی دارن منم راهنمایی کنن خیلی ازتون ممنونم
(07-15-2012 08:24 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ] (07-15-2012 08:16 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ] (07-14-2012 07:59 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]خدمات چاپ وخدمات تایپ وصفحه آرایی رو میتونی دریک کار انجام بدی
سلام.
علیک سلام
متاسفانه کافی نت هابسیار بد عمل کردن در نگه داری حریم خصوصی وبسیار بد نام شدن
بهترین معرف میتواند مغازه ها وشرکت های ارائه دهنده سخت افزار یا فروش سیستم باشد
چون خود این مغازه ها یک بخش پشتیبانی از خدمات خودشون باید داشته باشند
یکم سخت هست برای همکاری با این گروه
چون شما میخوای از اسم اونا برای خودت کار کنی پس بحث اطمینان وکیفیت کار مهم هست
یک تست ازت میگیرین ویک سریع ضامن بعد مشغول می شی
اگر شهر بزرگ هست وحداقل یک موتورهم داشته باشی خیلی راحت میتوانی درامد عالی داشته باشی چون بسیار تقاضا هست برای خدمات تعمیر کامپیوتر چه نرم افزاری چه سخت افزاری در منزل یا محل کار خودشون
ولی حتما برای موفقیت دراین کار باید بحث حرمت وحجاب وحریم خصوصی مردم رو رعایت کنی
سلام .
شهر که بزرگه (ساکن اصفهان هستم)
موتور هم دارم.
ولی از تعمیرات سخت افزار چیزی نمی دونم ، در مورد سخت افزار فقط تا حدودی با مونتاژ سیستم آشنا هستم .
در کل خدماتی که می خواهم ارائه دهم:
(نصب ویندوز و عیب یابی ، نصب نرم افزارهای روز، ویروس یابی، پارتیشن بندی ، بازیابی اطلاعات ، عیب یابی نرم افزاری )
آیا برای این خدمات مشتری وجود دارد؟
شما اگر دانش نصب نرم افزارهاي مختلف رو ببرين بالا تر ميتواند بصورت حرفه اي در بخش عيب يابي نرم افزار كاركنيد
بخش سخت افزار از نرم افزار خيلي وقت هست جدا شده وتعميركارها ومتخصصين مخصوص به خودش رو داره
(07-16-2012 01:42 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]شما اگر دانش نصب نرم افزارهاي مختلف رو ببرين بالا تر ميتواند بصورت حرفه اي در بخش عيب يابي نرم افزار كاركنيد
بخش سخت افزار از نرم افزار خيلي وقت هست جدا شده وتعميركارها ومتخصصين مخصوص به خودش رو داره
سلام.
برای انجام خدمات نرم افزاری هم باید خودم رو به مغاره ها و شرکت های ارائه کننده ی سخت افزار معرفی کنم؟
چطوری باید این کار رو انجام دهم؟
باید تبلیغات هم داشته باشی.اونم گسترده
سلام میخواستم بدونم با حدود 400 ملیون تومن میشه چی کار کرد که ریسک پائینی داشته باشه در ضمن به تولید وصنایع تبدیلی علاقه دارم
با 400 میلیون خیلی ها کارها میتوان کرد
من در حرفه ی خودم کار واردات رو گزینه مناسبی میبینم
کارهای متنوع و جدیدی هست که شما میتونید انجام دهید با سود بالا و مطمئن
به نظر من هنوز که هنوزه تولید در ایران جا نیوفتاده
من 1 سال یک ایده ی تاپ دارم که هنوز اجراش نکردم دستگاهش رو وارد کردم ولی اجراش نکردم و تا به امروز فقط 2 نفر آن را دیدند.این ایده زمانیکه تو ایران پیاده بشه فقط خودتیو خودت بسیار سود
1.خودم
2.آقای KIARASH 64
خب وقتی که می گید سودش خوبه پس چرا تا الان شروع نکردید؟!مشکل چیه؟!