06-08-2012, 10:02 AM
06-10-2012, 11:37 PM
امروز با خانم MARYAR و اقا مهدی عزیز، دفتر اقای شهسواری مراجعه و با این کار جدید بیشتر اشنا شدیم.
واقعا حالا که از نزدیک نیز ایده ایشان را دیدم، به داشتن عزیزانی با این تفکر و طرز فکر و اراده عالی در انجمن، افتخار میکنم.
مطمئن هستم این ایده حتما موفق خواهد بود و بسیار جذاب است.
به ایشان هم عرض کردم حتما هر کمکی از ما براید هیچ وقت دریغ نمیکنم و برای مناطقی نیز آماده همکاری و گسترش کار هستیم.
خوشحالم که روز به روز بر موفقیت عزیزان در انجمن افزوده می شود.
واقعا حالا که از نزدیک نیز ایده ایشان را دیدم، به داشتن عزیزانی با این تفکر و طرز فکر و اراده عالی در انجمن، افتخار میکنم.
به ایشان هم عرض کردم حتما هر کمکی از ما براید هیچ وقت دریغ نمیکنم و برای مناطقی نیز آماده همکاری و گسترش کار هستیم.
06-10-2012, 11:55 PM
(06-10-2012 11:37 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]امروز با خانم MARYAR و اقا مهدی عزیز، دفتر اقای شهسواری مراجعه و با این کار جدید بیشتر اشنا شدیم.
اطلاع رساني ميكرديد خوب!
06-10-2012, 11:58 PM
ببخشید پارسا جان، قصد مراجعه داشتیم اما اتفاقی(دو ساعت قبل از قرار) امروز و بدون برنامه قبلی پیش آمد و وقتی برای خبر در انجمن نبود.
06-11-2012, 01:45 AM
تشکر وقدر دانی زیادی را از آقای مهندس کاظمی و همسر محترمشان و همینطور دوست خوبم آقا مهدی دارم و از اینکه اینهمه راه را تقبل کردن و تونستم در خدمتشان باشم سپاسگذارم ودیگر دوستان هم اگر تمایل داشتند در خدمتشان باشم قدم روی چشم بنده میذارند و باعث خوشحالی بنده است که اینهمه مورد لطف عزیزان قرار بگیرم - پارسا جان وهمینطور خانم قناد که بچه محل هم هستیم هر وقت وقت داشتید افتخار بزرگیست که پذیرای شما بزرگواران باشم و از راهنماییهای شما برای پیشرفت استفاده ببرم در خدمتتان هستم به امید دیدار.
06-16-2012, 10:28 PM
[quote='mteam' pid='32346' dateline='1339362916']
تبريك ويژه .
تبريك ويژه .
06-16-2012, 10:49 PM
امروز يه سر رفتم دفتر آقاي شهسواري و از نزديك با كارشون آشنا شدم.مطمئنم خيلي زود كارش ميگيره.
دوشنبه لب تاب و مداركش رو از تو ماشين بردن به همين خاطر تو انجمن نيستند.
دوشنبه لب تاب و مداركش رو از تو ماشين بردن به همين خاطر تو انجمن نيستند.
10-06-2012, 10:27 AM
اقاي شهسواري ميلياردر جوان تبريك مارا پذيرا باش شايد بعدها كه ميلياردر حرفه اي شدي بايد وقت گرفت از منشي شما الان كه مستقيم در كنار شما هستيم دستان پر توانتان را مي بوسم
02-08-2013, 03:43 PM
ايده کاملا جديد هستش من که خيلي خوشم اومد...