[b]من به دوستان قول داده ام تا آخر امسال ملکی بخرم که در هر وضعیتی سود دار باشد و خرج خودش را در بیاورد .
حالابه نظر شما در وضعیت فعلی چه نوع خانه و یا ملکی و کجا ( منظورم همه جای ایران ) میتوانم بخرم که سود آور باشد .
آیا خانه استیجاری بهتر است ؟
آیا مغازه بخرم بدم اجاره که خرج خودش در بیاید ؟
آیا زمین بخرم ؟
خانه وامدار بخرم ؟
اصلاً سرمایه گذاری سود آور ملک باید چگونه باشد؟
هر کسی پیشنهادی دارد ارائه کند ممنون می شم .
در محل زندگی خود ملکی را که با بودجه شما همخوانی دارد خریداری و مشغول ساخت شوید.
یعنی زمین خریده و بسازمش .بیشتر توضیح دهید ممنون آخر تخصص اجراندارم
بله زمین را خریده و مراحل کاری را انجام دهید.مجری بشما معرفی می شود و با کمک ایشان ساخت را شروع کنید. وقتی شروع کردید تجربه لازم را میگیرید. زیاد سخت نیست.
منم حرف استادمون آقای قربانیان رو تصدیق میکنم.
اگه بتونی خودت زمین رو بخری و ساخت و ساز کنی که عالی میشه و گرنه شراکتی اینکارو بکنید.
چون مبلغ پول زمین و ساخت بالا است بنظرم با یک یا دو و یا چندنفری این حرکت را انجام دهید. موفقیت حتمی است.
آپارتمان با متراژپایین که وام داشته باشد هم گزینه خوبی برای سرمایه گذاری است چون به رهن و اجاره هم می توانید بدهید
آقای قربانیان فرمودند ساخت و ساز اما اینکار جدای اینکه هزینه دارد برای اشخاصی چون من زمانبر است و هم پول درگیر می شود و هم طی ساخت سودی عاید ما نمی شود . حالتی باشد که اگر مبلغی بابت ملک پرداخت می شود در همان زمان هم بشود از ملک عایدی در آورد .
فرضاً 6 ماه تا 1 سال درگیر ساخت باشیم طی این مدت فقط هزینه بدون سود است . تازه بعدش اگر قیمت ملک بالا رود سود می کنیم تا وقت فروش .
دوست گلم نگاه کن به جیبت چقدر می خواهی سرمایه گذاری کنید؟ بعد برو قانون 100:30

3 آقای کیوساکی را رعایت کند . موفق باشید
پیش خرید آپارتمانهائی با متراژ پائین هم سود آور است. پیش خرید قیمتش پائین تر از قیمت واقعی است .یک ماه مانده به پایان قرارداد آنرا فروخته و مجددا آپارتمان دیگری را پیش خرید نمائید.