سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: افتتاح دفتر تبلیغات راوک نما
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
ببخشید چند وقتی نتونستم در خدمت باشم خبر مهم اینه که دفتر از روز شنبه رسما شروع بکار میکنه و دوست دارم هر روزی دوستان خواستند و وقتش را داشتند تعیین کنند تا در خدمت دوستان در دفتر باشم واز همیجا جا داره از مدیریت انجمن و تمامی اعضا بابت راهنماییها کمال تشکر را انجام دهم و دوست دارم این دفتر را گر چه کوچک ومحقر است بخشی از انجمن بدانید و حتی بعنوان دفتر انجمن آن را پذیرا باشید ومدیریت انجمن این اختیار را دارد این دفتر را برای جلسات و کارهای مربوطه در اختیار داشته باشد البته اگر قابل بدانند دفتر در حال حاضر در حکیمیه تهرانپارس بلوار بهار شکوفه جنوبی پاساژ صدف طبقه پایین واحد یک میباشد وساعات کار 9صبح تا9 شب است بازهم در آخر از تمامی عزیزان تشکر و قدر دانی میکنم امیدوارم هر روز خبر های خوبی در ارتباط با فعالیتهای شغلی در این انجمن بشنویم به امید میلیاردر شدن تمامی اعضاء .
آقای شهسواریی واقعا تبریک میگم
خبر خیلی عالی بود
انشالله که چرخش براتون بچرخه و شاهد موفقیت هاتون باشیم
جناب شهسواری این اتفاق فرخنده را به شما و سایر اعضای خوبمان تبریک عرض میکنم و امیدوارم بازهم مثل همیشه شاهد اتفاقات خوبی و کارهای اعضا باشیم.
اتفاقا حتما خدمت می رسم چون سمت غرب تهران نیز در حال انجام یکسری کارها هستیم که با فراهم شدن مقدمات، اعلام می کنیم. اما فعلا برای شروع کار به هم فکری و درنتیجه استفاده از تجربیات گرانبهای شما، جهت همکاری مشترک نیازمند هستیم.
اقای شهسواری ایول بهت تبریک میگویم از ته دل . واقعا این خبر ها را می شنوم خیلی خوشحال می شوم . به امید میلیارد در شدن شما . و بقیه دوستان انجمن .
حالا تو چه حوزه های هست این دفتر و روی چی می خواهید مانور بدهید . تبلغیات چی .
چقدر عالی، تبریک میگم بهتون آقای شهسواری ایشالا همیشه موفق باشید.
تبريك ويژه بنده را هم پذيرا باشيد.در اولين فرصت خدمت ميرسم.
خوشحالم خوشحالم.خداروشکر.واقعا از صمیم قلب به آقای شهسواری بزرگوار تبریک میگم.
انشالله همیشه سالم باشین و هرروز رو به پیشرفت.
خلاصه من که خیلی خیلی خوشحال شدم.
موفق باشین.
ممنون ازلطفتون قدمتان روی چشم بنده در دفتر منتظر حضورتان هستم کار ما فعالیت در زمینه مشاوره تبلیغات بیلبورد تیزر چاپ و ... میباشد.
اقای شهسواری تبریک می گم. امیدوارم هر روز شاهد پیشرفت هر چه بیشتر شماو سایر عزیزان انجمن باشیم.
امیدوارم روز به روز موفقتر باشبد.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع